CURAÇAO – De politie op Bonaire is het afgelopen weekend flink in de weer geweest. Gisteravond kwam er een melding binnen over een vechtpartij bij een bar aan de Kaya Avelino. Bij aankomst trof de politie een groep mensen aan die luidruchtig waren, maar van een vechtpartij was op dat moment geen sprake.

Vervolgens kreeg de politie om 01.53 uur een melding dat er zou zijn geschoten bij een woning aan de Kaya Kuarta in Nikiboko. Een getuige verklaarde dat een een groep mensen voor de woning zat en er vanuit een langsrijdende auto schoten werden gelost.

Gewonden
Agenten hebben in de woning twee gewonden aangetroffen. Een vrouw had een schotwond in haar nek en een man aan zijn been. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Later is de vrouw voor medisch onderzoek overgevlogen naar Curaçao. De recherche is een onderzoek gestart en houdt rekening met het feit dat de dreigende vechtpartij een verband kan hebben met de schietpartij. De politie verzoekt iedereen die meer informatie heeft over één van de gevallen dit kan doorgeven aan de politie via 717-7251 (anoniem).

www.versgeperst.com