• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – MFK-partijleider Gerrit Schotte erkent de nieuwe interim-regering niet. Ondanks het verlaten van ‘Forti’ gisteravond, blijft hij volgens eigen zeggen demissionair minister-president. “Het interim-kabinet is illegaal en zelfs bij de beëdiging zijn fouten gemaakt”, zegt Schotte tegenover Radio Hoyer 2.

Schotte zal dus ook gewoon doorgaan met besturen. Of de bevolking dat ook zo ziet, zal blijken als de uitslag van de verkiezingen van 19 oktober bekend wordt, aldus Schotte. De ex-premier vertelt aan radioverslaggever Rick Hart van Radio Hoyer 2 wat hij vindt van het interim-kabinet:

49 reacties op “Schotte gaat door met besturen”

 1. @Phillipe, vergeet niet de slaven uit Bangladesh die misbruikt werden tijdens de bouw van de BOO. Werden geintimideerd en sliepen in containers zonder airco. Geen enkele YDK protesteerde tegen deze slavernij!

 2. @basora. Helemaal eens dat NL haar eigen slavernij verleden onder ogen moet zien. Overigens waren er in NL zelf geen slaven (werd daar niet geaccepteerd door de bevolking). Maar ik vind dat we als Curacao een voorbeeld moeten geven en ook schoon schip maken met ons eigen recente verleden. Dan snapt NL ook wat we bedoelen. Als we dit netjes regelen kunnen we dat NL als voorbeeld geven.

  In their 2006 lawsuit, the Cuban workers said they were kidnapped and trafficked to Curacao, where the Cuban government forced them and many others to work for Curacao Drydock in slave-like conditions on ships and oil platforms, for 112 hours a week. The men claimed they were never paid and worked for 15 years to satisfy a debt Cuba owed Curacao Drydock. They eventually escaped and made it to the United States. After the workers sued the shipyard under the Alien Tort Statute and the RICO Act, Curacao Drydock unsuccessfully tried to move the case to Curacao. The company then abandoned its defense of the lawsuit and lost by default. The district court in Miami ordered Curacao Drydock to pay the plaintiffs $80 million.

 3. @basora, ik weet dat jij nog steeds in de slaventijd leefde. zal wel pijn doen dat jouw eigen mensen in afrika jouw voorvaderen te koop aanboden. Veel van deze slaven waren trouwens criminelen die ze zo handig konden verkopen. criminelen en zwakke volkeren. Dus als je wil zeuren dan kan je beter naar Afrika gaan! succes!

 4. @ basora. Einde Commentaar

  Danki Dios. De waarheid komt niet van jou, maar van anderen hier en leer dat zelf eens te accepteren. Zoals elke boberano doet, ga je inhoudelijk met opzet niet op de waarheid in, maar verander je van onderwerp en kom je met allerlei speculaties. Nederland e.a. hebben grote belangen om Griekenland te steunen, die niet van toepassing op Curacao zijn, gevolgd door je speculatie dat Nederland het geld niet zal terugkrijgen. Daarvan is nu absoluut geen sprake en is daarom geen algemeen aanvaarde waarheid maar alleen jouw waarheid. Ga ook eens onderzoeken wat met de VOC-mentaliteit bedoeld wordt, want dat weet je ook al niet ondanks dat het hier recent is uitgelegd.

 5. De waarheid doet verschrikkelijk pijn, zit maar lekker op de blaren. Jouw commentaar laat duidelijk zien, dat je een heel kleine hersens hebt. Net zo klein als een mosterdzaadje.
  Trouwens heb ik vergeten te melden dat de Koninkrijk der Nederlanden ook een slavenhandelde Natie was en is. Iets dat zei heel trots op zijn, zoals de ex Premier Balkenende zei. Ik citeer ) De VOC mentaliteit. CURACAO houdt de eer aan jezelf, wij hebben Nederland en hun betutteling telkens wijze de vingers echt niet nodig. Curaçao je bent slim genoeg om voor jezelf te zorgen. Nederland stort echt geen 1 miljard euro per jaar op de Curaçaose bankrekening. Alles wat wij nu bezitten als land, komt niet door Nederland maar komt door het harde werk van de eigen bevolking. De zogenaamde schuldsanering uit Nederland Curaçao je hebt er Recht op. Als Nederland meer dan 20 miljard euro kon geven aan Griekenland voor steun om de euro te redden haha een slape euro. Mensen wees verstandig Curaçao laat je niet blind maken door bangmakerij, door zulke commentaren. Trouwens Nederland krijgt het geld van Griekenland nooit terug het is geld steken in een bodemloze put. Curaçao wees verstandig en vraagt voor meer geld uit Nederland, aangezien je recht op hebt je bent toch deel van het Koninkrijk pak wat je pakken kan en stapt dan lekker uit het Koninkrijk. Het staat toch in het statuut dat de landen in het Koninkrijk elkaar moeten bij staan. Het geld is ter compensatie van al het goud en mensenhandel wat Nederland dik aan verdiend heeft. Nog een belangrijke punt Nederland heeft trouwens nooit formeel excuses aangeboden voor mensenhandel. Curaçao wees niet onverstandig ga je huiswerk maken ken je eigen geschiedenis je wordt alleen maar slimmer. Je krijgt algemene kennis en je bent niet snel beïnvloedbaar. Einde Commentaar

 6. @ Basora,

  In geval je het nieuws en de stemming in Nederland een beetje hebt gemist…………….Curacao hoeft alleen nog maar te vragen om onafhankelijkheid en het overgrote deel van Nederland zal direct akkoord gaan oftewel …………..Curacao, ZOEK HET MAAR UIT !

  Denk je nu werkelijk dat er ook maar iemand in Nederland interesse heeft voor de kolder die Schotte loopt uit te kramen ?
  Het enige wat men zich afvraagt is: ‘Hoe heeft het de afgelopen 2 jaar zo verschrikkelijk fout kunnen gaan ?’
  De Nederlandse belastingbetaler hoest 1,5 miljard op om de schulden van Curacao te saneren en in nog geen 2 jaar tijd maken ze er weer een puinhoop van. Hoe kan dat ?

  En jij wilt onafhankelijk worden ?
  Wie gaat dat betalen ?
  Ben jij bereidt om 10 % van je salaris, bovenop de gewone belastingen, te betalen aan een clubje geld verkwistende bestuurders ? De meeste mensen staan al te klagen als het bier een kwartje duurder is geworden en jij denkt dat ze per maand vrolijk NAF 500 op tafel gaan leggen (per persoon dan wel) om een club criminelen in het zadel te houden ?

  Wanneer Schotte en Wiels hun zin krijgen kun je de economie afschrijven. Het toerisme zal instorten, want wie wil er in hemelsnaam op vakantie naar een eiland waar je als blanke min of meer vogelvrij bent ? (dank aan Wiels).
  De financiële industrie kunnen we gedag zeggen, want niemand wil zijn geld op zo’n onstabiel eiland onderbrengen.
  Onze electriciteits voorziening is nu al een puinhoop, zal straks alleen maar erger worden omdat we uberhaupt geen onderhoud en vervangingen meer kunnen betalen. Het gros van de bevolking zit immers werkloos thuis zonder inkomen, maar wel met de airco aan.

  Het spijt me, maar ik heb daar toch weinig trek in. Jij misschien wel, maar ik vrees dat je later heel erg veel spijt gaat krijgen.
  Wanneer je echter van mening bent dat politici belastinggeld mogen gebruiken voor privé doeleinden of dat ze zich zaken kunnen toeëigenen die niet aan hen toebehoren dan ben ik vanaf morgen politicus, geef ik mijn rekening nummer aan je door en mag je beginnen met storten. Ik zal er niet voor gaan werken, dat beloof ik je, doet Asjes ook niet en daar hoor ik je ook niet over.
  Wiels reist zich ook suf naar Nederland voor familie bezoek, daar betaal je ook aan mee, maar hoor ik je ook niet over.
  Laat het maar weten.

 7. @josh kasuari,

  Dos santos? van dijs? schotte?
  ien iedergeval een griezel…. en een crimineel….
  normale mensen met beschaving laten zich niet zo vervoeren.
  altans niet op het dorp Curacao..

 8. @Kasuari

  Vraag ik me ook af. Reed net van Centrum in Piscadera toen ze langs kwamen.

 9. @basora

  uw uitspraak voor altijd slaaf van nederland…that’s so 2009
  uw hele opstelling tegenover nederland stamt uit geschiedenis boeken
  wat geschreven staat in geschiedenis boeken klopt
  kijk maar naar de aanval op pearl harbor was inside job oh ik dwaal af van het onderwerp volgt u het nog
  we leven in 2012 met HIER ministers aan de macht die er een potje van maken
  einde commentaar

  we moeten vooruit………………..

  we hebben nodig (gescreende)geschoolde ministers.
  die doen wat ze zeggen , en hart hebben voor t land!!!!!!!

 10. @Basora: Uw bezem veegt de verkeerde kant op. Als u tegen de wind in veegt dan krijgt u gewoon alle troep weer terug. De oppositie verkreeg de meerderheid en daar moet men zich in berusten.
  U schrijft over onafhankelijkheid. Nou men kan niet eens de binnenlandse problemen oplossen laat staan buitenlandse zaken en defensie.
  Waar denkt u het geld vandaan te halen om deze posten goed te kunnen laten functioneren?
  De kwijtschelding van de schulden heeft als resultaat dat er inmiddels een begrotingstekort is van 180 miljoen! U wilt met de verdwenen regering doorgaan? Daar waren enkele personen bij die hun belastingen en sociale lasten niet betaalden die wel bij de werknemers ingehouden werden! Als we goed zijn ingelicht hebben 2 personen (voormalige ministers) een schuld van bijna 2 miljoen. Er zullen nog wel wat vriendjes zijn die ook schulden hebben. De regering (cq de belastingdienst) zal deze wanbetalers eens harder moeten aanpakken en desnoods beslag laten leggen op al hun hebben en houden.
  Als een ieder zijn schulden betaald, ook water en electrarekeningen, dan zou er misschien ooit wel eens sprake kunnen zijn van onafhankelijkheid.
  U schuift tevens de schuld van dit wanbeleid naar Nederland maar het zijn onze eigen mensen die er een troep van maken. Denk daar maar eens goed over na.

 11. @Basora
  Je kunt zoveel brabbelen en relativeren als je wil, maar waar het uitendelijk op neer komt is, dat we op 10-10-10 iets moois op hadden kunnen bouwen. Maar het is dus een groot fiasco geworden en de beerput is nog eens niet helemaal open gegaan.

  Dit gaat niet over onafhankelijkheid. Dit gaat over de mafia aan de macht of een normaal werkende rechtsstaat.

 12. @basora,

  dan kan je maar beter slaaf zijn van Schotte of Wiels of Chaves.
  je kan kiezen….
  NL heeft een correcte houding t.o.v. de gestoorde politici van Curacao.
  maar ze zullen heel blij zijn als er een referendum komt voor onafhankelijkheid.
  dan zijn ze eindelijk van deze triviale politici hier af.
  deze Maffia bestuurders wil NL graag kwijt.
  onze poliici van de laatste jaren zijn allemaal leugenaars en houden zich aan geen enkele afspraak.

  op zich is de onafhankelijkheid niet iets slechts.
  maar met het huidige bestuur van de laatste jaren is het fataal om onafhankelijk te zijn.
  het land kan dan helemaal leeg geroofd worden door Maffia bestuurders als Schotte en Wiels.
  eerst een volwassen en goed opgeleide bevolking, zodat er geen uitschot meer aan de macht kunnen komen.

 13. O heer Schotte,
  Nadat u zich zaterdag met veel bòmbòshi in uw oude kantoor opsloot, koos Bertrian voor de strategie van het marginaliseren. In plaats van u met geweld uit Forti te laten halen en u zo tot held of slachtoffer te maken, besloot hij om u gewoon te negeren. Hij zei het zelfs letterlijk: ‘wij gaan nu aan het werk, als hij dat wil mag hij daar blijven’
  Zondagavond leek het even alsof u deze tactiek door had. Door Forti te verlaten trok u het initiatief weer naar zich toe. Een logisch vervolg zou zijn om nu de bario’s in te trekken met slogans als ‘Geef ons forti terug’, ‘Stop de diefstal’ of ‘Forti is van ons’. Daarmee zou u wellicht stemmen kunnen trekken. Maar in plaats daarvan blijft u klagen over wat er allemaal niet reglementair is aan deze gang van zaken. Maar daarvoor is het inmiddels te laat. Zoals de Britten zo mooi zeggen. ‘It’s no use crying over spoiled milk.’
  Het meeste onthutsende is echter dat u nu heeft verklaard gewoon door te gaan met regeren – terwijl u geen enkele bevoegdheid meer heeft. Niet erg overtuigend. In tegendeel zelfs: tamelijk zielig.
  Hiermee zet u zelf de volgende stap in het marginaliserings-proces dat dit weekend is ingezet. Uw politieke tegenstanders zullen enorm verheugd zijn dat u doorgaat met regeren en u daarbij geen strobreed in de weg leggen. Terwijl zij bezig zijn met de verkiezingen en andere belangrijke kwesties, zit u op Salina regerinkje te spelen zonder enige betekenis. Letterlijk een droombaan.
  Zo laat u zich opnieuw piepelen. Zoals dat al eerder is gedaan door onder meer de Nederlandse regering, door Wiels en recentelijk door Asjes en nu dus Betrian. U zou de aanvoerder moeten zijn, de coach of de manager. Maar in werkelijkheid bent u slechts de bal die zich keer op keer door anderen laat bespelen.

  De afgelopen twee jaar is duidelijk geworden dat uw persoonlijke talenten niet liggen bij politiek, niet bij strategie en niet bij leiderschap. Tijd dus om iets anders te gaan doen.
  En o ja. Als u nog eens ooit ergens een hoge functie gaat bekleden – wensen we u de wijsheid om dan wèl te luisteren naar de adviezen van de mensen om u heen.

 14. @basora, spreek voor jezelf. Jij wilt onafhankelijk.. 95 procent van Nederland niet! En met de geschiedenis van Nederland is allemaal leuk en wel maar dat doet er niet aan toe. regering Schotte was een regering vol met boeven en blijkbaar wat jij steunt. zegt voldoende over jou! Dehoogleraar heeft al aangegeven dat hij fout was omdat hij, niet zo vreemd, voorgelogen was door Pinokkio Schotte. Curacao is een rechtstaat waar het parlament het hoogste is en niet de regering! Heel simpel dus! Juist de afgelopen 24 maanden hebben bewezen dat wij niet op eigen benen kunnen staan want we dalen af naar nivo Haiti. Dus als jij in een onafhankelijk land met nivo haiti wil wonen dan raad ik je aan om naar Haiti te verhuizen! Succes!

 15. @ anonymous7280:
  Je kon het niet beter verwoorden dan dit !!
  Dank hiervoor

 16. @BASORA
  word wakker we leven nu in de Obama tijd en NIET MEER in de tula tijd! het is tijd dat we naar de toekomst kijken en het positieve er van maken en stoppen met het hatelijke verleden!!! het is erg wat er is gebeurt geef ik eerlijk toe. maar dat is geweest LAAT HET ACHTER JE EN LEEF VERDER. je leeft in je eigen wereld waar JIJ NIET UIT DURFT TE KOMEN. MENSEN ZIJN NIET BANG OM ONAFHANKELIJK TE ZIJN!!!

  @CURACAOCACAUBOON
  heb jet het over de link?

 17. @ Basora. Als je ook niet weet waar je je paspoort kan inleveren, kom ik hem wel halen. Je hebt veel geschreven, maar in feite niets gezegd waar iemand iets aan heeft. Euthanasie is hier nog verboden, hoor.

 18. Het Rechtstaat Curaçao bestaat niet het is een fabeltje, een leuke ijse dit smelt. Nederland staat bekend als een boef staat. Lees de geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden, een dieven land en piratenland, die goud, goederen en bouwstoffen steelt van andere landen. Het is een corrupte land en ze hebben zelf geen Rechtstaat, hoe kan je je zelf in het spiegel kijken en zeggen dat je een democratisch land bent. Terwijl je je eigen staatsbestel en die van het land Curaçao niet respecteert. De veroordeelde criminelen hebben meer recht dat de gewone burger. Hoe kan je toelaten als Democratisch land dat de Gouverneur van Curaçao machten naar zich toetrekt terwijl hij daar niet bevoegd voor is???. Om een Interim Regering te laten beëdigen terwijl een Demissionaire Regering de lopende zaken al behartigt. Er is geen Kabinetscrisis, de Gouverneur heeft geen onderbouwde redenen en de staatsregeling van Curaçao staat dat niet toe, zoals de hoogleraar van Nederland te kennen gaf, in zijn schrijven aan de Regering van Curaçao.
  De Minister President Schotte en zijn Kabinet heeft in die zin gelijk dat de beëdiging van een Interim Regering illegaal is. Ik ben van mening dat de bewoners van Curaçao bij de Referendum niet moest kiezen om als autonome land in het Nederlandse Koninkrijk te worden. Ze hadden verstandiger moet zijn en kiezen voor onafhankelijkheid, dan ben je ook klaar met de moderne vorm van kolonisatie die Nederland op een slinkse wijze toepast op Curaçao en de andere eilanden om zijn belangen en doel te bereiken. Want als Curaçao niet onafhankelijk is, blijft het een kolonie land. Wij moeten de eer aan ons zelf houden en op onze eigen benen gaan staan. Wij hebben geen Gouverneur nodig die zogenaamd de Koning vertegenwoordigd. Zelf de Nederlandse Koningin heeft weinig macht en zeggenschap bij het formeren van een nieuwe Regering. Mijn voorstel is deze Curaçao kies als land voor een President ga op je eigen benen staan. En degene die bang zijn om onafhankelijk te worden, dat betekent dat je nog steeds een onvolwassen denkwijze bezit. Net als kleine kinderen die bang zijn voor de donker. In het Koninkrijk blijven verliest je je eigen waarde en cultuur je blijft altijd een slaaf.
  Aangezien het naam zegt het al, het Koninkrijk der Nederlanden, niet de Nederlandse en Caribische koninkrijk, het betekent dat Aruba Bonaire Curaçao St maarten St Eustatius en Saba niet zoveel waarde bezitten dat je zelf de naam van het Koninkrijk wilt upgraden. Zelf de Koninkrijks Regering zoals ze dat noemen de Rijksministerraad bestaat in feite alleen uit Hollanders (Makamba) hun zijn in de meerderheid, alleen 3 gevolmachtigde Ministers van Aruba St Maarten en Curaçao zitten in de Rijksministerraad. Wat voor een meerwaarde heeft dat, een Rijksministerraad als alle wetten worden toch doorgedrukt door de Nederlanders, onze Gevolmachtigde Ministers zitten daar als spek en boom. De bewoners van Curaçao en de andere eilanden moeten meer kennis gaan vergaren over de Staatkundige Hervormingen binnen het Koninkrijk. Gebeurd dat niet dat ben je een makkelijk manipuleerbare prooi. Dan ben je en blijft je voor altijd een slaaf van Nederland. Einde Commentaar.

 19. Professor krabbelt toch wel terug, ondanks dat hij achter zijn eerder advies staat:

  http://www.amigoe.com/curacao/130158-bovendeert-benoeming-interim-regering-is-correct

 20. De colatoral damage van de Schotte episode zal wel onmeetbaar blijken !

 21. @ anonymous7280 Eindelijk dat wat ik wil lezen.

 22. mensen zie link
  http://4.bp.blogspot.com/-LpnkG1x0Jtk/TkM2kTnLtsI/AAAAAAAAAKk/Trt9CmZodm8/s1600/anonymous.jpg

 23. @K Figaroa

  ‘Praatjes vullen geen gaatjes’!

 24. En wat gaat hij dan besturen ?
  Zijn auto mag ik aannemen, want zelfs dat moet hij weer leren.

  Deze jongen leidt gewoon aan grootheidswaanzin en dan aan de ergste vorm.

 25. @judeska, aangezien Wiels en Schotte nog steeds vrij rondlopen en Jamaloodin ook ondanks de vele aangiftes is het duidelijk dat het OM niet functioneerd.

 26. @Nardy,

  Nardy my man je bent weer geweldig.
  Danki!!

 27. Zaal van MFK vol met MFK aanhangers is niet het volk van Curacao… dus dude wat denk je zelf? Het gros van het volk staat niet meer achter jou persoon en dat hebben ze nooit gedaan. Je had “slechts” 5 zetels, nooit een meerderheid gehad..

  Even iets anders… net weer ingehaald door 3 jeeps geblindeerde ramen met sirenes… is die Schotte nog steeds aan het rondrijden daarin?

 28. de wandeltocht van gisteren is hem slecht bevallen zeker blaren aan zijn voeten. hij mist zijn geblinderde auto zijn bodycards, zijn stoeipoes, zijn prive fotograaf. oja en om nu de rode ferrarie al uit de schuur te halen is te vroeg kan negatieve gevolgen hebben tijdens de verkiezingen.ja ja gerritje wie zich brand moet op de blaren zitten.

 29. Grappig. Stel je voor dat ik mijn huishoudelijk werkster ontslag geef. En ze blijft terugkomen, niet in m’n huis, maar ze blijft de stoep vegen voor m’n huis. Tja, ik zou zeggen, bedankt maar het hoeft niet, je verdoet je tijd. Dit is dus wat Schotte nu doet…..

 30. Geachte heer Schotte,

  u heeft in het verleden fout na fout gemaakt, u blijft volharden dat de mensen u niks kunnen maken.
  u heeft het vertrouwen in de mensen verloren de mensen willen u niet,
  u bent alleen bang om uw salaris te verliezen u kunt nu u geld niet meer uitgeven zoals u wilt had u het geld in curacao gestoken dan hoefde deze situatie niet te onstaan, u samen met uw andere collega’s hebben dit veroorzaakt dus het is GEHEEL U EIGEN SCHULD!!!

  nu u van uw plek bent ‘verstoten’ gaat u als een huilend kind nu de media benaderen en doet u alsof u nog steeds de premier bent U BENT DAT NIET EN NOOIT GEWEEST.
  u moet uw spullen pakken en niet meer van u laten horen. de afgelopen tijd was een verschrikkelijke tijd dat willen de mensen niet.

  wat wij mensen willen is vrede en dat we elkaar in hun waarde laten en GEEN onderscheid maken van welke afgrond iemand komt.
  we leven nu in de obama tijd!

  u heeft NIKS goed voor dit eiland gebracht alleen maar meer armoe (samen met meerde collega’s.)

  loop nu weg nu het nog kan!

  We are anonymous
  We are one devided by zero,
  We are legion,
  We do not forgive
  We do not forget,
  Dhr. Schotte, Expect us.

 31. Maffia-praktijken. Alleen zo hij straks roepen dat het besluit tot een strengere screening van ministers illegaal is.

 32. Met de screening van Schotte en kornuiten zijn ook fouten gemaakt en toch ging meneer door. Beter maar opsluiten tot 19 oktober!

 33. hij heeft maar 1 keuze : of regeren of Bon Futuro.
  ik zou dan ook alles op alles zetten om het eerste bereiken.
  maar dan wel als Statenlid . Lid van een kabinet lukt niet meer.Hij komt immers niiet meer door de screening. En dat is meer dan begrijpelijk. Als hij nu door een ECHTE screening zou komen dan komt iedereen er door heen….

 34. Jawel hoor, hij heeft zijn calimero pakje weer aangetrokken

 35. Slechte verliezer…

 36. Goh, hij lijkt ineens te weten hoe het hoort. Heeft ie toch iets geleerd de afgelopen 2 jaar.
  Nu nog even de definitie van “democratie” bestuderen er er naar handelen, gaat ie toch op eens mens lijken.

 37. de vraag is, aan welke kant staat justitie? Is er eenheid?

 38. Ben je gestoord of ben je het niet die man spoort niet wegwezen ik ben blij dat je weg ben !!!!!

 39. Schotte gaat door met besturen hmmmm wat moet ik erover zeggen.
  Schotte had ook al aangegeven tot 20 oktober in de forti te zullen blijven zitten.

  moeten we nog waarde hechten aan de woorden van deze mafkees?

 40. wat praat hij goed zeg

 41. Vraag me trouwens af onze geachte ex-premier zich wel realiseert dat hij geen enkel besluit meer kan (laten) bekrachtigen, hij zit dus voor jan doedel te regeren; hij heeft geen formele bevoegdheden meer, kan geen (legaal) gebruik meer maken van overheidsdiensten, hij kan en mag zelfs geen officieel briefpapier meer gebruiken. Ik dacht eerst nog dat hij gewoon dom en slecht was, maar ik ben er nu toch van overtuigd, dat hij zo ver heen is, dat hij niet eens meer weet wie, wat en waar hij is, namelijk helemaal alleen op z’n eigen planeet. . .

 42. Gerrit gaat door met besturen?? Maar..maar……dat heeft hij nog nooit gedaan…
  Er is weer een artikeltje gevonden waardoor hem weer hoop is gegeven, wat een sukkelaar die zijn eigen soap maar door wil laten lopen, op naar deel 560 van de never ending story.

  Gerrit probeert om ervoor te zorgen dat hij ergens nog erkening vindt, opdat hij niet als nieuweling door een screening zou moeten, daar draait het om en om niets anders. Verliest hij het houvast wat hij nu nog denkt te hebben, dan komt hij niet meer aan de bak.

 43. Wat is het toch een geweldige vent. Jammer dat niemand dat ziet hier op het eiland, maar hij pakt gewoon door en ondanks alle tegenwerking blijft hij bouwen aan ons mooie eiland.
  Wie ziet niet dat deze ongeslepen diamant het beste is wat Curacao ooit is overkomen?

 44. Interessante ontwikkeling, want er valt niets meer te besturen door hem en zijn kliek. Waar gaat hij zitten regeren? In de sede van MFK, als een soort revolutionaire raad? Hoe ver moet het komen, voordat justitie ingrijpt? We waren al de “laughing stock” in het buitenland, maar als we nu niets doen, ligt helemaal iedereen dubbel van het lachen. Als we hier dan te laf zijn om d ie malloot gewoon op te pakken, dan kan hij misschien bij de FARC nog een kantoortje huren, dan kan ie bij zijn familie gaan zitten, in Colombia. Good riddens.

 45. Die man moet zich echt laten nakijken.

 46. Curacao maakt haar schadestaat op onder Schotte (MKF/PS/MAN).

  Periode 10-10-2010 tot 29-09-2012:
  Voorzichtige schatting schade:

  Economische sector: 100%

  Financiele sector: 75%

  Toeristische sector: 5%
  
Imago/reputatieschade buitenland (excl NL): 75%

  Imago/reputatieschade Nederland: 50%
  Geschatte totale reputatie schade: 70%


  Geschatte schade overheids -NV’s: 500+ miljoen nafls?

  Geschatte schade begroting: ca 200 miljoen nafls?

  Conclusie Kleine 2 jaar wanbestuur Vn Schotte cs met onmetelijk grote imago en financiele problemen. Kon nog wel eens oplopen tot 1 Miljard Nafls!!

  Door de interim regering: verhaalbaarheid op Schotte Inc (incl partijfinancierders) wegens wanbeleid en zelfverrijking?

  Schotte cs: NUNKA MAS!!!

 47. kunnen we deze man nu minder aandacht geven!

 48. hij moet wel, want hij komt nooit meer door een screening…
  dus hij moet de meerderheid negeren.
  waardeloze vent en zeer gevaarlijk
  Wiels idem…
  er moet toch voldoende bewijzen zijn om hem te arresteren.
  alleen voor de MOT meldingen zou hij tig jaar de bak in moeten.
  dat geld kan nooit eerlijk verkregen zijn: 800.000NAF?????
  als ik dat soort bedragen als MOT meldingen had zat ik in Bon futura.
  waarom hij niet??????

 49. Echttttttttttt???????????? Deze jongen is echt psycho.