CURAÇAO – Het onderzoek naar aanleiding van het vermoorde echtpaar King heeft gisteren geleid tot een tweede huiszoeking. Er waren aanwijzingen dat het koppel een tweede huis bezat, aangrenzend aan hun woning in het Ocean Club Resort waar zij gisteren dood werden gevonden.
De politie heeft huis onderzocht en een aantal spullen meegenomen om verder te onderzoeken. Ook wordt er gewerkt aan het schrijven van mogelijke scenario’s over de gewelddadige dood van Michael en Thelma King. Familieleden van de overledenen zijn inmiddels overgekomen naar Sint Maarten en door de politie opgevangen.

4 reacties op “Onderzoek moord op echtpaar Sint Maarten gaat door”

  1. @vito, voorstander van de doodstraf.. Ik meen dat juist de YDK tegen de doodstraf is omdat bv in Amerika juist de zwarte moordenaars wel de doodstraf krijgen en witte moordenaars niet. Ook zijn er zwarte mensen die ten onrechte op in deathrow zaten.

  2. inderdaad vreselijk,,maar gelukkig heeft de politie goed haar werk gedaan,en is er al 1 verdachte opgepakt voor deze gruwelijke daad,,,iets sneller als politie van curacao ivm gruwelijke moord op chinees echtpaar

  3. @Nardy Dat was geen slecht idee en goed creatief. Maar dit is vreselijk en triest voor zo’n mooi klein eilandje. Ik ben van mening dat die boeven geld nodig hebben en een overval gaan plegen om geld. Mijn vraag is waarom moet het zover gaan dat je iemand als een hond moet slachten, voor misschien een paar honderd gulden. Pak het geld en ga dan weg laat die mensen dan leven. Dit is totale normvervaging op de eilanden. Niemand heeft respect meer voor het menselijk leven. Dat is in en in triest. Vorige week ook op Curacao en chinees couple werd bij een overval dood geschoten voor afls 200,– kinderen, zeg maar kind van 5 jaar blijft achter zonder vader en moeder. Dit kan niet dit is cruel. Als het aan het volk en de gegoede politici ligt hebben ze allang de doodstraf ingevoerd om dat een beetje in te dammen. De eilanden zitten tot in de nieren verbonden aan de Nederlandse rechtsysteem die dat verbied. Nederland is verbonden aan Internationale rechten van de mens en daar zijn wij als het ware ook de dupe van. Het strafsysteem is te soepel voor deze criminelen. Toen ik uit Curacao vertrok eind 1976 sliepen wij nog met open achterdeur, de laatste die binnen kwam moest de deur op slot zetten. Tegenwoordig moet je dat niet durven. Ze maken je dood voor zelfs 10 fucking gulden om die fucking drugs te kopen. Het is om te huilen. Triest. Ik heb begrepen dat de ellende was begonnen sinds 1980 toen de Shell was vertrokken uit Curacao, want dat was toen de grootste werkgever op het eiland. Daarna had je Nederland/America die de Offshore bedrijven aan pakte en niets in de plaats op economisch gebied heeft gebracht. De grootse haaien hebben al die kleintjes opgevreten ten gunste van de eigen belangen. Ik ben eigenlijk geen voorstander van doodstraf maar de omstandigheden dwingen je af te wijken van ethiek. Verder verwijs ik naar dat liedje van Rudy Plaate ” Mi Kier Sa’. Deze man heeft het allang voorzien. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat wij ooit weer op de eilanden normaal kunnen leven er moet een harde hand komen die al dat criminaliteit hard en goed kan aanpakken.

  4. Vreselijk verhaal! Toen ik in St Maarten woonde, hadden we standaard 500 dollar bovenop de slaapkamerkast liggen voor het geval we ‘s nachts in ons huis overvallen werden. Dat was vrij standaard, dan wist je dat je het er tenminste levend vanaf bracht. Dat was in ’97 al het geval….