• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille moest gisteren rond 01.00 uur uitrukken naar een woning aan de Kaya Sakadó in Koraal Specht wegens een overval. De 40-jarige bewoner verklaarde tegenover de politie dat zij thuiskwam met de auto. Op het moment dat zij uitstapte werd zij verrast door gemaskerde mannen.

De tas van het slachtoffer is meegenomen waarin haar telefoon, een som geld, bankpasjes en huissleutels zaten. De overvallers hebben ook de ketting van de hals van het slachtoffer gerukt en zijn er toen vandoor gegaan. Het Overvalteam zet het onderzoek voort.

8 reacties op “Vrouw opgeschrikt door overvallers”

 1. Een advies aan de mensen die ‘s avonds laat van hun werk komen: Probeer nooit op dezelfde tijd bij uw huis aan te komen. Rij voordat u uitstapt nog een straatje om en observeer de omgeving. Gebruik uw claxon even om aan te geven aan huisgenoten dat u bent gearriveerd. Vertrouwd u het niet, bel direkt de politie!
  Laat eventueel een bewegings alarmlicht installeren.
  Misschien moet de politie meer adviezen geven ter voorkoming van overvallen.

 2. overvallers. het eiland is arm.. hebben geen geld.. alleen een kleine elite die zich minister noemt en haar financieers dos santos en vanderdijs hebben veel geld ga hun maar beroven

 3. Vroeger werd het slachtoffer vaak verweten op die tijd op die plaats te zijn. Met de schuld bij het slachtoffer te leggen is de verloedering begonnen.
  Toen nog wat leiders die bewijzen dat criminaliteit loont.
  Heden is het zo dat, plaats, tijd, leeftijd, gender, niet meer bepalend is voor het risico om gewelddadig je eigendommen van eigenaar te laten verwisselen.
  De 22 oplossingen die de afgelopen 22 jaar op dit probleem zijn losgelaten hielpen geen van allen, het er over klagen (zoals ook ik doe) helpt ook niet.
  Wie o wie komt met een betaalbaar plan dat op voldoende steun kan rekenen in de nationale en internationale gemeenschap.

 4. en daar gaat ie weer,,weer een overval..oppakken en op klein curacao zetten,levenslang…hengeltje geven,kunnen ze zelf voor eten zorgen,,lionfishes eten

 5. De jeugd heeft de toekomst. De politiek heeft een behoorlijke bijdrage aan het lot van die jeugd en met een corrupte overheid bereik je dus op den duur een moeilijk te bestrijden probleem.
  Voilà, hier zitten we, in die lange donkere tunnel waarvan het einde nog lang niet te zien is.

  Als de politie pro-actiever zou werken en meer zou patrouilleren (vooral ‘s nachts), en daarbij willekeurig voertuigen zou controleren dan lijkt me de kans erg groot dat je wapens tegen komt, en kun je die gasten vasthouden en registreren. ‘s Nachts kan iedereen doen en laten wat ‘ie wil. Iedereen weet dat.

  Deel makkelijker straffen uit. Stop jongeren niet zomaar weg in de gevangenis, maar laat ze verplicht een tijdje in een heropvoedingstraject meelopen waar ze de nodige discipline en fatsoen leren.

  Maar nogmaals; met oppakken alleen wordt het probleem tijdelijk bestreden, totdat de crimineel een andere weg heeft gevonden om aan geld en bezittingen te komen, óf de politie (zoals gebruikelijk) de controles op den duur weer achterwege gaat laten.

 6. @willeke

  op dat kleine eilandje zitten ze al 😉
  levenslang………

 7. Ja, misdaad en criminaliteit loont op Curacao.

 8. En ja hoor….daar zijn ze weer……………………………..Oppakken en op een klein eilandje zetten …levenslang!!!