CURAÇAO – De resultaten van de autopsie van het echtpaar dat zondag is vermoord op St. Maarten, worden in het kader van het onderzoek nog niet vrijgegeven. Voor de moord is een 28-jarige Jamaicaanse man opgepakt die zich hevig verzette tegen zijn arrestatie. Hierbij raakten de verdachte en een agent gewond.

De verdachte is voor zijn verwondingen in het ziekenhuis behandeld. Na het bezoek aan het ziekenhuis is de verdachte aangehouden en wordt sindsdien ondervraagd.  De resultaten van de autopsie worden op dit moment besproken door de politie en het Openbaar Ministerie. Morgen worden de lichamen vrijgegeven aan de familie van de slachtoffers.

Tips
Het stel, Michael en Thelma King, is door steekwonden om het leven gebracht. Thelma zat vastgebonden in een stoel terwijl haar man op de grond werd gevonden. Beide lichamen werden gevonden in hun huis aan het strand van Cupecoy. De politie op Sint Maarten roept iedereen op die informatie heeft over deze moord dit door te geven via het lokale nummer 9300 of via 001-721-542 0345.

www.versgeperst.com