CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteravond rond 20.00 uur een patrouille naar een restaurant in een winkelcentrum aan de Santa Rosaweg gestuurd, waar een overval was gemeld. De agenten troffen een 43-jarige man aan, die beroofd was van zijn ketting.

De man verklaarde dat hij iets eerder in het restaurant televisie zat te kijken, toen een jongen de zaak binnenkwam. De jongen rukte vervolgens de ketting van zijn nek en rende het pand uit. Het slachtoffer ging nog achter de dader aan, tot hij hem bij de Cas Coraweg uit het oog verloor. Het onderzoek is nog in gang.

4 reacties op “Overval in winkelcentrum St. Rosaweg”

  1. Nog één wikent slapen!

  2. Dan heb ik de dader waarschijnlijk zien rennen. Ik reed rond die tijd op de Cas Cora weg en zag ter hoogte van Mangusa een jongen heel hard rennend de Cas Cora weg oversteken, vanaf de richting Santa Rosa weg. Hij ging op de Cas Cora weg net na “lik lik” en de minimarket het hoekje om. Hij had een dokere huidskleur, haar tot iets boven de schouders en droeg een korte gevlekte blauwe broek en een zwart of in ieder geval donke T-shirt met volgens mij een tekst achterop de rug. Ik zag hem en dacht meteen: wedden dat ik morgen lees dat er een overval gepleegd is hier in de buurt.

  3. Dushi hende!

  4. Het onderzoek is in “volle gang”. Burger dat u het weet. Het heeft de aandacht.