• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De lichamen van een Amerikaans echtpaar zijn gisteren gevonden op Sint Maarten. Het stel, Michael en Thelma King, is door steekwonden om het leven gebracht. Thelma zat vastgebonden in een stoel terwijl haar man op de grond werd gevonden.

Beide lichamen werden gevonden in hun huis aan het strand van Cupecoy. Het stel werd door anderen beschreven als een stel vijftigers dat ‘bulkte van de dollars’, maar volgens de politie is er nog niets bekend over het motief achter de moord. Speculaties over een seksueel misdrijf worden ook van de baan geveegd. Volgens de politiedokter zijn hier geen sporen van gevonden. De politie heeft inmiddels 25 man op het onderzoek gezet en al meerdere getuigen verhoord.

10 reacties op “Amerikaans echtpaar vermoord op Sint Maarten”

 1. http://www.telegraaf.nl/binnenland/12984186/__Vast_voor_moord_St._Maarten__.html

 2. @Churandi,

  Ga je ook naar NL?
  http://www.nu.nl/binnenland/2917025/twee-doden-steekpartij-in-woning-best.html

 3. Treurig. We gaan met de sneltreinvaart hier ook die kant op. Het duurt niet lang meer.
  SXM is natuurlijk ook al lang een bende.

 4. Jongens,wat triest wat een ellende.

 5. Men zou willen dat we een bananenrepubliek zijn. We zijn slechter af, want we hebben helemaal geen exportproduct.

 6. JA goed plan. Laten we allemaal lekker in Nederland blijven. Leuke feestjes in Haren. Voetbalwedstrijd meemaken, geen criminaliteit en allemaal zonnige aardige mensen die zich niet alleen om zichzelf maar vooral om anderen bekommeren……..

 7. Na 2 doden op Korsou en 2 op SXM in de afgelopen week, blijkt maar eens tot welk een bananenrepublieken deze voormalige eilanden van de Nederlandse Antillen verworden zijn.
  Het zij criminele vrijplaatsen!!

  Toeristen: Blijf lekker thuis of ga naar een andere VEILIGE bestemming, op deze eilanden is de kans dat je vermoord, overvallen, neergeschoten, verkracht of slachtoffer van een ander geweldsmisdrijf wordt, heeeeel groot.

 8. Tijd is rijp voor de doodstraf

 9. Op St Maarten hebben ze kennelijk naar Curacao van afgelopen week gekeken en dachten: ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.

  Over een paar jaar zijn de eilanden failliet en vraagt de bevolking zich af hoe dat toch mogelijk is. Op Curacao weten we het antwoord al:
  Een criminele regering bijgestaan door hun criminele landgenoten.

 10. ze hadden beter op Curacao kunnen wonen.
  want hier gebeuren dit soort dingen niet.
  allemaal dushi hende…