• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft vanochtend rond 09.45 uur een 35-jarige man gearresteerd bij een bedrijf in Kaya Leañez. De man zou zijn partner vorige week vrijdag in Kaya Pikaron met een vuurwapen hebben bedreigd. De politie ging er toen op af.

De partner van de man verklaarde vrijdag dat haar man haar na een heftige discussie met het vuurwapen bedreigde, waarna hij het in een tas verstopte en wegging. De politie doorzocht de tas en vond twee vuurwapens en meerdere patroonhouders. Alles is in beslag genomen. Het onderzoek dat volgde leidde vanochtend tot de aanhouding van de verdachte.

 

6 reacties op “Man aangehouden voor bedreiging met vuurwapen”

 1. Ter info…. het ging om een Nederlandse man…

 2. @Zakhaas…. Misschien moeten ze allemaal wel naar Neder(wie.)land…. Daar kunnen al die normaleketels naar de Pieter Baan….. Denk ie nie?

 3. Waar komt deze meneer eigenlijk vandaan?

 4. Help de vergrijzing te voorkomen en koop een wapen.

 5. HOEVEEL wapens zijn er wel op deze klip…..
  2 in de “tas” van deze man
  3 in de kasten bij Jamaloodiing
  ………… enz enz enz
  Vinden we het gek dat er zoveel slchtoffers vallen als er op 150.000 een hele kudde “Pistolen Paultjes” rondlopen die bij de minste discussie ook de trekker overhalen !!!

 6. Crimicao zit vol mafketels. Oftwel het is een grote Capriles kliniek. Ik zeg iedereen die een beetje normaal is, wegwezen en laat die achterlijken het maar uitzoeken.