• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren rond 11.15 uur uitgerukt naar een appartementencomplex in Gatu wegens wangedrag van een persoon. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat een man van Chinese afkomst spullen kapot sloeg en dreigde zichzelf van het leven te beroven.

De man zat opgesloten in één van de appartementen en was vermoedelijk in het bezit van een vuurwapen, kapmes en hamer en bedreigde iedereen die hij zag. Omdat de man geen Papiaments spreekt, sprak de politie iemand aan die Chinees spreekt om met de aggressieve man te communiceren maar die wilde er niets van weten. De politie heeft toen een politieonderhandelaar laten komen maar die wist de man niet te overtuigen zich over te geven.

Arrestatie
Dit was het moment voor het arrestatieteam om in actie te komen. Het team brak het slot van het hekwerk open en hoorde binnen in de woning een geluid dat leek op een schot van een vuurwapen. Het arrestatieteam heeft de man gearresteerd. Vervolgens is de politie de woning ingegaan en vond een geladen vuurwapen en heeft deze in beslag genomen. Het personeel van politiebureau Mahuma/Seru Fortuna fermt zich over het onderzoek.

4 reacties op “Politie arresteert agressieve man”

  1. Misschien familie van de vermoorde Chinezen en daardoor in shock geraakt.

  2. Ah, eindelijk is Wiels opgepakt. Oh nee. Jammer.

  3. of aan een wapen for that matter

  4. Hoe komt deze meneer aan zijn verblijfsvergunning? We zijn benieuwd.