CURAÇAO – De kandidatenlijst van de acht politieke partijen zijn goedgekeurd door het Hoofd Kiesraad van Curaçao (KSE).  De lijst van Partido Aliansa Nobo (PAN) is ongeldig verklaard, omdat zij niet genoeg steunstemmen behaalde om deel te nemen aan de verkiezingen.

 
KSE heeft maandag vergaderd over de goedkeuring van de kandidatenlijsten. Er werd geanalyseerd of de kandidaten voldoen aan de vereisten die zijn vastgelegd in het Kiesreglement. De partijen die meedoen aan de verkiezingen op 19 oktober zijn Pueblo Soberano (PS), Partido Democraat (DP), Partido Alternativa Real (PAR), Partido MAN, Partido Nashonal di Pueblo (PNP), Frente Obrero Liberashon 30 di mei (FOL), Movementu Futuro Kòrsou (MFK) en Partido pa Adelanto i Inovashon Soshal (PAIS).

3 reacties op “Alle kandidatenlijsten goedgekeurd”

 1. MFK heeft veel criminelen op hun lijst en toch goedgekeurd?

 2. met andere woorden we laten de criminalitijd toenemen hier op curacao
  we moeten me z’n allen tegen de huidige lijst zijn en eisen dat er mensen komen te staan op de lijst die teminste een goede opleiding hebben gehad en dat we niet weer van dit soort mensen krijgen (shotte, asjes, en wiels). dit zijn de mensen die curacao letterlijk de gron in gaan boren ze zitten alleen maar in de politiek om ons de burgers te kleineren en om hun eigen zakken tevullen met het geld dat wij burgers betalen.

  1. de wegen moeten worden vernieuwd gaten kuilen, zeer slecht voor de auto.
  2. criminalitijd met wat er gebeurd is dat je ziet dat je eigen ouders worden vermoord in koud bloed, is NIET te accepteren!!! wapen handel zou verboden moeten worden en een cel straf van minstens 15 jaar voorwaardelijk!
  3. de OB met rust laten we werken al erg hard om onze vaste lasten te kunnen betalen en de meeste mensen die betalen het met asl gevolg dat ze GEEN eten kunnen koopen (diep treurig shotte).
  4. drug handel moet worden af gehakt er komt alleen maar ellende hier.
  5. onderwijs gratis maken is een ZEER SLECHT IDEE!!!

  als we willen dat curacao uit deze diepe depremerende put willen halen moeten we zeker weten geen mensen als wiels asjes en shotte, mensen als hun verpesten curacao en verpesten de samen leving van de mensen hier op het eiland (bedankt meneer wiels).

  maar het is tevens ook onze schuld omdat we hier met het idee leven van en ik quote “als ik op die partij stem geven ze mij of mijn kind later een baan”.
  ZE GEVEN JOU GEEN BAAN, JE STEUNT HUN IN DE PRAKTIJKEN DIE ZE DOEN!!!

  hier laat ik het bij het enige advies dat ik heb aan de burgers is denk na vor dat je stem ze gaan jou niet helpen.

  We are Legion
  We do not forgive
  We do not forget
  Goverment expect us

 3. Zijn de ook gescreend?