• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het tweede peleton van de compagnie in de West hebben buureiland Bonaire onder de loep genomen. Het opdoen van situational awareness, het verkennen van het eiland, was één van de doelstellingen van de compagnie. Voor deze groep militairen was het de eerste keer dat zij het eiland bezochten.

“We zijn nu nog beter voorbereid om invulling te geven aan onze taken op de Benedenwindse Eilanden”, is de conclusie van compagniescommandant kapitein Ronald Gabriëls na de oefening van de Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC), dat sinds augustus de nieuwe compagnie in de West is. “We hebben alle puzzelstukjes verzameld om zo een volledig beeld te krijgen van hoe Bonaire in elkaar steekt. We voelden ons zeer welkom en ontvingen veel positieve en enthousiaste reacties”, aldus Gabriëls.

6 reacties op “Militairen ronden oefening op Bonaire af”

 1. @ J. Winklaar. Alles en iedereen is te koop. Wacht maar tot Schotte komt om wat linke verdragen met Bonaire te sluiten en hij heeft heel wat in de aanbieding zoals zonnepanelen, James Bond auto’s, camera’s, pistolen, electrische auto’s, blackberries, koelkasten etc.:-)

 2. Wat zijn wij blij dat we van Curacao verlost zijn.. als iemand weet hoe een ander te overheersen dan is het curacao wel.

 3. Je kan ook overdrijven, ik denk dat jullie niet helemaal snappen wat hier speelt. Eerst verdiepen dan reacties plaatsen

 4. @rita
  Nederland heeft Bonaire helemaal waar ze haar hebben wilt. Ze zullen Curacao als een baksteen laten vallen. Hebben haar niet meer nodig. Wiels mag het hebben en houden. Nederlands paspoort met beperkingen voor Curacaoenaars. Nada di eksodus pa bai Hulanda aki sinku anja. Better be prepared. Gulden is straks niets meer waard, elk uur van de dag atrako’s ipv van 1 per drie dagen, AOW op je 70 ste, ziektekosten met zeer beperkte dekking, grote werkeloosheid, grote haat onderling etc etc

 5. @Rita : Wie betaalt bepaald !

 6. ze weten precies nu wat ze moeten doen als het volk gaat protesteren tegen kolonisme van nederland