• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De ‘ontslagen’ premier Gerrit Schotte heeft de sleutels van zijn kantoor in Forti ingeleverd en is te voet vertrokken naar het kantoor van MFK te Saliña gevolgd door MFK-aanhangers. Volgens Schotte kan de nieuwe premier, Stanley Betrian, Forti betreden.
Schotte zegt niet meer terug te keren naar Fort Amsterdam. Volgens de ex-premier mag ‘Betrian in Fort Amsterdam gaan zitten’. Hij wil zich met zijn partij gaan concentreren op de verkiezingen en hoopt dat Curaçao een periode van rust tegemoet gaat.

Beschuldigingen
Tijdens de persconferentie die nu gaande is het kantoor van de MFK, worden er verschillende beschuldigingen gedaan door Gilmar ‘Pik’ Pisas en andere leden van MFK naar onder andere gouverneur Frits Goedgedrag en Dean Rozier. MFK heeft het over complottheorieën en omkoperij en noemt de Girobank als geldschieter.

Smaad
Dean Rozier heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen aan zijn adres en zegt hier niets mee te maken te hebben. Rozier weet niets van de zogenaamde aangifte die tegen hem gedaan is en verzoekt de leden van MFK bewijzen te verzamelen van deze beschuldigingen, hij kan ze aanklagen wegens smaad. Verder zegt Rozier dat alle leden van MFK weten waarom Schotte weigert te vertrekken. Volgens Rozier heeft Schotte tijdens de vergadering waarin Rozier bekendmaakte op te stappen, dat hij ervoor vreest dat de autoriteiten hem direct in hechtenis zullen stellen.

55 reacties op “Schotte loopt van Forti naar MFK kantoor”

 1. @ Sahaira Martin. jullie vergeten allemaal heel snel.

  Steek je hand in eigen boezem. Wiels heeft het allemaal beloofd: wij zullen in 16 maanden roven wat de PAR in 16 jaar heeft geroofd. De MFK- regering is begonnen met een surplus van 50 miljoen plus 1,7 miljard schuld geherfinancierd tegen een veel lagere rente zoals bedongen door Charles Cooper, terwijl Nederland 100% schuldsanering onder extra voorwaarde wilde doen. Stom van Charles, maar goed het is gebeurd. Kan je het nog volgen? Na 2 jaar MFK is de 50 miljoen surplus veranderd in 180 miljoen schuld. Mijn simpele vraag is wie daaraan volgens jou schuldig is. Het is eigenlijk een retorische vraag. Ik zal het makkelijker voor je maken. Je geeft meer geld uit dan je verdient. Is dat dan ook mijn schuld?:-)

 2. @sahaira, jij vergeet blijkbaar ook snel want Monk, Schotte, Constancia, Asjes bv hadden al een lange carriere van corruptie voor deze 2 jaar! en nu 2 jaar wanbeleid!
  Ze hebben NIETS gedaan voor het eiland! Hoe jkan je anders in 2 jaar zoveel schulden hebben. Heb jij de financiele gegevens dan?

 3. OM had Schotte bij het verlaten van forti direct moeten arresteren en gelijk naar “mooie toekomst” afvoeren. O.k. het is nu niet gebeurd maar dit gaan wij wel verwachten na 19 oktober a.s.

  Daar naast kan Pik pisas, Mounique Koeyers-Felida, Rudney Garmes, en Jamaloodin gelijk ook afgevoerd worden naar de wangalan

 4. @ IOW. Wat heb je toch allemaal gemist?

 5. Jullie schrijven…. schrijven, maar wat is de oplossing??????? Kom met Oplossingen? Oplossing A – Oplossing B……enz.

 6. jullie vergeten allemaal heel snel.
  Laat je maar uit tegen schotte.
  De nieuwe minister president Betrian was ook geen zoete jongen.Iedereen doet wat ze willen, na een poosje vergeet iedereen het. En gaan jullie er op uit op nieuwe slachtoffers.
  Schaamte over jullie.
  MFK regeerde alleen 2 jaar. Denken jullie echt dat alles wat er is gebeurd hun schuld is???
  Criminaliteit, financiele problemen Denken jullie dat echt???
  Ga maar terug in de historie mensen, en blijft wel reeel. Gooi niet de schuld op anderen terwijl jullie drommels goed weten wie de schuldigen zijn.
  Na Papiamentoe nos tin un dicho: Pa dal kacho no ta falta palu.
  Anto stop di papia malu di bo prohimo, resa pidi Dios judanan, abo i Korsou

 7. @jules (12 vs 9)

 8. @ Shon Fiel – om je lange verhaal samen te vatten, de macht ligt bij het volk. Het volk wordt gerepresenteerd door de volksvertegenwoordigers, beter bekend als de statenleden. De meerderheid van de Statenleden (12 vs 10) is voorstander van dit interim kabinet. Hoe is het interim kabinet dan ondemocratisch? En waarom moeten we nu ineens wel rekening houden met een minderheid, die toen ze zelf deel uit maakte van de meerderheid zelfs binnen hun coalitie niet naar elkaar luisterden? Het is de regering Schotte altijd maar om 1 ding gegaan – zo lang mogelijk op het pluche zitten om zo lang mogelijk de staatskas te kunnen blijven leegroven. Zelfs na zijn officiele ontslag presteert meneer het nog om hardnekkig op zijn ‘troon’ te blijven zitten. Wake up mensen, Schotte is oud nieuws!

 9. Hopi tristu! I ta nan ta papia di demokrasia? Minoria tin ku goberna mayoria?? Den kua pais? I loke ta mas tristu ta kon nan ta eksklama na televishon y internet nan bobadanan ku ta afekta NOS TURISMO ku tanto meneer Schotte ta aktiva pa krea trabow pa nos muhenan di Korsow!! Bo a kaba di di tira un piedra den e kas di kristal ku yama turismo!
  Danki Schotte, danki Monk! Por ta si bo lo a kaba bo skol bo por a kompronde miho kiko ta nifika demokrasia!

 10. Hij voegt de daad bij het woord; “hij is lekker groen bezig voor het eiland en laat de auto staan”. 😉

  Maar goed dat hij zich ‘al die zondagen’ op de afgesloten Blvd. heeft voorbereid om afstanden te lopen. 🙂

 11. Dus Schotte heeft nu geen 24 lijfwachten en wat doen Stella en Soemantha nu? Die zitten werkeloos thuis?

 12. @luchorosales, grappig dat voor jullie soberanos het nu ineens wel belangrijk is om de mensen te screenen. Waarom was dat voor jullie met Schotte niet nodig. en frente vonden jullie toch niets.. en nu ineens wel.. hypocriet!

  Ik hoop wel dat ze nu snel uitzoeken wat de regering Schotte heeft gestolen en weggemaakt!

 13. Onze vertrekkende premier heb ik afgelopen dagen meerdere malen op tv moeten aanschouwen met gedane uitspraken waarvan ik dacht dat deze man werkelijk lijdt aan bepaalde psychoses. Zijn buitenlandse corrupte vrienden en media heeft hij allemaal benaderd voor steun tegen een met zg. met steun van Nederland georkestreerde STAATSGREEP!!!
  Wat een schertsvertoning van een in het nauw gedreven persoon die met alle machtsmiddelen tracht om de zo begeerde functie van premier van Curacao niet op te geven. Het gezegde ” Een kat in het nauw maakt rare sprongen” komt in deze helemaal tot haar recht.
  Meneer zou zogenaamd tot aan de verkiezingen in de Statenzaal bivakkeren maar aangezien de verwachtte steun van zowel lokaal als in de regio uitbleef restte hem niets anders dan z.s.m. zijn biezen te pakken. Vanaf de zijlijn kan ik maar tot een conclusie geraken voor zijn doorzetting en continue handelen om op op die plek te blijven zitten nl.
  1. Door nieuw screenings proces hij en zijn korneuten geen van allen meer zitting kunnen memen in een nieuwe regering.
  2. Zoals dhr. Rozier terecht opmerkt vreest hij vervolgd te worden voor gepleegde wandaden.

  Ik hoop ten zeerste dat zijn aanhangers uiteindelijk inzien wat een puinhoop ze achterlaten na een regeerperiode van amper 2 jaar.

 14. het duurt even maar dan hebje, je afluisterapparatuur wel goed verstopt.

  Nu is het de girobank weer, even kijken hoor waren die niet onderdruk gezet om met Jamolodin zaken te doen.
  langzamerhand komt alles na boven, heeft de girobank geheime rekening, is er een witwaspraktijk bezig. Moest de Girobank geld vor RdS veiligstellen.

  waarom kom ik allemaal op dit soort ideeen, oh ik weet het al, wat ik nu bedenk hebben Ali Baba en zijn veertig rovers al gedaan.

 15. Wat een schaamte heeft deze man over ons land gbracht, idereen beschuldigen maar niet naar je eiegn fouten kijken. Nu loopt hij zonder bodyguards en gepantsterde auto, allemaal dingen uit een afrikaanse bananen reublik toneel. Als deze partij weer aan de macht komt is het de bewijs hoe dom Curacao is. Ik huilde voor mijn land de afgelopen twee jaar. Zouden we wat hebben geleerd??Gaan we nu echt eens zeggen dat dit echt onze eiegen fout is? Niemand anders dan wij hebben dit gedaan.

 16. 1. Shon Fiel, op 30-09-2012 om 19:25 schreef:
  DEMOCRATIE is
  de staatsinrichting waarbij niet individuen of groepen, maar het volk als geheel drager is van de politieke macht, hetgeen tot uitdrukking komt in het oppertoezicht van het soevereine volk op wetgevende, uitvoerende en rechtsprekende machten door middel van de wet, aan welke alle uitoefening van gezag gebonden is. Daar de wet het besluit is van de wetgevende vergadering, berust de politieke macht dus in laatste instantie bij het volk als wetgevende vergadering. Dit ideaal kan in verschillende
  feitelijke regeringsstelsels in meer of mindere mate benaderd worden. De voornaamste waarde van dit systeem is gelegen in de effectuering van het recht op zelfbeschikking van het individu, die echter in het sociale leven vrijwillige, door wetten geregelde vrijheidsbeperking insluit ter bescherming van de zo groot mogelijke vrijheid van de medemens. Hiermee nauw verbonden zijn waarden als meerderheidsbeginsel, bereidheid tot vreedzame regeling van geschillen in debat of parlement, en het gelijkheidsbeginsel, recht op gelijke kansen voor ieder. Bij de besluitvoering op grond van het meerderheidsbeginsel moet de minderheid toch intensief betrokken blijven doordat zij gehoord wordt en in de gelegenheid gesteld wordt haar invloed door vrije propaganda te doen doorwerken. De democratische dialectiek functioneert naar behoren zolang de meerderheid, het algemeen belang nastrevend, ook rekening houdt met de belangen der minderheid en deze van haar kant haar kansen loyaal afwacht.
  Wij dagen Mw. Spies uit, haar stoofpotje over de spelregels van democratie uit te leggen.
  Zij voegt toe en maakt zelf regels. Voor haar, niet het democratisch volk, door verkiezingen bepaalt nieuwe “constitutionele bestuursmandaten, maar “overlopers”. Kolibri verstandje Liesbeth!

 17. Ik stel jaarlijkse mijn vakantie (sinds 2002) naar Curaçao nog een poosje uit. Wordt me te link daar. Wat duurde dit allemaal vreselijk lang voordat er inzicht is gekomen dat dit kabinet niet deugt. Vorig jaar op vakantie dagelijks de Amigoe gelezen, waarin allerlei ingezonden brieven stonden, en van alle kanten verdachtmakingen werden gemaakt met een taalgebruik, waar de honden geen brood van lustten.
  Van plaatselijke bron hoor ik ook over toenmende criminaliteit; niet verbazingwekkend met zo’n voorbeeld regering.

 18. Good morning, what did I miss? Lol

 19. Het is best een leuk filmscript, misschien wil hij zelf de hoofdrol?

 20. Coup op Curaçao? Of een verkiezingsstunt? ( door Gertjan van Schoonhoven )

  Ex-premier van Curaçao Gerrit Schotte weigerde te vertrekken uit regeringsgebouw Fort Amsterdam, vanwege ‘een staatsgreep’ door Nederland. Het rumoer dat Schotte veroorzaakt dient wel degelijk een doel

  Schotte verlaat het regeringsgebouw Fort Amsterdam
  Dat was even schrikken, afgelopen weekend: een heuse ‘staatsgreep’ binnen het anders zo kalme Koninkrijk der Nederlanden. Weliswaar heel ver weg in het Koninkrijk, namelijk op ongeveer een half uurtje zwemmen van Venezuela.

  Maar toch ook heel nabij. De weigering van demissionair premier Gerrit Schotte om plaats te maken voor het staatsrechtelijk rechtmatige, op 29 september beëdigde interim-kabinet van Stanley Betrian, leidde in de Cariben namelijk tot dagenlang Nederland-bashing, vooral door toedoen van de Venezolaanse media.

  Als Hugo Chávez kan stoken op Curaçao, dan zal hij dat niet laten.

  Verschansen
  Inmiddels is Gerrit Schotte er achter dat je je wel in Fort Amsterdam kunt verschansen, maar dat je daarom nog niet de baas bent op Curaçao. Dat zijn, zoals het hoort in een democratische rechtsorde, de Staten van Curaçao.

  Die zeiden eerder deze zomer het vertrouwen op in Schottes regering. Het nu beëdigde interim-kabinet moet de nieuwe verkiezingen gaan regelen. Die zijn 19 oktober.

  Aanvaarden
  Door het Fort te verlaten, lijkt Schotte deze realiteit te aanvaarden. Maar je hoeft geen genie te zijn om te zien dat de ‘verliezer’ van vandaag, wel eens de winnaar van morgen zou kunnen zijn.

  Den Haag kan bij monde van minister Liesbeth Spies (CDA) nog zo de rechtmatigheid van de gang van zaken benadrukken, het gaat om hoe het overkomt op de bevolking van Curaçao. En daar is de argwaan – soms zelfs de haat – jegens Nederland groot.

  Eén nachtje slapen in Fort Amsterdam en een kwartiertje lekker schelden op Nederland op de Venezolaanse tv – dat kon wel eens een heel lonende verkiezingsstunt van Gerrit Schotte blijken te zijn. Vergeleken met hun Caribische collega’s zijn de Haagse ‘populisten’ maar watjes.

 21. @luchorosales – bo no ta mira niun hende no a reageer riba bo ponensia nan absurdo..nos lo bira independiente ..pero no ku bosan anto sigur no ku bo lider politiko ku ta kana menasa tur hende, niun hende no ta na drechi den su wowonan, kiko si ta bon? Bosan no ke goberna ku niun hende, ta diktadura anto? Bo lider politiko ta un ‘sabi bobo’ e ta sabi pero un mal politiko..kiko si a wordu hasi den 2 anja? NADA..tur plan a faya, ta atake sigi pa atake kontra PAR so ta tin! anto ‘ku rason’ paso nan pompa kos berdat ..pero kiko ba gana awo? NADA ..b kere hulanda ta give a f*** kiko bo lider politiko ta grita henter dia? ‘laat me niet lachen’ nan ta bisabu ..kiko a para ku senjor Asjes su debe di 100.000 florin por ehempel,
  esey si nos ta tende nada nada di dje. E dozijn ku bosan ta papia di dje, penja saka, not going to happen ..kemen kumisa traha riba un plan B paso mane bosan mes ta bisa ‘e pueblo lo reken af ku bosan’ ..no komprondemi malu mi no tin niun kolo politiko pero pami bo ta muchu bibu pa sigi tras di un populista

 22. @luchorosales, op 30-09-2012 om 22:44 schreef:
  uw quote: Korsou su yunan a realisa aworsi ku Ulanda ke desgrasia nos Isla i \é saki no ta un menasa pero un promesa. Hamas Ulanda por apodera di Korsou! Rond mundu sa ku e hypokritanan na denHaag ta sostene i a orkresta e golpi di estado aki. Zijn deze landveraders gescreend waar is frente civil en de hypokrieten di de mond vol screning hebben?

  Mens houdt nou een keertje op met deze onzin. Jouw leider is van het toneelpodium verstoten.

  En nu jij. Je kan maar beter een beerput springen. Dan zijn wij dat eewige gezeikt over Nederland ook kwijt. Bah!

 23. @ luchorosales, nee dat is wettelijk nog niet helemaal geregeld, aan de screening voor de eerst volgende regering gaat deze interim regering werken. Dus is dat wettelijk helemaal dichtgespijkerd voor de volgende verkiezengen. Eén keer zo’n blamage als de regering Schotte is meer dan genoeg voor ons eiland. Maar waar heb jij al die tijd gezeten ?, je roes uitgeslapen in een opiumkot ?

 24. Liep hij met zijn staartje tussen de benen zomaar “onbeschermd” helemaal van Punda naar Saliña ?

 25. Ik kwam, ik zag en ik gaf me ovedr. Hij weet wel dat hij geen vijanden heeft maar gewoon andersdenkendnen die iets anders willen dan wat hij met zijn ministers het land heeft geboden.

 26. En dan gaan we fijn bij het MFK gebeuren weer ongefundeerd anderen beschuldigen, al is het alleen maar om de aandacht vandeze afgang af te leiden.
  Wat een kinderachtig zooitje is het hier ook, als onvolwassen pubers regeren ze hier een land met de afmetingen van een dorp en zelfs dat lukt niet.

 27. De instelling van een interim-regering heeft Schotte dik de das omgedaan. Niet alleen wordt zijn decreet “zittende ministers worden niet gescreend” als eerste ongedaan gemaakt, maar hierdoor zijn de financiers van zijn verkiezingscampagne plotseling kopschuw geworden. Gerrit Schroot is niet meer de Golden Boy , maar De Sjaak. Een onberekenbaar groot financieel risico voor zijn financiers.En die houden niet van onberekenbare risico’s. Schotte zal NOOIT meer minister zijn, al wint de MFK met 15 zetels. Nu nog even uitzoeken wie de rekeningen bij Telecuracao gaat betalen. Gerrit of de belastingbetaler.Kan het zoveelste failliet worden van deze man.

 28. Laten we hopen dat de Schotte nachtmerrie voorgoed voorbij is. Curacao verdient veel beter dan een beroepsfraudeur als MP. Schotte laat Curacao achter met een grote stapel onbetaalde rekeningen.

 29. hahaha hij heeft een auto meer. dus lopen. nu moet ie zelf een auto kopen of van iemand anders eentje aftroggelen.

 30. Zou het ook niet kunnen zijn dat hij zijn witte goud niet op tijd kreeg????
  Tja zonder dat hou je het niet lang vol.

 31. Korsou su yunan a realisa aworsi ku Ulanda ke desgrasia nos Isla i \é saki no ta un menasa pero un promesa. Hamas Ulanda por apodera di Korsou! Rond mundu sa ku e hypokritanan na denHaag ta sostene i a orkresta e golpi di estado aki. Zijn deze landveraders gescreend waar is frente civil en de hypokrieten di de mond vol screning hebben?

 32. Klaar voor de kaprilles kliniek die gert!

 33. ja, mijn reactie was ook:

  23 maanden met gillende sirenes en bodygards
  kogelvrije vesten en prive fotoslaaf….
  en nu gewoon een lekkere frisse wandeling zonder problemen.
  blijkt dat niemand hem kwaad wil doen.
  wat zal dat een tegenvaller voor hem zijn…

 34. @monkey,

  ja er zit wel een soort operette in of een musical.
  met heel veel komedie…

  iets van:
  don”t cry for me Kosou…

 35. Schotte heeft als wannabe dictator dezelfde fout gemaakt als despoten als Sadam Hoessein en Muhammed Khadaffi, namelijk geloven dat hij de grootste is en iedereen aan zijn voeten ligt. Maar zonder zijn 3 geblindeerde zwarte SUV’s, zonder zijn 10 bodyguards en zonder zijn als een straathond achter hem aanlopende privefotograaf zag Schotte vanuit de ramen van Forti dat hij nog maar een handjevol aanhangers had en de rest zijn ontslag aan het vieren was.

  Arme Gerrit, hij is weer de mislukte MAVO scholier, de mislukte ondernemer (3 faillissementen) en herhaaldelijk veroordeeld fraudeur die terug moet vallen om zijn eigen aanhang waarvan hij zich altijd heimelijk gedistantieerd heeft omdat het het weinig ontwikkelde deel van de bevolking was waar Schotte juist niet bij wilde horen. Maar hij had ze nodig, want hogere lagen van de bevolking hadden al snel door wat voor een charlatan hij was en hen kon hij niets op de mouw spelden met zijn ‘mas serka di bo’ leugen.

  En dus was er niet eens de sterke hand nodig om Schotte uit Forti te krijgen. Waar Schotte eerst nog zei tot 20 oktober in Forti te blijven hield hij het er al na 1 dag voor gezien. Omdat, geheel tegen zijn verwachting, iedereen het wel prettig vond dat Schotte daar opgesloten zat en niet meer op straat kwam. Dusc kwam Schotte zelf maar naar buiten en leverde zijn sleutels in. 20 oktober werd 30/september. Voorlopig de laatste leugen van Schotte.

 36. Het zoveelste bedrijf van onze nationale operette met de bijbehorende ‘operette premier’ is geeindigd. Jammer genoeg bleek hij zijn dreigment om te blijven zitten tot na de verkiezingen niet waar te kunnen maken. Helaas is geen van zijn Zuidamerikaanse en Caraibische mafiosi vriendjes hem te hulp geschoten bij het neerslaan van de tegen hem gerichte ‘staatsgreep’. Onze operette speler heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt en is niets anders dan een (toilet)papieren tijger gebleken die alleen maar hete lucht uitblaast.

 37. heeft hij de sleutel van Hato ook ingeleverd, in zijn toestand kan hij beter niet vliegen hoor… arme jongen…..

 38. De man is volstrekt getikt en staat volgens mij op het punt van een ernstige psychose. Waandenkbeelden, leugens dat hoort allemaal bij dit beeld.

 39. Ik denk dat Douwe Boersema hem heeft meegedeeld dat het spel uit is. dat hij fout zit. en dat hij gevangeis riskeert met deze staatsgreeo!

 40. In vergelijking met de aanhang van Godett wandelend vanuit de gevangenis was dit maar een armoeiige vertoning met tussen de 50 en 100 man in de MFK-sede dus daarmee gaat hij de oorlog niet winnen.

 41. Ja weer een nacht bellen met al “je vrienden” dat is toch wel veel gevraagd, bij welke byside gaat hij slapen??

  Hij heeft gewoon te horen gekregen; of je gaat zelf of we verwijderen je, voeg dat aan de zwakke positie toe en het verhaal is compleet. De steun viel tegen, met 16 supporters heb je nu niet bepaald ” het volk” op de been.

 42. Ik dacht dat ie altijd bij de emancipatieboulevard ging lopen, het moet niet gekker worden!

 43. Weeeeer bla, bla, bla, dus. Is dit na al zijn bombarie een afgang of een afgang? 🙂

 44. Zo, en kan ie nu eens even opgepakt worden en met hem afgerekend worden voor zijn wanbeleid, en snel n beetje. OM doe je werk nu eens een keer vlot!

 45. Op school bleef hij echt zitten!

 46. @Nardy
  Ik vermoed dat ze hem gewoon uitgehongerd hebben. Niemand mocht het Fort immers naar binnen komen.Tja, als je niets te eten hebt dan kom je vanzelf wel eens een keer te voorschijn.

 47. Kijk nu naar de conferentie, vraag me af of deze mensen besmet zijn met het pahologisch liegen door ons ukkie

 48. Letop de persconferentie wordt weer 1 grote leugen over een omkoop schandaal. Helaas wderom niet onderbouwt.

 49. http://www.telegraaf.nl/binnenland/13014708/__Schotte_verlaat_Fort_Amsterdam__.html

  De nieuwe minister-president, Stanley Betrian, heeft in een reactie gezegd dat de deuren van Fort Amsterdam gesloten blijven zodat niemand meer naar binnen kan, ook Schotte niet.

  Maw: de krakers hebben Forti voorgoed verlaten :)!

 50. @ Nardy. Wat dacht je van de vergeten spuitbussen luchtverfrisser?

 51. Wat een aanhangers… Geen eens een lift willen aanbieden? Schotte heeft toch geen conditie meer….. En wat een contrast eerst 3 jeeps met bodyguards en nu lopen, dus wachten voor de verkeerslichten hahahaha

 52. zonder bodyguard, zonder chauffeur en zonder prive fotograaf soemanta??

  het kan verkeren zeg.

 53. Menig kraker houdt het langer vol! Zo niet deze…
  Was het bier op? Wilde Domino’s geen pizza’s op Forti leveren? Of werden de camera’s moe van zijn ellelange weegeklaag over de Staatsregeling 🙂 ?

 54. Ook gisterenavond hebben we al genoeg onzin van hem gehoord en zou het het beste zijn om deze persconferentie te negeren en zelfs hem totaal te negeren. Telecuracao gaf hem tijdens Telenotisia vanavond al weer veel te veel podium.

 55. Al weer een leugen dat hij zou blijven zitten tot na de verkiezingen.