• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Demissionair minister van Onderwijs, Carlos Monk, vindt dat Nederland de staatsgreep ondersteunt die momenteel door gouverneur Frits Goedgedrag wordt uitgevoerd. Monk vraagt in een Spaanstalige video om internationale steun voor het huidige kabinet.

 
De video is gisteren naar internationale media verstuurd en op youtube geplaatst. Sinds 2 augustus kent ons eiland een demissionair kabinet. Op 19 oktober zijn er verkiezingen voor een nieuw parlement. Monk en andere ministers zijn boos dat een meerderheid in het parlement alsnog een interim-kabinet wil beginnen en dat Goedgedrag afgelopen maandag daarin mee is gegaan door een formateur aan te stellen.

Imaginair parlement
De demissionair minister noemt de gang van zaken een ‘staatsgreep van een imaginair parlement’, dat volgens hem gesteund wordt door de Nederlandse regering. Volgens hem wordt de gouverneur gestuurd door Nederland en is politiek Den Haag het niet eens met ‘de anti-koloniale houding van het huidige kabinet’ dat volgens hem veel kritischer is ten opzichte van Nederland dan voorgaande regeringen op het eiland. Monk hoopt dat de huidige regering van Curaçao daarom steun krijgt van gelijkgestemde regeringen in de regio en Latijns-Amerika.

© ANP, alle rechten voorbehouden

67 reacties op “Monk: Nederland steunt staatsgreep op Curaçao”

 1. @ivan, vergeet ook niet de PS,MFK en MAN parlamentsleden. Eunice eisden die misbruik maakte en al hun volgelingen bij de overheids nv’s die er grote fouten maken met straks resultaat het einde van deze bedrijven. en de familie van der dijs kan lekker in grote huizen in Miami wonen!

 2. @Reporter

  Dank voor de aanvulling. Ik was niet op de hoogte.

 3. Uit de knipselkrant Curacao:

  “Vote for MFK? Fantasie of bedrog.
  By redactie KKC on september 27, 2012
  Steeds meer geruchten doen de ronde van het chanteren tot omkopen om maar op de MFK te stemmen. Zijn deze geruchten waar of slecht de fantasie van enkelen. Namen worden genoemd zoals UDC en MFK.
  Lees hier een getuigen verslag die aan een FB gebruiker (doorgezonden aan KKC redactie) werd mede gedeeld;

  ” yes someone called me this morning asking me to vote for MFK. I asked her how she got my number, and she said from the people that came to our street for opinion poll concerning the election. For me if UDC is not neutral in their conduct concerning the election, how can the public trust their result. One, they breach the trust by giving out our telephone numbers to one political party. They asked for the number for a second poll, and it was given in trust. It is unfortunate that this is the outcome of that trust.”

  Een van de mensen die gebelt werd door MFK mensen die uit allemacht de persoon probeerde te bewegen om op MFK te stemmen. Het blijkt dus dat de telefoon nummers van mensen die in goed vertrouwen hun mening gaven over hun idee van de stemming en mee deden aan de opinie poll van de aan komende verkiezing. Dit bewijst er al steeds meer en meer op hoe er momenteel wordt omgegaan met o.a. de prive telefoon nummers van onze bevolking. MFK misbruikt de gegevens van deze poll opinie.
  Een spreekwoord wat hier duidelijk opgaat is nog steeds; Een kat in het nauw maakt rare sprongen”.

 4. Koeiman en in mindere mate Trinidad zullen ook niet buiten schot blijven op bijltjesdag.
  Uiteindenlijk hebben ze willens en wetens deel uit gemaakt van een criimineel bewind.
  Zie Zorreguieta ten tijde van de criminele regeringsperiode van Videla.

 5. @Josh

  vergeet niet het kranshi schandaal, deze man is al heel lang de weg kwijt.
  maar Wiels vindt hem goed genoeg om minister te worden???????????

 6. Trieste van dit alles is dat er legio idioten zijn die achter dit soort idioten aan lopen en alles voor zoete koek nemen, kijk in het dagelijks verkeer en zie hoeveel van die idioten je ziet rond rijden, hun auto,s / wraken behangen met vlaggetjes van de PS en nog nooit gehoord van spiegels en richting aanwijzers.

  Dit belooft allemaal nog wat, ben bang dat de meesten hier toch niet anders willen, bij vele van die gasten merk je een zeer felle overtuiging (indoctrinatie) wat in mijn ogen het allemaal zeer gevaarlijk maakt, domme mensen niet gehinderd door enige vorm van verstand en fatsoen,

 7. @Josh, je bent iets vergeten!

  Carlos Monk

  Monk kwam in 1997 voor 3 maanden als ‘interim manager’ bij de Neutrale Wijkverpleging/ Kraamkliniek Rio Canario, hij is daar bijna 10 jaar gebleven tegen een vergoeding van 20.000 per maand.
  In 2002 zou er een onderzoek gedaan worden naar de financiële situatie van het Kraamkliniek toen bleek dat het Kraamkliniek financiële problemen had. Daags voor een bezoek van de SOAB is tot 2x toe de hele administratie in ‘brand gestoken’ nadat deze eerst vanuit de Kliniek naar Medisch Centrum Blauw was verhuisd.
  Bij de laatste brand zijn de filekasten van de financiële administratie eerst opengebroken en ‘daarna in brand gestoken’.
  Daar is aangifte over gedaan, maar deze zaak werd geseponeerd.

 8. we zouden een verkiezingstrijd moeten houden:
  wie van de PS is het meest geestelijk gestoord….
  er zijn al aardig wat kandidaten die hun best hier voor doen om deze strijd te winnen.

 9. Uit “Wikipidia”

  Onder leiding van de in Colombia geboren Carlos Monk is de NPA partij (Lista Niun Paso Atras ) op Curaçao mislukt. De NPA behaalde onder zijn leiderschap in de verkiezingen van 2010 maar 336 stemmen, waardoor de partij al haar zetels verloor. Hij stapte daarna over naar de PS.

  Carlos Monk kwam regelmatig opvallend in het nieuws Onder meer door zijn voorstellen voor gratis onderwijs vanaf de crèche tot en met de universiteit en het verwijderen van de straatverlichting uit de rijke buurten om deze te plaatsen in minder bedeelde wijken.

  In juni 2011 verving Monk de PS minister Lia Willems-Martina als minister van Bestuur en Planning en Dienstverlening. Monk werkte voordien als “implementatiemanager” bij hetzelfde ministerie.

  Ook als minister bleef Monk regelmatig het nieuws halen. In de discussies in de Staten bleek hij niet op de hoogte met de relevante wetgeving en het onderdeel van zijn ministerie waar naar werd verwezen in het regeerprogramma van de coalitie. Ook zou hij –evenals meer ministers- schulden bij Nutsbedrijven hebben.

  Verraders. Na het onderzoek van de commissie Rosenmöller gaf Monk af op iedereen die deze commissie had geïnformeerd. Hij wilde een wet die ‘verraders’ en de media moest vervolgen. “Er zijn landen waar je de doodstraf krijgt als je zoiets doet. Niet dat wij de doodstraf willen introduceren, maar wij benadrukken dat dit een kwalijke zaak is”. Hij noemde enkele [van de 40] verraders met naam, verscheurde demonstratief het rapport van de commissie Rosenmöller in de Staten en verweet Nederland dat het een staatsgreep voorbereidde. Er ontstond een actiegroep Kòrsou 40 die zich hiertegen teweer stelde, waarop Monk een rechtszaak aanspande tegen de oprichter van Kòrsou 40 omdat deze Amnesty International had geïnformeerd en een galg opstelde. Monk verloor [december 2011] deze rechtszaak.

  FARC. Tijdens een bijeenkomst van de PS zei hij “Ik ben geboren in Colombia en als ik had gewoond in Colombia zou ik lid zijn geweest van de FARC”. “Nan a laga sa ku mi a nase na Colombia. Mi a nase na Colombia. Si mi ta kere, ku mi lo a keda, aworaki lo mi ta den FARC.” Dit werd breed gezien als het steunen van een terroristische organisatie in een buurland door een minister. Dat leidde tot grote verontwaardiging op Curaçao. Er werd aangedrongen op excuses. Eerst verklaarde Monk nog dat hij geen excuses zou aanbieden, maar zijn uitspraken voortaan zou verduidelijken. Uiteindelijk kwam Monk toch met een rectificatie : “De woorden FARC hebben een verwarring gecreëerd over de betekenis, waarde en gewicht van de afkorting FARC in de context waarin ik mijn uitspraken heb gedaan. Ik geef toe dat ik niet voldoende zorgvuldig ben geweest in mijn formuleringen”, zei de minister [december 2011] twee weken na zijn geruchtmakende uitspraak.

  Harold Daal. Monk meldde in augustus 2011 mondeling aan het diensthoofd van de afdeling Publieke Zaken (Harold Daal) dat deze uit zijn functie was gezet en stelde hem zonder enig overleg – en tegen zijn zin – aan als programmamanager van het project Basisregistratie. Toen hij na protest toch aan het werk ging, werd het diensthoofd uit het pand verwijderd. De rechter gaf het diensthoofd gelijk in zijn bezwaar [januari 2012] “ (…) De manier waarop de minister met Daal in deze zaak is omgesprongen, is voor de rechter dan ook sterk diffamerend. Ook het besluit om hem de toegang tot het gebouw te ontzeggen en hem op te dragen om sleutel en pas in te leveren, draagt hieraan bij.” (Amigoe).

  Benoeming. Monk werd van het ministerie van Bestuur en Planning en Dienstverlening verwijderd en werd Minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport, nadat de PS minister Lionel Jansen, daar vertrok. Net voor zijn vertrek had Monk echter Ardieth Martha-Merien benoemd tot Hoofd van Dienst van het Vergunningenloket (Bentana di Information). Die zou er met haar nieuwe functie zeven loonschalen op vooruit gaan: “Dat betekent een loonsverhoging van 5000 gulden per maand. Ze zou met terugwerkende kracht per 10-10-10 krijgen uitgekeerd, wat een extraatje van 100.000 gulden inhoudt.” (Amigoe).

  Scholen. Als minister van onderwijs bracht hij de confessionele scholen in problemen door eind april 2012 hun subsidies niet over te maken. De scholen moesten zich in bochten wringen en kosten maken om de salarissen uit te kunnen betalen. De scholen zouden hun jaarverslag te laat hebben ingediend. Dit bleek onjuist en later werd het geld alsnog overgemaakt,.

 10. @ aan de uitstraling van Monk kun je toch makkelijk zien uit welke barrio hij komt.
  Bij de FARC zitten erg veel intellectuelen by the way, en dat lijkt me niet dat monkey business daar bij hoort.
  Hun ideeen waren goed alvorens zij met drugs en dus ontvoeringen zich gingen bezighouden.

 11. En monk zit nu weer tot geweld op te roepen. weer een mei 1969. Wanneer gaat het OM een keer ingrijpen?

 12. @Karel, welke olie bedoel je ? Die in de zoutpannen van Jan Kok ligt ?

 13. @ Maurits van Oranje, denk je werkelijk dat je een bod krijgt ? Over drie maanden wordt die advertentie wegens “geen interesse” weer verwijderd.

 14. ik durf het haast niet te zeggen , maar wat als die makamba’s, chinezen en spaantaligen die in ons land wonen nu een partij oprichten en ook in de staten komen.

  die zijn toch zeker goed voor 4 a 5 zetels.

 15. Monk go back to Columbia. Leave is alone.

 16. @ peter. Dat kan toch mooi NAF 100.000,– per week schelen op het begrotingstekort.

 17. Waar maakt Monk, Schotte, Asjes en Wiels zich druk om? door al het tijdrekken en belemmeren van statenvergaderingen zijn er nog maar 3 weken te gaan voor de verkiezingen! Voordat er een interimregering er is zijn er misschien nog 2 weken.

  Monky mag weer lekker dansen met de FARC

 18. daar kan Wiels mee aankomen voor de regering: Monk, Asjes en Wilsoe.
  3 jokers zonder enig verstand van het regeren van een land.
  triest ….

  maar rita blijf maar op hem stemmen…..
  jij moet je frustraties toch ook ergens kwijt….

 19. @Zakhaas

  Even dimmen. Verlaag je niet tot het 0,00 nivo van Wiels en consorten.
  Let’s keep it clean and sophisticated.

  http://www.petitions24.com/signatures/support_the_people_of_curacao/

  Teken allen nog even mee. Het is goed dat de wereld ziet wat er hier allemaal gebeurd.

 20. En Rori ?
  Waar hol jij dan naartoe ?
  Naar het loket om je geld op te halen ?
  Of sta jij te juichen wanneer dan het licht uitgaat op deze klip ?
  Nooit gedacht dat ik nog iemand zou tegenkomen die de onzin van Wiels, Asjes, Monk, Schotte, Jamaloodin, Constancia etc voor waar aanneemt !

  Je leest wel een forum, maar bent niet in staat waarheid van fabels te onderscheiden ?
  Hoe krijg je dat voor elkaar ?

 21. Ik zeg www.marktplaats.nl voor de hoogste bieder gaat de bananenrots van de hand.

 22. @Rori, (citaatje uit Wikipedia) `Onder leiding van de in Colombia geboren Carlos Monk is de NPA partij (Lista Niun Paso Atras ) op Curaçao mislukt. De NPA behaalde onder zijn leiderschap in de verkiezingen van 2010 maar 336 stemmen, waardoor de partij al haar zetels verloor. Hij stapte daarna over naar de PS.`

  Het draagvlak voor Monk is dus erg beperkt.

 23. monk is a puppet on a string…..
  geen enkel benul, maar dansen naar de pijpen van anderen.
  gevoelloos en gewetenloos…..
  just like a puppet on a string.
  wordt ook niet gehindert door enig verstand.

 24. Die arme jongen heeft een trauma. Hij is een recojido uit de bario.
  Zijn naturalisatie moet hij terugdraaien.
  Ben je weleens in colombia geweest? Dus aan zn kop kan je zien uit welke laag van de bevolking hij komt.

 25. Wat een domme berguensa. De meeste landen in Zd.Amerika, behalve Venezuela, zijn de grootste subsidiemaatjes van Nederland. Die zullen zich echt niet inlaten met een video van zo’n dommekracht met een doble pasaporte.
  Ik ben voorstander dat zijn Ned. paspoort wordt afgenomen, want dat doen ze naar ik meen met collaborateurs.
  De man is een schande voor het land, de ene boef na de andere passeert de revue. Van mavo3 tot Jamo. tot El Sjiekh tot creditcard fraudeur tot cijfervervalster enz enz.
  A never ending story.

 26. wiels heeft de vakbonden opgeroepen om massaal te gaan staken. reactie vakbonden ” er zijn andere problemen die er opgelost moeten worden” hopi nechi vakbonden.

  verbazend dat hij andere mensen de kolen uit het vuur laat halen, wat mij nog meer verbaasd is dat er idioten zijn die dit ook nog willen doen.

  kom eerst je belofte eens na en laat de bijna ex ministers oppakken zoals je beloofd hebt!!!!!!

  btw, hoever is de bouw van de beloofde sporthal in barber al gevorderd??????

 27. Iedereen doet wel zo tegen Rori, maar wees dan eerlijk en pak deze echte kansloze aan:

  Zakhaas, op 26-09-2012 om 10:49 schreef:
  Wat wil die aap nou bereiken ? Denk je nou echt dat Chavez en Morales naar youtube gaan om die zielige video te bekijken ? Te dom om te begrijpen wat democratie inhoudt, te stom om te denken dat hij enige kans maakt met z’n videotje. Ga terug naar Afrika man. Daar hoor je thuis, tussen al die andere kanslozen

  Deze zogenaamde zakhaas denkt alles te weten. Alleen ligt Colombia niet in Afrika slimmert… en houd het woordje aap ook ff thuis wil je?

 28. Laat deze clown zijn Nederlandse paspoort inleveren. parasiteren en dan bijten.
  Afgezien van onbehoorlijk ik deze man nog gevaarlijk ook. Als gebeurd wat hij wil hebben we een oorlog.
  Het grappige is dat als we in Nederland een referendum zouden houden over de staatskundige verhoudingen in het koninkrijk, zou er rap een pasaporte di Korsou gedrukt moeten worden.
  Opbergen deze man en nog enkele van zijn coalitie genoten.

 29. Simpelweg massaal de video markeren voor schadelijke en gevaarlijke activiteiten: schadelijk voor het land, gevaarlijk voor de bewoners door het zaaien van tweedeling.
  Ta basta awor!

 30. iemand met een dubbel paspoort zeker

 31. Deze pajaso is een gevaar voor het koninkrijk en moet wegens collabaratie en oproep tot interventie onmiddelijk worden opgesloten. Liefst samen met zijn vriendjes. Op deze misdaad staat zelfs in nederland levenslang. Gelukkig nog maar een paar dagen tot het bijltjesdag is. Dan kunnen we lachen.

 32. Duchi hende, laat me niet lachen !

 33. Rori,
  Jij bent zekker een van die domme zielen die op PS of MFK stemt?. Het is niet de Nederlanders die dit land hebben verpruts, het is ons eigen volk en volksvertegenwordigers die dit hebben veroorzaakt. Idioten zoals jij zijn degenen die deze corrupte en dictatoriale mensen aan de macht hebben geholpen.

  als je niet zo blind was door domheid en blinde racisme, zou je inzien dat sinds Curacao onnafhankelijk is, de regering en bestuurders van dit land (allemaal uit Curacao) er een zoietje van hebben gemaakt. Niet nederland, wij, yu di Korsow.

  en jij Rori moet je schamen dat je zo een idioot bent om ze vuile smoel vol te roepen met dit soort onzin. Typerend van mongolen met het iq van een gefrusterde bananen eter. Eerst brullen en dan op je borst slaan. Je hebt zekker en foto van Helmin Wiels boven je bed hangen?.

  There is no worst blind than the one that does not want to see.
  YWN

 34. HHelaas is intelligentie een schaars begrip
  Curaçao is geen staat maar autonoom deel van het koninkrijk. Dit wordt door alle Zuid Amerikaanse landen erkent. Deze landen zullen zich zeker niet inlaten met interne aangelegenheden van het koninkrijk der Nederlander. Van een staatsgreep zoals aangegeven Door dhr. Monk kan in elk geval staatsrechtelijk geen sprake zijn. Nadenken is the helaas niet de beste kant van deze meneer.

 35. @ Rori Je haalt het niveau naar beneden!

 36. Kleine correctie:

  “Volgens hem wordt de gouverneur gestuurd door Nederland”. Moet zijn:
  “Volgens hem wordt de gouverneur gestuurd door de wil van het Curacaosche volk”

  Monkey Business, minor detail 🙂

 37. @rori, we zien hoe dapper jullie YDK zijn. Ongewapende chinezen dooschieten en mensen van 90 worden berooft in hun eigen huis.. dapper volk!

 38. Monk ga terug naar de bossen van Colombia waar jij vandaan komt wil je de FARC oproepen om jou te helpen!!! Ombeskop zoals Jandino zegt

 39. Wat een inkreibel FANTAST & BERGUENSA voor ons land !!!
  Grootste TRAIDOR van Korsou en een SUICIDE-actie voor imago Korsou!
  Deze man moet per direct van alle officiele functies wordern ontheven!!
  Graag een enkele reis naar zijn Compadres van FARC in Colombia dan kan hij daar de “socialist” gaan spelen !!
  Dart Wiels & Co (en Schotte en Cooper) dit toestaan zegtr genoeg over de intenties van deze lieden !!
  Hopi Tristu !!!!!!!!!!!

 40. De makamba’s nemen het land over om onze olie te stelen! Soberano’s verenigt u!

 41. Hahaha, wat een loser, met zijn krachtig gezette handtekening in het begin. Mijn god, wat een lagere school-toneel. Idioten zijn jullie, allemaal daar in de regering.

  Later kijkt hij ook nog regelmatig op dat papiertje, blijkbaar staat daar op wat ie moet zeggen. Maar, waarom moet daar dan een handtekening onder?

 42. @Rori, ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha maak je niet belachelijk sukkel!

 43. Wat een enge en ongelofelijk domme man! Deze vent moet straks berecht worden en in de strengst bewaakte afdeling worden geplaatst. Dit zijn de engerts waar je zeker niet bang voor hoeft te zijn, alleen dien je ze wel uit de maatschappij te verwijderen.
  Shame on you Monkey!

 44. YouDuKorsou , woedend ?
  Tuurlijk kennen we dat . In Afrika

 45. @ Rori. Het is in de geschiedenis altijd zo geweest, dat de YdK naar Nederland vlucht en dat zal nu weer zo zijn.

 46. Monk is zo geil op macht dat hij zelf wil dat buitenlandse landen curacao gaan overnemen zolang hij maar een functie daar krijgt.

 47. shocking, nee nee dit is niet de kabinetsvisie en ook zeker niet de koninkrijksvisie, RMR doe uw ding!

 48. Dit is een dier wat nog niet in de Fabeltjeskrant voorkomt. Namelijk : de Rat
  Nog wel een van het type wat speciaal voor zinkende schepen bestemd is.
  Wat wil deze malloot hiermee bereiken? Dat Chavez Curacao komt bevrijden of zo ?

 49. Is dit de man die zich tijdens een Statenvergadering aanstelde als een B acteur door emotioneel met zijn paspoort te gaan zwaaien? Dat paspoort dat hij inmiddels wel voor tientallen snoepreisjes gebruikt heeft?

  Laten we hopen deze vreselijke man na 17 oktober nooit meer terug te zien.

 50. De enige staatsgreep die we hebben is die van regering Schotte die het Parlament lees het VOLK onder dwang houdt door geen vergaderingen op te ruimen. Is die monk nu echt zo dom. eerst al clinica rio canario naar de moer brengen en dan het bewijs vernietigen, pastisches geven aan medewerkers, Kranshi willen verhuizen naar een lokatie om vriendjes te helpen en dan durft hij dit te doen?

 51. Hopi kurashi i hopi sin berguenza.

  Ga je schamen!

  MONK MAAKT ZICHZELF GEWOON BELACHELIJK!

 52. Het resultaat van de drie wandelende wijzen mannen binnen For-Amsterdam.
  Schandalig dat een minister van onderwijs oproep doet om het land binnen te
  Vallen
  Is hij niet mans genoeg om toutjes in handen te nemen?
  Zijn ze allemaal bang voor het cachot?
  Het opzetten van een project “opgelicht” zou er zeker geen kwaad doen.

 53. MAKAMBA’S, IK ZIE JULLIE AL HARD HOLLEN TERUG NAAR NEDERLAND.
  HEBBEN JULLIE NOOIT WOEDENDE YU DI KORSOU GEZIEN?
  DAG ONS NIET UIT!!

 54. Hoe dom kan je zijn om internationaal te gaan. Je zet Curacao heel negatief op de wereldkaart. Je schrikt alleen mensen af. Die mensen zitten er echt alleen voor hun eigen hachje en hebben het helemaal niet goed voor met het algemene belang.
  Democratie is dat de meerderheid bepaalt. Wie dat niet begrijpt moet maar terug naar de schoolbanken (en dit keer wel opletten wanneer de les is aangevangen).

 55. DIT IS ZOOOOO ZIELIG!!

 56. Deze heer Monk, bewijst met zijn verhaal dat hij niet snapt wat Democratie betekent.

  Hoe kan je in hemelsnaam het een motie van wantrouwen aangenomen door de meerderheid van de volks vertegenwoordigers een staatsgreep noemen.

  Het meest lachwekkende in deze handeling van Dhr Monk is, van wie verwacht hij steun?
  Van Chavez, (Venezuela), Morales (Bolivia) en Bouterse (Suriname), Ortega (Nicaragua)

  Ik denk dat de rest van democratisch Zuid- en Central Amerika, zijn videoblog zal interpreteren als het bewijs dat gouverneur Frits Goedgedrag, redder van onze democratie the Man of the Year 2012 award heeft verdient.

  Biba Reina Hulandez, Leve de Koningin, het Statuut, de rechtstaat en niet te vergeten het Curacaose volk, die bewezen is om op hoog nivo zich te ontdoen van een didatoriale en narcische regering.

 57. Wat wil die aap nou bereiken ? Denk je nou echt dat Chavez en Morales naar youtube gaan om die zielige video te bekijken ? Te dom om te begrijpen wat democratie inhoudt, te stom om te denken dat hij enige kans maakt met z’n videotje. Ga terug naar Afrika man. Daar hoor je thuis, tussen al die andere kanslozen.

 58. Colombiaans bloed stroomt door zijn aderen en hij had graag lid van de FARC willen zijn. Dat zegt al genoeg.

 59. Die Colombiaan, moet zijn NEDERLANDS PASPOORT nu maar eens echt verschuren’ hij leeft nog in zijn koloniale tijd, Ga, terug naar je roots, je hebt hier niets te zoeken, je bent niet alleen fysisch ziek, maar ook mentaal. Je hebt in deze perode , het hele land vernield.

 60. Is dit een verkapte oproep aan Chavez om hier de Bolivariaanse revolutie te helpen?
  Lijkt bijna op landverraad.

 61. Hij is gewoon niet goed snik.

 62. De officiele talen op Curacao zijn Papiamentu en Nederlands….. een “minister” die in het Spaans de bevolking te woord staat is al helemaal niet op zijn plek!

  En nu wegwezen meneertje!

 63. Wat een debiel. Leeghoofd Monk snapt niet wat democratie is. Op zich ook te moeilijk voor hem, woorden met meer dan twee lettergrepen.

  Het is meer de vrees van een corrupt stelletje criminelen voor de juridische vervolging die in een echte rechtsstaat zou plaatsvinden, of dat in Curacao zal gebeuren is nog maar de vraag…. Waarschijnlijk niet,daar is dit eilandje te corrupt en lui voor.

 64. Misschien moet hij eens kijken hoe het er in Argentinie en de rest van Zuid Amerika aan toe gaat momenteel…kennelijk is dat wat ze willen. Nog even en ze gaan de DAE inzetten voor het droppen van mensen in de Caribische zee….

 65. Drama queen,….!

  Huilie huilie doen, ze kunnen zelf ook helemaal niets oplossen.
  Nu worden weer anderen verzocht de kooltjes uit het vuur te halen!

  DOE HET TOCH EENS ZELF, STELLETJE PIRATEN.

  Acteurs zijn het, MEER NIET.

 66. Drama queen,….!

  Huilie huilie doen, ze kunnen niets zelf,…
  Nu word weer een ander verzocht de kooltjes uit het vuur te halen!
  DOE HET TOCH EENS ZELF, PIRATEN

 67. Dictatoriale trekjes heeft deze man.