CURAÇAO – Een poging om demissionair premier Gerrit Schotte te interviewen, liep voor Cali Manuel van Radio Direct niet zo fijn af. De journalist zegt hardhandig te zijn weggeduwd door de lijwacht van de premier en gaat hier aangifte van doen.

Het is niet de eerste keer dat een journalist van Radio Direct in de clinch ligt met een lid of medewerker van de demissionaire regering. Godfried Adem deed eind augustus aangifte tegen Pueblo Soberano leider Helmin Wiels vanwege smaad en laster. Ook directeur van de radiozender Jachmin Pinedo had een aanvaring met Wiels: de PS-leider zou beledigende opmerkingen hebben geuit over Pinedo’s moeder.

17 reacties op “Aangifte tegen bodyguard Schotte”

 1. @ Edgar. Femke vraagt wat de mensen mankeert=ontbreekt dus is mijn antwoord voldoende.

 2. Mensen die na duidelijk bewijs van onvermogen nog stemmen op:

  1) PS ……zijn gewoon blinde volgers van “PAPAITO” Wiels en Co en hebben geen eigen inlevingsvermogen over een gezonde samenleving !!
  2) MFK …. zijn zelf net zo CORRUPT en schamen zich hier dus niet voor en hopen te kunnen doorgaan met zakkenvullen !!

  ALS er nu nog genoeg stemmers voor deze 2 partijen zijn om een regering te vormen (kan het niet geloven maar Yu never know) zal ik Korsou verlaten (met pijn in het hart) en naar een ander (ei)land vertrekken.
  Laat het niet zover komen STEM met VERSTAND laat je niet omkopen of brainwashen door MFK/PS !!!!

 3. @ vandezotte,

  Kan je nu al op een briefje geven dat Schotte simpelweg zal stellen dat screening niet nodig is omdat hij al is gescreend en in functie is. Derhalve ontspringt hij weer de dans, net zoals alle andere oplichters en veroordeelde criminelen in zijn regering.

 4. @ Zorro,

  Neem aan dat je ‘het ontbreken van hersens’ bedoelde te zeggen ?

 5. @ Femke. Wat mankeert mensen toch die op deze charlatan stemmen?

  Wat denk je van hersens?

 6. Een ding zal hopelijk niet gebeuren mocht inderdaad de peilingen kloppen(!?) en deze partijen werkelijk zullen ”winnen”, dat deze keer de screenings beter zullen verlopen en deze ”min-pres” niet meer in die positie zal kunnen worden gezet.
  Inderdaad een terechte vraag van een van de commentatoren, Waar blijft het verstand van de mensen dat men wederom op deze mensen zou stemmen, Curaçao wordt eens eindelijk wakker mensen.

 7. In- en intriest allemaal. En nog erger: vanmorgen hoorde ik op de radio dat PS er in de peilingen 2 zetels bijkrijgt, MFK ook goed in de peilingen staat en dat we weer afstevenen op dit tweede rariteitenkabinet. Want mankeert mensen toch die op deze charlatan stemmen? Zijn ze nog niet genoeg besodemieterd?

 8. ja precies, alleen maffia figuren hebben bescherming nodig.
  als je eerlijk bent kan je gewoon over straat lopen.
  en kom niet aan met Obama, want dat is geen vergelijk.

  de aangifte zal natuurlijk niet in behandelijn worden genomen.

 9. Schotte denkt dat hij obama is, obama heeft fotograaf hij ook. Obama heeft secret service hij heeft secrets maar bied geen service. En nu deze clown een bodyguard? come on man waar zijn we ermee bezig! Ik hoor zoveel verhalen van aangiftes bij het OM maar volgens mij zijn die daar vriendjes van hem .. er gebeurt niks met hem!

  http://www.youtube.com/watch?v=5HiWAOU7htw

  check die clip gaat over schotte, de clip dateerd van 2007, lang voordat MKF zelf bestond en als je de namen hoort dat worden genoemd zijn mensen die nu met hem hebben geregeerd en zijn campagne sponsoren.

  stelletje boeven is wat ze zijn!

 10. @ Kwame Kilpatrick, je bedoelt toch niet echt dat Schotte op Khadaffi lijkt hè ? Bij nader inzien denk ik toch dat je gelijk hebt.

 11. Binnenkort gaan deze ‘lijfwachten’ mensen van de oppositie oppakken en krijgen we een Curacaose decembermoorden versie.

 12. Alleen al dat Schotte denk dat hij bodyguard’s nodig heeft en in geblindeerde wagens rond rijd,geeft aan dat hij zelf weet dat hij niet deugt,en veel op zijn kerfstok moet hebben

 13. Schotte is de eerste gezagdrager van Curacao die met een leger van bodyguards serka di nos is. Lijkt ghadaffi wel!

  Trouwens OM wat is er gebeurt met de aangifte tegen Wiels?

 14. Er zijn al veel aangiftes gedaan maar worden zo ook in behandeling genomen? Hoeveel aangifte komen er per jaar binnen en worden er behandeld? zijn er %? Kan het OM openheid geven?

 15. Loop achter mij aan en zo dicht mogelijk; Volg mij aanduiding op wie je onder loep nemen
  Good job!! alweer een paar centjes extra Boy!

 16. Gezellig, he, primitievelingen, zo zonder respect en fatsoen met elkaar omgaan………..
  Vriendelijkheid kost niets!

 17. En het OM slaat nog een balletje en nipt nog eens van een glaasje Chardonnay.