• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nutsbedrijf Aqualectra kampt ook komende week met onderhoudswerkzaamheden die zorgen voor stroomonderbrekingen. Morgen, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag wordt de stroom in verschillende wijken tijdelijk uitgeschakeld.

Morgenochtend tussen 08.30 en 09.30 uur en morgenmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur wordt de stroom onderbroken in Jongbloed. De volgende straten zijn de pineut: The Preserve Resort, Kaya Terpishoré, Artemisweg 10-17, Demeterweg 9-12, Jongbloedweg 78 en een gedeelte van de Van Goghstraat.

Mahuma
Dinsdag om dezelfde tijden is de beurt aan Mahuma. De volgende straten kunnen rekenen op stroomuitval: een gedeelte van de Schonegevelstraat kavel C10 27-74, Kaya John de Jongh 2, Kaya John Horris Sprockel 2-6 (6a en b, blok G1) en de Mekkastraat 4, 5, 6, 8 en 20-52. Ook woensdag valt de stroom in Mahuma uit op bovengenoemde tijden. Dit maal in de Schonegevelstraat 6-38 en de Bastetstraat 13 en 15-37.

De Savaan
Donderdag en vrijdag valt om dezelfde tijden de stroom uit in De Savaan. Donderdag gaat het om de Kaya Renbak, Kaya Bari en Monchiweg 66-98, 102, 135 en 141. Vrijdag gaat het om de volgende straten: Kaya Tobo, Kaya Boko, Kaya Zim, Kaya Drums en Kaya De Savaan 1-14.

5 reacties op “Aqualectra schakelt stroom uit”

 1. Ach ik ben al gewend om altijd zittend mijn behoefte te doen. Ik heb er sowieso al moeite mee, laat staan als het licht uit is, dan is nog lastiger om hem te vinden. Lang leve het toilet.

 2. @ Nardy. Schotte gebruikt zijn gestolen tijd heel goed. Terugkerende ministers hoeven niet gescreend te worden, zo is onlangs besloten in de ministerraad.

 3. Niet zo heel lang geleden had een “grappenmaker” de vlag bij het hoofdkantoor van Aqualectra halfstok gehesen. Heel toepasselijk dus.

 4. @ Nardy
  Nardy, “als” Schotte weer verkozen zou worden dan hoeft hij niet meer gescreend te worden… daarom wordt alles nu geblokkeerd, de plaatsvervanger van Gumbs is deze junta ook positief gezind. Vandaar dat alles nu stil staat en er vooral geen staten vergaderingen zijn….Het spelletje is nog viezer dan je denkt.

 5. Welja, het begint al gewoon te worden. Gevolg van Schotte’s ‘pay back’-beginselen dat de MFK financierders voorzitterschappen krijgen bij toezichtsorganen van overheidsinstanties.

  Maar latenook Schotte’s 2e agenda voor een stratgische overname van de energiesector van Curacao. niet vergeten Maar goed, Schotte cs komt toch niet meer door een echte screening heen, dus die doelstelling gaat niet worden bereikt…

  Houdt het volk de komende jaren een dreigende ondergang van Aqualectra over, en natuurlijk de steeds frequentere stroonstoringen.

  Gerrit, telkens als ik een slok bedorven melk drink, denk ik aan je…