CURAÇAO – Het strand van Caracasbaai is vandaag weer vrijgegeven, nadat de politie gisteren maatregelen nam toen zwemmers één à twee tijgerhaaien bij de kust hadden gespot. De politie adviseerde strandgangers om niet de zee in te gaan.

 
Volgens politiewoordvoerder Reginald Huggins is er geen reden voor paniek. “Het is vrij normaal dat er haaien voorkomen in de zee ten zuiden van het eiland. Soms komen ze te dichtbij en dan nemen wij voorzorgsmaatregelen.” Vandaag bleken er geen haaien meer bij de kust te zwemmen en kan er weer gewoon gezwommen worden.

7 reacties op “Strand weer vrijgegeven na melding over tijgerhaai”

 1. Volgens mij haalt er hier iemand Tijgerhaaien en Walvishaaien door elkaar.
  Tijgerhaaien zijn alleseters en een van de haaiensoorten die voor de mens gevaarlijk kunnen zijn.
  Alhoewel de kans dat je een cocosnoot op je knikker krijgt vele malen groter is dan dat je door een tijgerhaai word gebeten.

 2. Ik bedoel tijgerhaai en bullhaai. Te snel met typen.

 3. Hallo teamcare, tijgerjacht is een alles eter en naast de wittehaai en vulhaard het gevaarlijkst voormenselijk. Een walvishaai eet alleen plankton. Arie

 4. Gaarne wil TeamCARE in contact komen met de zwemmers. Dit is het dier dat heel vaak voorkomt in Caracasbaai en omgeving en totaal ongevaarlijk is voor mensen want het eet alleen plankton: http://vimeo.com/8768634 Neemt aub contact met ons op via www.facebook.com/Curacao.Animal.Rescue

  met zonnige, groene groeten,

  Marcus DeMaaijer
  TeamCARE
  (Curacao Animal Rescue & Education )

 5. Wat had de politie tegen de haaien gedaan dan…..BOEH ksssst weg jullie, geroepen?..hahaha

 6. Jasses tijgerhaaien zijn alleseters!!
  Zochten ze toevallig naar Wiels…? Asjes..? ……….. Schotte… ?

  (moet het politiceren weer even afleren 🙂 )

 7. Die willen schotte opvreten !!!!!!!!!!!!!!!!!