• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vannacht uitrukken naar de Koraalspechtweg waar een man was overvallen. Het 56-jarige slachtoffer liep van een hotel naar zijn huis toen hij werd verrast door twee mannen die hem zonder aanleiding begonnen te slaan, zo meldt de politie.

 
De overvallers hebben de portemonnee en de mobiele telefoon van de man ontvreemd om vervolgens te vluchten. Het slachtoffer heeft verwondingen aan zijn hoofd opgelopen en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het Atrakoteam onderzoekt de zaak.

7 reacties op “Man mishandeld tijdens overval”

 1. UN TA PASA UN DIA SIN TIN VIOLENSIA RIBA CRIMICAO E KOS AKI TA INPOSIBEL

 2. Het is een bekent gegeven dat de jongeren een voorbeeld nemen aan wat ze te zien en te horenen krijgen van onze geweldadige krijgers Wiels en moonky voorop

 3. Tja. “Gelukkig” is op Curacao gekozen om een afzonderlijk land te zijn zodat NL zich niet bemoeit met dingen zoals veiligheid. Great job so far !? We zijn al herhaaldelijk als toerist geweest en hadden op termijn de koop van een woning gepland maar over het laatste jaar is onze mening toch herzien. Met hetzelfde budget zijn we ergens anders ook welkom hoor. Veiligheid en min of meer politieke stabiliteit is wel een eerste vereiste om nog investeringen en toeristen aan te trekken lijkt me.

 4. Op straat lopen kan dus niet meer!

 5. Gaat er op CRIMICAO nog één dag voorbij zonder geweld / overval 🙁

 6. Kunnen de Soberanos niet gewoon de straten gaan bewaken tegen criminelen ipv mensen aanvallen?

 7. ……..Ik heb hier echt geen woorden meer voor……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!