• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteravond een melding gekregen over een overval op een toerist. Uit onderzoek is gebleken dat de toerist terugliep naar zijn hotel aan de Pater Eeuwensweg nadat hij bij een snèk was geweest op het Brionplein. Plotseling stond hij oog in oog met twee mannen die hem bedreigden.  

De mannen sloegen de toerist op zijn hoofd en pakten vervolgens al zijn bezittingen af. Het slachtoffer heeft verwondingen aan zijn hoofd opgelopen en moest medisch worden behandeld. De politie zet het onderzoek voort.

13 reacties op “Overvallers beroven toerist”

 1. Van een vriend kregen wij eergisteren avond een telefoontje dat hij 3 verdachte jongens zag lopen met een pistool en de 1 liep met aan de hand een scooter,,ze kwamen onze richting op(onze wijk),,mijn man belde de politie om dat door te geven en ons adres,,,,,,,,,,,,uren later nog steeds geen politie om verhaal te komen halen bij ons??????????????????????????…..Wie weet wat die jongens die avond uitgespookt hebben en dat had allemaal voorkomen kunnen worden als de politie gelijk gekomen was en juist had gehandeld!!!!!!! Wat is dat allemaal voor rare situatie,hoe kan je je nu veilig voelen als de politie te lui is om te komen dagen?????

 2. @michelle
  Inderdaad, het is de schuld van het slachtoffer michelle. Ook vrouwen die verkracht worden vragen er zelf om. Moeten ze maar niet buiten komen. Of winkeliers die overvallen worden. Moeten ze maar geen winkel beginnen. Logisch allemaal.

 3. Sorry maar als een tourist s’avonds on half 11 in otrobanda gaat naar een chineze restaurant waar niet eens de buurt bewoners durven te gaan vanwege de drugsverkopers die daar in zitten elke dag, dan vraag je er echt zelf om, om overvallen te worden. Hij kon net zo goed naar een toko op seru fortuna gaan om 12 uur middernacht.

 4. @Knokploeg Korsou, dan ga je het erg druk krijgen om 130.000 mensen te gaan neerknuppelen

 5. @ Het is ontzettend verschrikkelijk wanneer je overvallen wordt… dit wens je niemand toe. Maar het meest verontrustende is het feit dat een mensenleven ook op Korsou niets meer waard is…ik kom sinds 5 jaar met regelmaat op het eiland, maar heb het zien afglijden na 10-10-10. En dan met name op gebied van criminaliteit.

  Peter, zjana, anna, Jan C., Lucho en andere boberano’s, GOED lezen en begrijpen. Onze grootste melkkoe, het toerisme, komt steeds droger te staan dankzij jullie.

 6. @norma, maakt niet uit we hebben het over CURACAO!! een klein eilandje waar iedereen elkaar kent.

 7. het gebeurt overal

 8. toerist overvallen is mooie reklame voor het favoriete vakantie land 2013,,en die overvallen toerist zien we ook nooit meer terug,,en zijn mond op mond reklame over curacao zal ook niet meer best zijn…elke dag een overval..en er wordt nagenoeg niemand opgepakt,dus het gaat maar door

 9. @CRIMIcao: Mischien is het oprichten van een old fashion Nederlandse knokploeg geen slecht idee. Kunnen we op die manier die vervelende criminele jongeren even hard aan pakken 🙂

 10. Het is ontzettend verschrikkelijk wanneer je overvallen wordt… dit wens je niemand toe. Maar het meest verontrustende is het feit dat een mensenleven ook op Korsou niets meer waard is…ik kom sinds 5 jaar met regelmaat op het eiland, maar heb het zien afglijden na 10-10-10. En dan met name op gebied van criminaliteit.

 11. CRIMICAO : hoog tijd dat die laffe overvallers eens bikkelharde klappen gaan krijgen van een nog op te richten fanatieke militaire politie! Gerichte controles van een vliegende brigade. Nultolerantie.

 12. Pas maar op, als je hier iets van zegt ben je een rasist, een neo-kolonialist en moet je oprotten van het eiland al woont je familie hier al 3 generaties.

  Ik schaam me kapot voor een deel van mijn bevolking.

 13. lekker he…….
  zo moeten we hier leven…
  bedankt Wilsoe, Wiels en Schotte……