CURAÇAO – De Centrale Commissievergaderingen van het parlement die deze week zouden plaatsvinden, zijn uitgesteld tot oktober. Dezelfde vergaderingen werden begin deze maand al uitgesteld omdat een meerderheid van de Staten niet kwam opdagen.

Deze week zijn ook de vergaderingen geschrapt. Een nieuwe poging om de vergaderingen te organiseren volgt in de week van 8 oktober.

Overleg over ADC
De vergadering van afgelopen maandag is uitgesteld tot 8 oktober. Op de agenda staat een overleg met minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Jacinta Scoop-Constancia en het bestuur en de interim directeur van het Analytisch Diagnostisch Centrum. Er wordt vergaderd over de problemen bij het ADC, in het bijzonder de financiële, organisatorische problemen.

CPA
De vergadering van dinsdag is verschoven naar 9 oktober. Minister van Economische Ontwikkeling Nasser el Hakim pleegt dan overleg met de Raad van Commissarissen en de directeur van CPA. Agendapunten zijn de problemen bij CPA en de huidige ‘turn aroud’.

Basisverzekering
Vanmorgen zou er om 09.00 uur worden vergaderd tussen Scoop-Constancia en de Commissie die in maart 2012 is ingesteld over de basisverzekering. Er zou worden gesproken over de geschiedenis en het huidige concept. Deze vergadering is uitgesteld tot 11 oktober.

Veilig verkeer
De vergadering van morgen over problematiek en veiligheid in het verkeer, is uitgesteld tot 12 oktober. Tijdens deze vergadering wordt overlegd tussen de Associatie van Veilig Verkeer Curaçao en het Platform Banda Bou.

2 reacties op “Centrale Commissievergaderingen weer uitgesteld”

  1. Zorro: Helaas gaat hierdoor Curacao nog meer schulden krijgen…..doordat er geen actie wordt ondernemen op bijvoorbeeld de gezondsheidszorg en verhogen van de pensioenleeftijd. Je kan wel zeggen het is maar 1 maand maar dit loopt al jaren….

    Schotte en Asjes dit zegt al genoeg….geen meerderheid!

  2. Gewoon over de verkiezingen heen tillen.