CURAÇAO – Een 32-jarige vrouw is vannacht overvallen in haar huis in Seru Grandi. Dat meldt de politie. Het slachtoffer lag te slapen, toen zij verrast werd door drie gewapende mannen die geld en drugs van haar eisten.

 
De overvallers probeerden tevergeefs de vrouw vast te binden. Nadat zij de hele kamer hadden doorzocht gingen zij er vandoor met een flatscreen televisie, mobiele telefoon, portemonnee en enkele sieraden.

Gevlucht
Toen de vrouw uit haar kamer kwam zag zij dat een andere bewoner van het huis vastgebonden op de grond lag. De overvallers vluchtten vervolgens met een auto. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tips
De politie vraagt iedereen die denkt enige informatie te hebben over deze overval om dit door te geven aan de politie. Dit kan door te bellen naar Departamentu di Atrako op 866-6192 / 866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

8 reacties op “Vrouw overvallen in Seru grandi”

 1. Heb ook geen zin meer om op vakantie naar Curacao te gaan….

 2. Wat voor huidskleur had ze?

 3. “Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.”.

  Dat de bevolking dit even weet.

 4. en zo gaat het maar door…
  maar Wilsoe heeft geen schuld: het ligt aan de PAR…

 5. De overvallers eisten drugs ??????

  Je zou haast gaan denken dat men achtergrond informatie had.

 6. Dushi hende!

 7. CRIMICAO: en weer was het raak. Gelukkig leven ze nog wel, maar zullen de angst van deze confrontatie nooit meer vergeten. Men wordt toch opgewonden van namen te veranderen op het eiland, nu, Curacao wordt CRIMICAO per direct.

 8. Volgens mij kun je beter niet meer op vakantie gaan naar Curacao.