• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een derde verdacht is vanmiddag in de kraag gevat in verband met de moord op een Chinees echtpaar vorige week in De Savaan. Vanmorgen werden ook al een zestien- en negentienjarige verdachte aangehouden.

 

De derde verdachte betreft ook een zestienjarige jongen. De verdachte werd rond 16.00 uur vanmiddag opgepakt in een rooi in Juan Hato, ter hoogte van Kaya Garapa. De politie vraagt nog steeds hulp van de gemeenschap om deze zaak op te lossen. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-140 of 8666-219, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

11 reacties op “Derde verdachte in Chinese moordzaak”

 1. waarom zoveel ophef mensen, wordt gewoon onafhankelijk en dan wordt curacao een dubai in de caraiben. het is gewoon NL die het hele land achterhoudt! alle criminaliteit, het is de schuld van NL! NL zorgt ervoor dat de jongeren geen kansen krijgen, dat hun banen worden ingepikt door haitianen en venezuelanen! geloof mij nou eens? in suriname zijn het ook veelal de negers die voor overlast en criminaliteit zorgen, want hun vaders zijn in geen velden en wegen te bekennen en hun moeder papt met de zoveelste man aan voor een stukje weave voor haar hoofd en om in het weekend te gaan feesten. NL heeft ze zo gevormd!!!

 2. Dit zijn de “kansloze” jongeren die in het verleden, met de zegen van de Curacaose politici, naar Nederland gingen om daar te boel te terroriseren. Nu moeten ze hier blijven en vermoorden onze eigen mensen. Het gaat alleen maar erger worden. Want al begint men vandaag met een nieuw beleid van scholing en opvoeding (wat niet zal gebeuren) de schade is al geschied. Er zijn letterlijk duizenden van dit soort tuig op Curacao die de samenleving onveilig maken. Als PS met hun steun in de nieuwe regering komt zal Curacao zwaar betalen voor het falen van de politici.

 3. Al jaren wijs ik de beleidsmakers in Curacao op het feit dat de jongeren op Curacao ernstig worden verwaarloods.Het eiland verkeert een enorme criesis omdat de jongeren niet goed worden voorbereid op de toekomst van het. De opvoeding thuis id slecht en op school is niet beter,En kom bij nieit met urgumenten datde kinderen niet deugen,nee de ouderen,de opvoeder,politici,vaders moeders beleidsmakers sportverenigingen laten het alllemaal het afweten in Curacao. De opvoeders moeten opgevoed worden. Jullie moeten de jongeren meer perspectieven geven ,kijk wat er nu gebeurt in Curacao,hoogopgeleiden jongeren verkopen hun zeil aan mensen als Schotte waarom ,omdat de andere partijen niet
  open staan voor de ideeen van deze jongeren.Voor de gezinnen met opvoedingsproblemen
  moeten er adequate hulp komen de opvoeders moet cursus gaan volgen om te leren hoe om te gaan met probleem kinderen en gezinnen. Kinderen moeten de kans krijgen om tijdelijk
  in opvoedingshuizen kunnen verblijven waar ze gezond kunnen eten ,sporten studeren en vorming krijgen,maar eerst moeten de opvoeders zelf een vormingsopleiding krijgen.
  Mensen geloof mij,als jullie je jeugdigen niet goed opvoeden en snel,is jullie toekomst ,woningen met hoge muren met tralies,de overvallers nemen de straten over en laat mij jullie vertellen dat nieuwe politie wagens en zware wapens zullen niet helpen.

 4. @joane, wat weet jij wat wie niet weten? Joran is niet veroordeeld voor die moord netals min die 2 surinaamse jongens. wel zijn die 2 surinaamse jongens nog steeds als verdachte aangemerkt immers zij waren aanwezig..

 5. Als mocht blijken dat deze figuren de DADERS ZIJN,dan is er maar een straf, levenslang ( dubbele moord!!!!!),ter bescherming van de gemeenschap.

 6. how typical: a rat hides in the gutter!

 7. Ik heb geen zin meer om op vakantie naar Curacao te gaan.

 8. Eerst zeker weten dat zij het zijn. Toen met Joran vd Sloot werden ook twee jongens die er niks mee te maken hadden gearresteerd. Laat het onderzoek eerst gebeuren voordat jullie met de stenen gaan gooien.

 9. Wat mij betreft hoeven deze daders niet bestraft te worden of het gevang in.

  Laat in plaats daarvan de Chinese vereniging een half uur met deze jongend hun gang gaan.

 10. Mochten ze alledrie schuldig zijn, dan levenslang de bak in. Zonder pardon.

  Hoe is het in ‘s hemelsnaam mogelijk dat deze figuren niet op school zitten. Hoe kan het dat scholen dit niet in de gaten hebben als leerlingen niet komen opdagen. De laatste heeft zich wellicht dagen verschanst in een rooi. Niemand die zich afvraagd waar hangt hij uit. Te gek voor woorden.

 11. ze zijn dom en laf en waarschijnlijk hebben ze een waardeloze jeugd gehad.
  maar dit soort lieden mogen niet vrij rond lopen.

  Maar de politiek is mede schuldig aan hun waardeloze jeugd.
  er moet hier op het eiland een instantie komen die gezinnen controleerd op drugs/gokken en opvoedings methodes.
  en moeders die niet voor hun kroost kunnen/willen zorgen moeten uit de ouderlijke macht ontzet worden.
  er lopen nog te veel verslaafde/ zwakzinnige meisjes/dames rond die met iedereen voor een paar tientjes naar bed gaan, zwanger worden, kindje krijgen en het drama begint van voren af aan.
  de cirkel moet doorbroken worden….
  politiek dit is een taak voor jullie……………..
  maar helaas, daar valt geen eer te halen en stemmen te winnen.
  maar het kan wel heel veel geld opleveren.
  want de kosten van dit soort misdadigers zijn giga…
  gevangenis kosten/rechterlijke macht kosten/geen werkers dus geen belasting inkomsten het zijn geen opbouwers, maar afbrekers….

  begin bij de basis: ieder geboren kind checken of er een goede thuissituatie is.
  bij de meeste gevallen hoef je niet snel terug te komen.
  en in sommige gevallen zal er actie moeten worden ondernomen.
  hulp geven aan moeders die het wel goed willen ,maar financieel niet kunnen.
  andere gevallen in geval van verlaving/zwakzinnigheid, de kinderen laten adopteren of in een goed weeshuis laten opgroeien (gezinsvervangende tehuizen).
  kinderen zijn heel vaak de dupe van hun ouders……