• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Chinese gemeenschap looft een beloning van 10.000 gulden uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders van de moord op een Chinees echtpaar. Het echtpaar werd maandagavond bij Yen Lee Snèk in koelen bloede doodgeschoten, voor de ogen van hun vijfjarig kind.

Dit meldt de woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM), Norman Serphos. De gruwelijke moord zorgde voor veel ophef in de gemeenschap, dat dinsdagavond resulteerde in een wake bij het Paleis van de Gouverneur. Ongeveer 200 mensen kwamen in het wit gekleed en met kaarsen naar het plein bij Fortí, in een poging om het toenemende geweld op Curaçao een halt toe te roepen.

Tips
Om informatie door te geven moet gebruik worden gemaakt van de volgende telefoonnummers die garantie voor anonimiteit bieden: 8666 249 of 8666 250 of 108.

4 reacties op “Chinese gemeenschap looft 10.000 gulden uit”

  1. I am glad to read that a reward has been posted for the recent senseless murder. Hopefully, someone with a conscience or heart will come forward and report the heinous crime. They don’t deserve to die. It is always the good people that go first whereas the bad apple get to live. Pray the killers will be caught soon. Rest in peace.

  2. @M Montreux. Ik heb ook nog niks gezien van dat video op youtube. Ik denk dat de chinezen het zeker wel op youtube zullen zetten als het gerechtelijk onderzoek is gezet. Ik denk dat die lafaards ze geen leven zullen hebben in de gevangenis. Ik denk dat ze zich zelf wel zullen aangeven wanneer de foto’s gepubliceerd worden of wanneer ze het buit zullen gaan verdelen met een kind zonder ouders op hun geweten. Dit is verschrikkelijk voor Curacao in en in triest. R.I.P. aan familieleden van het familie.

  3. Ik hoop dat de Chineze gemeenschap zelf voor rechter gaat spelen als zij weten wie het zijn. De Chinezen geven elkaar toch nooit aan, dus houdt het binnen de groep en pak die lafaards!!

  4. Is die video ergens te zien?