curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – “De maat is vol”, vinden veel Curaçaoënaars. Na het instellen van een zwarte profielfoto op Facebook, volgt vanavond een demonstratie tegen het toenemend geweld op het eiland. Om 19.00 uur gaat de actie van start bij het Gouverneurspaleis. Actievoerders worden opgeroepen in het wit te komen met een kaars of fakkel.

8 reacties op “Demonstratie tegen geweld”

 1. @Hemfrie Kacheteeeee, toch wel aardig om van zo iemand als jij te horen dat het jouw regering in de afgelopen twee jaar niet gelukt is jouw zogenaamde “PAR pro illegalen” te stoppen. Je bevestigt hiermee dat de MFK, PS en MAN alleen maar bezig zijn geweest met zelfverrijking en geen tijd hebben gehad om het voor het volk op te nemen.

 2. @Hemfrie,

  ik heb nog nooit gelezen dat de PAR pro illegale werknemers is?
  en wat heeft het met deze demonstratie te maken?
  jij bent waartschijnlijk zo iemand die Pro maffia is?
  en dus stemt op de PS of MFK…

 3. Toen in de vorige eeuw de politie tekort schoot hebben bezorgde burgers het VKC opgericht. Tijd voor een nieuwe VKC als het huidige alleen met carnaval mag meelopen?
  Patrouilleren met cameras kan al helpen als dat een beetje strategisch wordt gecoördineerd.

 4. @ Rignald Goed gezegd!!!!

 5. Zolang de PAR pro illegale werknemers is, is het dweilen met de kraan open.
  Criminaliteit is niet goed te praten op Curacao heeft men het uitsluitend over de blauwe boorden crime en de witte boorden criminelen die miljoenen stelen via hun mannetjes gaan hier rustig mee door.
  Op Curacao hebben we meer Tirado di para, dan echte ondernemers. Tirado di para zijn ordinaire oplichters die om een of andere reden denken dat ze vrijstelling van alles moeten krijgen. En deze oplichters werken graag met illegalen die ook geen belasting betalen.

 6. Waarom gaan die aggressieve pueblo soberanos niet stoer in de avond patroleren zodat Curacao veilig ipv aanvallen van staatsleden

 7. misschien is het een goed idee als de hele Chinese gemeenschap voor 1 dag de toko”s en snacks sluit.

  bijvoorbeeld op de dag van de begrafenis….

  dat zou wel aankomen bij de gehele gemeenschap…..

 8. veel succes en een goed initiatief.
  maar helaas ik ben de afgelopen periode naar diverse demonstraties geweest.
  en het was altijd diep triest te zien, hoe weinig YDK de moeite nemen om hier aan mee te doen.