curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Gouverneur Frits Goedgedrag reist morgen op uitdrukkelijk advies van een arts wegens hartklachten naar het buitenland voor medische behandeling. Gedurende de afwezigheid van de gouverneur treedt Adèle van der Pluijm-Vrede op als waarnemend gouverneur.

21 reacties op “Goedgedrag kampt met hartklachten”

 1. Ik hoop dat gouverneur daarna gelijk naar zijn eiland Bonaire zal oprotten. Want hij is een verader. Oprotten .

 2. @ruperto, de enige staatsgreep die heeft plaatsgevonden is door Schotte en zijn 40 rovers! Ook jij zal straks hiervoor opgepakt worden!

 3. @Peter-“Wouw, en dat net nu.
  Beterschap toegewenst.
  Mevr. v/d Pluijm-Vrede, de kans om te tonen dat u geschikt bent voor deze functie.
  Veel sterkte!”
  Peter, het is duidelijk dat je je niet informeert of laat informeren t.a.v. de bestaande wetten. Dus het ware goed eerst wat meer te lezen en begrijpen. Normaal weet de redactie verdomd wel dat zijn lezersvolk met verkeerde recties opdagen omdat de site met de informatie verstrekking onjuiste info. rondzwaait. Mw. Pluimvrede zou weleens een Staatsgreep kunnen bevorderen indien zij als Landsorgaan deze greep naar de macht bevordert. Voorts zullen we wel op 19/10 verder zien.

 4. @Kasuari (2)
  Heel netjes aangeven, misbruik van je naam even vermelden is een goede zaak.

 5. Wouw, en dat net nu.
  Beterschap toegewenst.
  Mevr. v/d Pluijm-Vrede, de kans om te tonen dat u geschikt bent voor deze functie.
  Veel sterkte!

 6. @Kasuari,

  Als je mijn naam gebruikt zeg dan wel iets waar ik op zn minst een beetje achter sta…

  En het is nog altijd meneer Goedgedrag voor jou ipv Frits 😉

  Maar bedankt dat jij mijn naam gebruikt, ik zie dat als een compliment 🙂

 7. Beste heer Goedgedrag, U merkt het, iedereen leeft met U mee.
  Nogmaals heel veel beterschap. We hopen allemaal dat U gauw weer opknapt en thuis komt

  Stekte en xxx van heel Curacao

 8. @ Sander: hahahaha

  Maar even serieus, inderdaad sterkte en wijsheid toegewenst voor mevrouw van der Pluijm-Vrede en beterschap aan onze gouverneur.

 9. Mevrouw van de Pluijm-Vrede, heel veel sterkte de komende weken.
  ik zou niet graag in uw schoenen willen staan.
  maar dat komt ook omdat ik niet op hoge hakken kan lopen.

 10. Wat een timing zeg!
  Hij heeft veels te lang genomen om actie te ondernemen. Nu heeft hij eindelijk wat van zich laten horen en wordt daarna ziek.
  Wat een timing!
  Nou ik hoop dat de vervanger het vol kan houden.

 11. Stress is natuurlijk erg slecht als je al hartproblemen hebt. En als je dan al die vuiligheid over je heenkrijgt van het pretkabinet gaat je dat niet in de koude kleren zitten.
  Ik hoop dat hij snel opknapt. Mevr.vd Pluijm staat haar mannetje wel en is een goede opvolgster. Wij zijn in ieder geval al jaren blij met haar als kundig en betrouwbaar notaris. Sterkte aan allen.

 12. Inderdaad Frits sterkte na de goede actie van vorige week. In Adele van der Pluijm Vrede hoop ik dat ze een goede vervanger is voor de onstabiele situatie van het moment. Ik hoop echt dat ze daadkrachtig is en de situatie aankan. In ieder geval Frits beterschap.

 13. Mensen dit is heel ernstig.
  Curacao met een sneltreinvaart naar de afgrond.
  En nog zien ze niet in wat ze aanrichten!

 14. ik hoopt niet dat de fliet van meneer wiel hem ziek heeft gemaakt. stuur wiels maar de rekening voor deze aandoening.peublo salve peublo

 15. @ Peter. In het 150 jaar oude Sehos kan niet alles behandeld worden, hoewel er voor hartklachten een cardlab op stapel staat waar dotteren gedaan kan worden. De Gouverneur gaat naar Amerika waarschijnlijk, maar de gewone burger gaat naar Colombia. Natuurlijk kost het daar ook geld, maar als het op Curacao gedaan zou kunnen worden is het maar de vraag of dat met onze prijzen goedkoper zal zijn.

 16. Sterkte Frits, na de goede actie van u deze week, al kwam deze wel erg laat.

  Jammer dat u last kreeg van lichamelijke klachten, juist nu u eigenlijk voor het eerst eens ander werk heeft moeten doen dan het bijwonen van borrels en recepties.

 17. Ja, in het Sehos moet je niet zijn.

 18. Begrijp dat toch dat Curacao op een onomkeerbare weg naar beneden zit, merendeel van het commentaar hiervoor komt uit Nederland en niet vanuit Curacao, wake up!

 19. Hebben we dus geen specialisten op het eiland om dit te behandelen? Dat is niet best met de komende vergrijzing en daardoor duurdere zorgkosten omdat ze in het buitenland behandeld moeten worden.

 20. Veel sterkte en neem de tijd om te herstellen, want er is een goede vervangster.

 21. Oiii nou daar kan ik me wel wat bij voorstellen natuurlijk met al die stress!
  Beterschap Frits, en dat je maar weer gauw thuis mag komen.