CURAÇAO – Journalist Yves Cooper heeft vanmorgen een brief aangeboden aan gouverneur Frits Goedgedrag. Dit meldt Radio Hoyer 2. Cooper organiseerde gisteravond een wake omdat hij duidelijkheid wil van de gouverneur over de politieke situatie op ons eiland.

Goedgedrag stond hem gisteravond niet te woord, maar zegde hem wel een audiëntie toe. Volgens Cooper is de wake van gisteravond niet mislukt, omdat hij een afspraak heeft gekregen met de gouverneur. “Dit is wat ik wilde, dit was voor 100 procent een geslaagde avond”, aldus Cooper.

Yves Cooper legt uit aan radiopresentator Rick Hart van Radio Hoyer 2 waarom de wake een geslaagde missie is:

5 reacties op “Goedgedrag zegt Yves Cooper audiëntie toe”

 1. We verdienen het om door de grond te zakken. . Een bestuurlijke bende en een egoïstische samenleving die het feitelijk een rotzorg is. Het gros van de Curaçaoënaars is slechts uit op eigen belang. Een aantal families houden ons in gijzeling en ons tolerantievermogen is rekbaar als elastiek.

 2. @ Willempie. Deze “regering” heeft zichzelf tot op het bot vernederd en daar hoefde verder niemand een bijdrage aan te leveren. Haar meerderheid werd per definitie een voldongen feit, waardoor automatisch een nieuwe meerderheid ontstond zoals dat in een democratisch staatsbestel is vastgelegd, ook rekenkundig. Zo iets hoeft en kan nooit of te nimmer worden afgedwongen.

 3. R Willems,

  Kan je het kort houden, was wederom na 1 zin gestopt met lezen..

 4. Geachte Mensen,
  Via e-mail, heb ik een stuk of drie opmerkingen ontvangen: Hoe het nu verder moet. Niets, absoluut niets aan de hand voor Het Papiaments Volk, dat wijs en verstandig is, zoals in Nederland de verkiezingen rustig afwacht!
  Dat nu, een bepaalde eeuwig ontevreden bevolkingsgroep kans ziet hun arrogantie, die met “screening en integriteit” was begonnen, gretig door te zetten als graadmeter wat zij nog te betekenen hebben in deze veranderlijke Papiaments talige gemeenschap. Wat nu gebeurt is maar een irrelevante zijdelingse happening voor de opkomende Papiaments talige: Kortom een zwanenzang.
  Normaal, zoals ook in Nederland, wat reeds achter de rug is, het hoofd koel houden en de verkiezingen afwachten, dàt is de situatie door alle opgezette situaties heen! Is dit dan een probleem met Wakes en zo?
  Wakes en audiënties, zijn niets anders dan een goedkope poppenkast van de gouverneur en zijn eigen volk!
  Wat nu heerst is een ziekelijke psycho door domkoppen veroorzaakt, die uit zuiver arrogantie de behoefte hebben om het vorig kabinet te vernederen door die weg te sturen en alles hiervoor doet, tot een onwettelijke spook-meerderheid toe die alleen het volkswil, dus verkiezingen aangaat. Men moet weten dat het kabinet reeds lang vertrokken is, wat alle acties typeert als zelfbedrog en wanhoop der zotheid! Een tol die Papiaments talige moeten betalen voor hun duurzame vrijheid in eigenland. Het is voorbijgaand, komt tijd komt raad!
  Men wil een meerderheid bij de gouverneur afdwingen, wat die man onbevoegd voor is. Niet alleen de gouverneur, ook zelfs de regering en het Parlement zijn onmachtig en onbevoegd wat betreft constitutionele machtsvorming , omdat het een democratische volkskwestie is, een recht dat alleen aan het volkswil, dus de stembus toebehoort, omdat het volk democratisch is, de meerderheidsmacht bepaalt en zichzelf democratisch door volksvertegenwoordigers regeert.

 5. Frits Lafgedrag gaat door met zijn angsthazenpolitiek van pappen en nahouden. En dat terwijl de democratie in brand staat.

  Je zal maar aan het verdrinken zijn terwijl Frits langskomt. Je bent al lang verdronken eer Frits klaar is met deskundig advies vragen over verdrinking en het voeren van allerlei gesprekken met betrokken instanties.

  En Frits met zijn secretariaat kost de belastingbetaler 3 miljoen EURO per jaar, als het niet zo schandalig was zou je er om gaan lachen.