• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een chinees echtpaar van een snèk in de Savaan is gisteren rond 21.45 uur om het leven gebracht tijdens een overval die uitliep op een schietpartij. Volgens de politie gaat het om de familie Feng en was hun kind van vijf jaar getuige van het drama. Het kind heeft de schietpartij overleefd.

De politie trof op de plaats delict een auto aan waarvan de motor en de achterlichten nog aanstonden. In het raam van de bestuurder was een kogelgat te zien. Vervolgens zagen de agenten een man achter het stuur met een schotwond in zijn rechterborst. De 49-jarige Chaowen Feng gaf geen teken van leven meer.

Tweede slachtoffer
In de garage van de snèk lag de vrouw van Feng, de 46-jarige Yanyin Feng-Liu, op de grond met een schotwond in haar hoofd. In de omgeving van het voorval vond de politie een aantal hulzen. Op het erf van de snèk vonden agenten een doos met sigaren en een aantal sigaren die op de grond lagen.

Voorlopig verslag
Op de dag in kwestie, iets voor het voorval, vertrok het echtpaar in gezelschap van hun kind uit huis om een vriend naar huis te brengen. Toen zij enige tijd later thuis kwamen stonden zij voor de toegangspoort om de garage in te rijden en stapte de vrouw uit om de poort te openen. Op dat moment werden zij verrast door twee mannen, beiden gewapend met een vuurwapen. De mannen bedreigden hen en vroegen om geld. De vrouw rende de porch op en trachtte zich te verdedigen waarop de verdachten begonnen te schieten op beide slachtoffers met alle gevolgen van dien.

Onderzoek
Het kind was na het voorval het huis ingerend en is daar gebleven tot de politie arriveerde. De ambulance die plaatse kwam kon helaas niets meer doen voor de twee slachtoffers. Later constateerde de politiearts de dood van het mannelijk slachtoffer en zijn vrouw, beiden woonden aan de Moontjeweg waar het voorval heeft plaatsgevonden. In opdracht van de officier van Justitie van het OM zijn beide lichamen in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook zijn de hulzen, de sigarendoos, de auto en enkele andere voorwerpen in beslag genomen die van belang zijn voor het onderzoek. Deskundigen van Skuchami en Slachtofferhulp hebben assistentie verleend aan zowel het kind als de overige familie.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze schietpartij. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-140 of 8666-219 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

71 reacties op “Kind van vijf getuige moord op ouders”

 1. Wat verschrikkelijk erg,dit kind wens ik heel veel liefde toe.

 2. in suriname hebben we tzelfde. het is een bep. gemeenschap van de surinaamse samenleving bij wie je deze soort taferelen ziet.

 3. Je ziet hetzelfde in Suriname. Een hardwerkende en welvarende Chinese, Javaanse en Hindoestaanse gemeenschap die niemand tot last zijn.

  De ellende komt uitsluitend van een bepaalde gemeenschap (drive by shootings, geweldadige overvallen, moord). Vult u de rest zelf maar in welke gemeenschap is bedoeld.

 4. @marige, nee nos por mes. Curacao kan het zelf wel regelen. Geen hulp van nederland want dat is kolonialisme.
  de soberanos willen graag dat curacao een soort jamaica/haiti wordt met geen stroom en water en waar je eerst wordt doodgeschoten om daarna beroofd te worden. zij steunen dat justitie niets doet en dat criminelen het land regeren. ze ondersteunen het haatzaaien en racisme.. dit is de keuze van de regering aanhangers!

 5. Ik woon in nederland, is mis mijn eiland vooral de zon en stranden, maar nee hoor, ik heb het hier echt naar mijn zin. verschrikkelijk wat er gebeurt, hulp van nederland inschakelen…
  Curacao heeft echt hulp nodig!! Oude mensen worden aangevallen en beroofd voor hun goud, men kan niet meer ‘savonds uit huis zoals vroeger…..een mooi eiland,maar jammer genoeg leeft iedereen in een gevangenis….laat me liever hier blijven… en aub niet vandaaag erover hebben en volgende week is iedereen het al vergeten en het feesteneiland gaat lekker door….DROEVIG TRISTU mensen…

 6. Karel, op 18-09-2012 om 18:56 schreef:

  @Martijn

  We zijn allemaal uit Afrika afkomstig. De Homo Sapiens als soort is ongeveer 200.000 jaar geleden onstaan en rond 60.000 jaar geleden uit Afrika gemigreerd

  Je vergeet erbij te vermelden dat de slimmeren migreerden want die zagen toen al in dat dat daar nooit wat zou worden.

 7. Hoe superverdrietig.

  Uitgerekend de Chinese gemeenschap, zulke hardwerkende mensen, die nooit hier voor overlast zorgen, in tegendeel!!

  Ik bedoel dit niet politiek te maken, maar laten we wel zijn, we kunnen inmiddels spreken van een misdaadgolf. Kade “Leerdammertje” Wilsoe kan de pot op met zijn leugenachtige statestieken en zijn “van de 18 moorden van dit jaar zijn de meeste afrekeningen”

  Arm meisje of jongetje, ik was blij te lezen dat het niet zijn/haar vader was, heeft hij of zij tenminste nog 1 ouder…. maar wat een drama anyway 🙁

 8. even een berekening van de heer maaskant:

  Curacao is Mexico gepasseerd op het gebied van moorden..

  Als we de gegevens van de eerste 7 maanden van 2012 voor Curaçao extrapoleren verwachten we 30 moorden dit jaar. Bij 150.000 inwoners is dat 20 per 100.000 inwoners.

  Mexico rapporteerde 18,6 moordslachtoffer per 100.000 inwoners in 2010.

  De USA staan op 4.6 per 100.000.
  Dominica, Peru en Canada zijn binnen de OAS het beste af met minder dan 1,6 moorden per 100.000 inwoners. (ongeveer het Europees gemiddelde).

  Nederland zit op 1 moord per 100.000 inwoners per jaar.

  Curaçao komt met 20 per 100.000 op het niveau van Mexico, Brazilië,
  Peru en Panama. We gaan helaas steeds beter passen in de regio.

  http://www.scribd.com/doc/106059884

 9. @ Hernandes,helemaal waar meer blaauw en uit hun auto,de wijken ingaan.Je ziet nooit bijna in de wijken politie,het eiland moet wapen vrij worden gemaakt en dat kan je alleen bereiken door de wijken uit te kammen!De politie moet uit de auto(worden ze ook nog slank) en op de fiets,desnoods moeten ze de marechaussee inschakelen om hun te laten zien HOE HET MOET.Structureel controles vrijdag/zaterdag avond in salinja,punda,otrabanda noem maar op maar er moet wel actie komen.Ik ben diep diep bedroefd om het gebeuren!

 10. @The Dude
  Vanochtend kleding naar de stomerij gebracht op de Santa Rosaweg en gesproken met de eigenaar die een neef is van het vermoorde echtpaar.
  Het betreft een klein meisje van 5.

  De machteloosheid is groot. Heel verdrietig allemaal.

 11. Dank je wel Wiels en Wilsoe!

 12. @anoniem:
  “Volgens de politie gaat het om de familie Feng en was hun zoontje van vijf jaar getuige van het drama.”

  “Hem” dus..

  Blijft triest.

 13. Diep triest allemaal, een kind van 5 jaar voor de rest van haar leven getekend. Nooit meer mama en papa voor haar. Triest triest en nogmaals triest!!!! Sterkte aan haar de rest van de familie!!!

 14. Wanneer gaat men 1 keer gewoon realistisch te werk. Heeft een jongen van 18 geen werk en geen school maar rijdt hij rond op een dure motor waarmee hij in Salinja gaat feveren. meteen oppakken. Jongens die de heel avond op pad zijn en laat uitslapen en overdag onder een boom zitten meteen aanpakken! jongeren horen op school of werk te zijn en indien niet dan gaan ze maar zich melden bij de vkc en gaan ze schoffelen.

 15. ik hoop dat de chinezen wraak nemen.

 16. 1 van de oplossingen is meer blauw, meer uit hun auto, meer preventief fouilleren, de politie moet de wijken in. Desnoods alle huizen bezoeken. Vooral in de hun bekende gebieden Rooi Santu, Montana, Savaan enz. als er gefouilleerd mnag worden mogen ze ook de huizen vast wel binnen. Zou allemaal onder hetzelfde art. moeten vallen.
  Zo gaat het dus niet langer. Het kan nuiet zo zijn dat mensen geterroriseerd worden door een groep crimi’s.
  De regering staat erbij en kijkt enaar. Ze hebben allemaal een brevet van onvermogen verdiend.

 17. @Karel
  Wat probeer je daarmee te zeggen jongen? Dat elke Eskimo, Rus, Nederlander, Argentijn of zelfs Belg evenveel recht heeft om naar Afrika te gaan en daar te zeggen: “Ik kom hier vandaan en heb dus recht hier te wonen of zelfs mijn cultuur te planten?”
  Ik denk dat iedereen weet wat ik bedoel te zeggen met YdK van Afrikaanse afkomst. Jij bent iemand van Europese afkomst die contemporaine geschiedenis verward met de prehistorie. Dat leidt slechts tot verwarring.

 18. De gewelddadige moord van dit echtpaar is intens triest. Laten we met zijn allen nadenken en zoeken naar de juiste manier om dit soort misdaden te bestrijden. De minister en zijn adviseurs hebben kennelijk niet het antwoord. Laten we onze energie gebruiken, hoe geschokt we ook zijn om werkbare oplossingen te zoeken voor de beveiliging van onze gemeenschap.

 19. @Martijn

  We zijn allemaal uit Afrika afkomstig. De Homo Sapiens als soort is ongeveer 200.000 jaar geleden onstaan en rond 60.000 jaar geleden uit Afrika gemigreerd.

 20. WAAROM?.. Dit alles voor een paar rottige guldens?.. Kom op zeg!..

 21. Inderdaad zal het gras bij de buren wel altijd groener zijn. maar je kunt NL niet vergelijken met Curaçao . NL heeft meer dan 16 milj inwoners, Curacao heeft er ruim 150.000
  Wil je dan echt vergelijken moet je terug rekenen per hoofd van de bevolking en dan schiet de criminaliteit van Curaçao toch ver boven die van NL

 22. @Jo @Sander

  Ik ben het geheel eens met jullie. Het feit dat Wiels al via de radio oproept om de ’12’ tegen te houden, dat er klappen zijn gevallen, intimidatie enz. zegt al gebnoeg over dit heerschap. Daarbij mag niemand uit het oog verliezen wat er hier in 2008 is gebeurd een YdK die ernstig gewond raakte. Alles dankzij haatzaaier Wiels.
  Dus ik begrijp nog steeds niet dat er mensen zijn die hier ander over denken. Dan zit er echt een steekje los bij je.

  Het is verschrikkelijk wat er de laatste tijd gebeurd, atrako’s moord, geweldsdelicten het houdt niet op.
  Er is gewoon veel te weinig police op straat. Je ziet de heren in hun auto langsrijden maar uitstappen ho maar. Er is iets goed fout hier en ik denk dat deze chaos bewust wordt gecreeerd door deze coalitie/Dos Santos/VD Dijs om de mensen angct in te jagen. Het zijn bekende praktijken die zich in Chili, Colombia, Venezuela hebben/nog steeds voorgedaan en doen.
  Angst veroorzaken.

 23. @martijn,

  je reactie op Monkey is weggehaalt door de redactie.
  begrijpelijk, want was wel een beetje extreem.
  het woord ne…ken, mag je waarschijnlijk ook niet noemen…
  maar heel duidelijk…

 24. Met pijn in het hart, voor mij geen curacao meer. Voel me niet meer veilig. Voortaan naar aruba, daar voel ik me wel veilig en wordt niet voor macamba uitgemaakt

 25. @martijn,

  ik lees net je reactie op monkey….
  zo oneens zijn we het dus niet???

 26. Dit is echt diep en diep triest!

  Maar even voor alle duidelijkheid, t is een meisje (dochtertje van alleen die mevrouw) en niet van die meneer! Vader van t meisje is erg geschokt en heeft er of course heel erg veel moeite mee!

  Hopen dat alles goed komt met t meisje (jenny) en de rest van de familie!

 27. @Martijn,

  ik blijf er bij dat Wiels aanzet tot haat en een 2 deling in de samenleving.
  ook dat hij vooral (in zijn ogen) buitenlanders de schuld geeft van de armoe van een hoop YDK.
  en dat jongeren die zwak (van verstand) zijn daar naar luisteren.
  En dat hij een voedingsbodem vind bij een hoop zwak begaafde YDK.
  daarom meen ik te kunnen beweren dat hij mede schuldig is aan dit soort haat misdaden.
  natuurlijk is dit niet wat hij wil, maar het gebeurt…
  en het zal net als toen in Nazi duitsland doorgaan……
  de situtie Wij en Zij is door hem gecreeerd.

  ik heb hem een paar keer zien optreden, helaas versta ik er maar de helft van, maar de strekking is:
  De rijken zijn foute mensen en de arme zijn goede mensen en we moeten de rijken aanpakken op wat ze hebben….
  welke conclusie zou jij trekken als je een beetje minder bent van verstandelijk vermogen?

 28. Ook hier dictatuur van een minderheid.

 29. @martijn

  Dat moet je aan het OM vragen. Die hebben vandaag een zeer uitgebreid persbericht de media ingestuurd waarin “alles in de politieke arena uitgevochten dient te worden”.
  Wiels is wel degelijk een racist en eerste klas haatzaaier.

 30. @Sander
  Buitenlanders? Dat zijn we hier allemaal. Donkere YDK maken de meerderheid uit, maar ook zij zijn ‘import’.
  Wiels zet niet aan tot moord, daar blijf ik bij. Je kunt het met hem oneens zijn, zoals ik zelf overigens, maar hem daarvan beschuldigen gaat echt te ver. Ik bestrijd daarom dat Wiels tot deze vorm van haat aanzet. Overigens is haat zaaien bij wet verboden. Waarom is Wiels nog nooit in staat van beschuldiging gesteld?
  Donkere YDK weten dat de meeste atrakos door hen worden gepleegd en ze balen daar van.
  Hoe dan ook, ik blijf er bij dat Wiels (net als wij op dit forum) niet blij zal zijn met dit nieuws -veeleer verdrietig.

 31. Ik heb altijd gezegd en ik blijf zeggen PAK DE OUDERS AAN! Geef deze mensen opvoedcursussen. Verbreek de vicieuze cirkel. Heb vandaag gelezen in Amerika was een 13 jarige jongen veroordeeld omdat hij zijn 3 jarige broertje heeft vermoord. Dit doen ze niet zomaar hoor! Geboren uit een 12 jarige moeder en een oma die verslaafd is aan de drugs wist hij niet beter. Pak de misbruik van kinderen aan en leer ouders hoe ze moeten zorgen voor hun kinderen. En ik moet er ook bij zeggen dat ervoor gezorgd moet worden dat wapens niet meer uitgedeeld worden als lolly’s aan 16 jarigen.

 32. @Martijn

  De achterban van Wiels is grotendeels donker. Mensen die al heel lang een “grudge” hebben tegen alles wat anders is.
  Daar speelt Wiels op in, en dan krijg je het soort excessen van mensen die hun handjes niet kunnen thuishouden.
  En ja, Wiels is zeer zeker schuldig hieraan aangezien hij het vuurtje steeds verder aanwakkert.
  Jouw bijdrage dat Wiels niet verantwoordelijk zou zijn is dan ook werkelijk volstrekt absurd te noemen.
  Laten we eerst proberen onze broek op te houden en dan over onafhankelijkheid spreken.
  We zijn er in 2 jr tijd met boeven aan het hoofd niet eens geslaagd een behoorlijke begroting te presenteren en het volk binnenkort in diepe armoede te dompelen.
  Ik denk dat je echt niet weet waar je het over hebt. Een lang verhaal, vol onzin. Sorry hoor.
  Haatzaaien en tweedracht zaaien dat is het devies van Wiels.

  @Lidewij

  Het is momenteel waar dan ook in Nederland dagelijks raak.Nog even daar gelaten dat je opmerking ongepast is. Ik zou zeggen gauw je inboedel bij elkaar sprokkelen en opkrassen.

 33. @kortdoordebocht, heb jij geen geweten dat je dit wil gaan gebruiken om de PAR aan te vallen?
  Afgelopen jaren zaten oa in de regering ivar asjes, constancia. godett, ramon chong, hendriks abrahams, Salas, gerrit Schotte liberia peters suzy romer charles cooper errol cova Marchena Prince rignald Lak om er een paar te noemen.. volgens mij waren zij niet lid van de PAR!

 34. Waarschijnlijk zijn het jongens tussen de 15 en 20 jaar die deze verschrikkelijke misdaad begaan hebben. Hun jeugdige leeftijd duidt op het volledig falen van deze samenleving. Men is niet meer in staat kinderen op te voeden met een besef van goed en kwaad; kinderen lopen rond met automatische wapen. Iedereen weet wat de oorzaak is en weet met een beetje inspanning de daders te vinden. Maar ach ze deden een plas ze dronken een glas en alles bleef zoals het was; een zieke samenleving die haar eigen morele faillisement weigert onder ogen te zien.

 35. @wancho,

  ik hpop het.

  @martijn,

  als jij denkt dat haatzaaien geen invloed heeft op dit soort simpele zielen, moet je nog een hoop leren.
  volgens Wiels is alles goed behalve buitenlanders….

 36. Val hier minister Wilsoe niet mee lastig, hij is belangrijke brieven aan het schrijven voor Robbie dos Santos.

 37. En de regering maar haatzaaien tegen de Chinezen en de “Nederlanders’.

 38. helemaal gestoord daar,,deze overval is te bruut voor woorden..overegens is het de laatste 2 wkn wel weer raak daarzo op het zonnige eiland,,maar het is een treurig eiland aan het worden,,voor een appel en een ei beroven ze je ouderen en hardwerkende mensen..deze overval slaat wel alles..een jongetje van 5 wees geworden…en VOOR WAT ???voor mij GEEN CURACAO MEER…groet van een toerist

 39. Het word tijd voor invoering van de doodstraf ik zal zelf de hacha hanteren

 40. Beste mensen,
  Dit is het resultaat van pappen en nathouden, het resultaat van niet willen of hoeven werken. Hoe is het mogelijk dat er iemand werk wordt geboden en zegt, ami no ta hasi es trabau ei, ta trabao di Sandom of Haitiano ami no, maar zij of hij heeft niet te vreten maar voelt zich te goed. Vele van deze vrouwen en mannen krijgt (heeft ) kinderen maar van opvoeden hebben zij geen kaas gegeten, kinderen lopen tot s,nachts op straat, moeder enof vader als deze er is en of moeder wel weet wie de vader is weten niet wat ze uithalen , vaak interresseerd het hun ook niet. Dit zijn de mensen waar Wiels zo trots op is. Het resultaat ziet u. Mijn condoleanse gaat uit naar de familie van de slachtoffers.
  En Liedewij, hier in Nederland is het ook niet beter hoor. Lees de Ned kranten maar. Het gras is altijd groener bij de buren. Toch?

 41. Schotte en Wiels, dat komt ervan als je domme mensen gaat ophitsen tegen alles wat slim genoeg is om niet op jullie te stemmen. Dood door schuld wordt dit genoemd. Mochten jullie dit niet snappen, welke kans gezien jullie verstandelijke vermogens best wel heel erg groot is. Zelfs in Curacao staat daar gelukkig nog altijd een lange gevangenisstraf op.

 42. Naar het schijnt weten buurtbewoners wie de daders zijn (weer rond de 17-18 jarigen) en hebben dit aan de politie doorgegeven.

 43. Gisteren al Maarten Schakel en miss Curacao die werden beroofd.. gelukkig is hun lichamelijk niets gebuerd maar je ziet het had veel erger kunnen zijn!

 44. Walgelijk!

 45. Zijn de verantwoordelijken niet gewoon de mensen die het gedaan hebben? Waarom wijzen naar andere personen en niet naar de daders?
  Waarom was Curaçao vroeger wel een paradijs en nu niet meer? Het antwoord is eenvoudig: Curaçao is nooit een zingend en dansend paradijs geweest en wie daar nu pas achter komt heeft dat aan zichzelf en zijn/haar eigen intellectuele luiheid te danken. Luiheid is sowieso een groot probleem hier en ieder behoort te weten dat een (ei)land nooit paradijselijk wordt door luiheid –integendeel.
  Waarom Wiels de schuld geven? Roept Wiels hen daartoe op? Ik dacht van niet. Het negroïde volksdeel krijgt hierdoor een slechte naam, en dat is wel het laatste wat Wiels wil.
  Wat Wiels wil is dat de meerderheid van de Curaçaose bevolking, vooral dat deel wat van Afrika afkomstig is, zelfrespect gaat ontwikkelen. Wiels ziet een probleem bij een groot deel van de bevolking en dat probleem is volgens mij niet fictief. Deze afschuwelijke daad is niet gepleegd door mensen met zelfrespect en een gezonde nationale trots, maar door gewetenloze criminelen. Zelfrespect en respect voor anderen gaan hand in hand. Wiels beweert dat zelfrespect nooit verkregen kan worden als we afhankelijk blijven van Nederland. Daar heeft hij volgens mij een punt. Curaçao heeft nog nooit iets zelf gedaan; van de afschaffing van de slavernij tot de aanleg van de riolering: alles is door ‘de Ander’ gedaan. Wiels van deze misdaad de schuld geven gaat mij veel en veel te ver. We moeten juist nu op onze hoede zijn niet de beschuldigende vingers te wijzen naar groepen of politici, maar naar de daders. Laten we hopen dat de politie ze snel oppakt. Kijk, als de politie ze niet weet te pakken, dan heb je pas echt recht om te zeiken over Curaçao.
  Ik vrees dat een groot deel van het ‘sociale onrecht’ wat hier heerst, geen echt sociaal ontrecht is, maar het verschil laat zien tussen de werkende en de luie mens. Werkende mensen met wat voor kleur dan ook, hebben het hier beter dan luie mensen. Lijkt me zeer rechtvaardig…

 46. Dit is het resultaat van een minister van Justitie die maar helemaal niets doet tegen de criminaliteit maar alleen zich inzet om het geld van Dos Santos uit de USA te halen. Wel de stoere man uithangen tegen een ambtenaar van onderwijs maar zelf geen vent te zijn!

 47. EEN SCHANDALIGE DAAD, ZUM KOTSEN……jaaa en daar gaan wij weer de par heeft de schuld, de chineese maffia heeft de schuld, de pedo in nederland …. nee het zit in de opvoeding, de moeder en of de eventuele vader van deze daders moet je hier eerder op aanspreken dat het zover is gekomen met hun kroost.

 48. ALS met hoofd leters ze gepakt worden,30 jaar is niet genoeg.

  Vaak is het zo dat het bekend is wie de daders zijn maar de omstanders als die er waren zegen niks.

  Ik hoop dat de chineese gemeenschap hun toko sluiten voor een paar dagen zodat dit tuig niet de hele dag kunnen staan zuipen en snuiven,en moeders met baby’s kilometers moeten lopen om een pakje melk te kopen en het tuig wat nog niet eens een fiets heeft tuihs kunnen blijven.

  Ook raad ik alle toko’s aan om geen credit meer te geven aan dit tuig.

 49. Neem aan dat de hele minsterraad hun medeleven gaat betuigen?
  Of hoeft dat niet bij Chinezen? Hebben die discriminatie ook van NL overgenomen of zijn we op Curacao “ongeacht ras of geloof” bedroefd? Asjes zal wel een minuut stilte in de Staten [zijn Staten dan] houden?

 50. Het is zo triest wat er gebeurd,altijd onschuldige hardwerkende burgers….zeker de chinezen,die zijn altijd aan het werk en die zijn wel vaker het slachtoffer van overvallen met geweld!
  Geen woorden voor maar wie neem de verantwoordelijk hiervan???Niemand het is erg stil………………..tuig,moeten afgemaakt worden!Ga lekker werken!

 51. Wiels moet ook achter de tralies, samen met Wilsoe.
  Wiels is een haatzaaier die op de emoties van het volk inspeelt.
  Dit soort daden zijn dan het gevolg.

 52. Die tuig krijgt te weinig gevangenisstraf. Tijdens hun straf moeten ze werken totdat ze alle schade hebben terugbetaald.
  Geef ze gewoon 20 jaar of meer en laat ze zelf werken voor hun eten. Ze hebben het te gemakkelijk.
  Laat ze zich maar kapot werken.

 53. @Liedewij, moe zijn van de gebeurtenissen op het eiland is een ding. Het eiland apeneiland noemen is wat anders.
  Ik zou zeggen, vertrek met spoed en kom niet terug.

 54. Een heel intens triest feit, waar we helaas op konden wachten. Onschuldige hardwerkende mensen overvallen en vermoorden. Een kind met een trauma voor heel zijn leven. Ik begrijp niets meer van CRIMICAO! 🙁 🙁 🙁

 55. @Liedewij,

  “Zo gauw ik de kans krijg ben ik van dit apeneiland vertrokken!”

  Dat je het woord apen al in de mond neemt, heeft volgens mij niks te maken met de toenemende criminaliteit, maar meer jouw visie op de donkere Curacaoenaar… Ik zelf heb er geen problemen mee dat jij dit eiland zal gaan verlaten. Liever vandaag dan morgen nog….Je hebt een Wiels tegen blank.. en je hebt de blanken (of zich te goed voelende donkere) tegen de Apen… tja zo komen we er nooit!

  Los gezien van het bovenstaande… het is verschrikkelijk dat dit gebeurd is. Was het overigens echt een overval of het werk van de Chineze maffia?

 56. Kadee Wilsoe wat is er met die 1,3 miljoen nafjes tegen de criminaliteit gebeurd?

 57. 1000 man special forces police van nederland hier naar toe, wijk na wijk snachts huis voor huis uitkammen en bij aantreffen illegaal vuurwapen 10 jaar de bak in, is er drugs bij 15 jaar. dit is de druppel.

 58. @Liedewij ja kom snel terug naar in Nederland hoor! op die apeneiland willen ze jou ook niet meer. maar pas op hier in Nederland pak een pedo je kind van 6 dus pas op hoor.

 59. #Sander, Wilsoe kun je niet verantwoordelijk stellen, deze zombies zijn niet pas nu geboren. Kabinet Schtte is slechts 20mnd. aan de macht geweest.. Dit zijn de monsters die gekrejeerd zijn door 16 jaar Par wanbeleid. Kort uit de bocht reactie Sander. Alles heeft een oorzaak. We zijn allemaal targets van de have-nots die bewust gekrejeerd zijn.

 60. Niks meer samen. Ik ben het eiland spuugzat. Zo gauw ik de kans krijg ben ik van dit apeneiland vertrokken!

 61. Lessen die geleerd zouden moeten zijn uit de geschiedenis:

  als ik zie hoe Wiels bezig is dan denk ik toch echt aan Hitler.
  zo is Hitler ook begonnen met haat zaaien naar bepaalde volkeren, zodat er een 2 kamp ontstaat met de groepen Wij en Zij.
  dat is het doel van dit soort mensen, zodat zij aan de macht kunnen komen.

  dit soort volksmenners vinden altijd een voedingsbodem bij de onderkant van de sameleving, deze mensen zijn gefrustreerd en denken dat ze hun grote leider gevonden hebben.

  Het is in het verleden bewezen, dat dit zeer gevaarlijk is voor een land in opbpouw.
  dit kan alleen maar leiden tot een vernietiging van een land.
  zie Haiti, zie Rwanda, zie noord en zuid korea, zie oeganda met Amin
  zo zijn er tientellen landen te noemen waar dictators een moord en haat bewind hebben gevoerd en nnog voeren.
  een hele grote groep landen worden bestuurd door dit soort volks menners.
  met als resultaat oorlog en wanorde.
  angstcultuur en 2 strijd tussen deze volkeren onderling.

  het enig dat werkt is samen werking onderling en met andere landen.
  Vrijheid van godsdiens en respect voor elkaars mening.
  democratie werkt niet altijd prettig, maar er is even niets anders dat beter werkt.

  Ik zie duidelijk dat dit land aan het afgleiden is in een situtie die straks niet meer terug te draaien valt zonder geweld en ellende.
  De groep die nu achter Wiels aanhobbelen, denken dat ze toch niets te verliezen hebben.
  maar daar gaan ze dan nog wel achter komen.

  kortom Wiels is mede schuldig aan dit soort overvallen.
  zijn haatzaaierij heeft een voedingsbodem gevonden..

 62. Vreselijk, dit is een nieuw dieptepunt.

 63. iedere snack sluiten tot dat dit tuig gepakt is…..
  het is levensgevaarlijk geworden bij de snacks…

 64. Schotte…………….wat gaan we aan deze puinhoop doen ?
  Je kunt wel mooi weer blijven spelen en continu overal op de foto gaan om mooi weer te spelen, maar wellicht dat je kunt begrijpen dat er wat belangrijkere zaken te doen zijn op dit moment.
  Eentje daarvan is het aanpakken van de totaal uit de hand gelopen criminaliteit op het eiland.

  Je mag wel demissionair zijn, maar dat wil niet zeggen dat je niets meer hoeft te doen.

 65. Doodstraf terug voor dit soort dieren

 66. Hoe vreselijk!

 67. In en intriest. Wat een schoften, honden, woorden schieten te kort. Dit is het directe gevolg van de polarisatie en het dramatische economische en sociale beleid van de huidige regering. Mensen hebben totaal geen respect meer voor anderen en de ethiek is volledig uit de samenleving geslagen. Toen ik hier kwam wonen was Curacao een paradijs van muziek, verdraagzaamheid en hoffelijkheid.

  Sinds de Si-No campagne en de opkomst van Wiels is het hier veranderd in een compleet gedegenereerde maatschappij. Met recht een derde wereld land. Iedere bevolking krijgt de regering die ze verdient. Laten we hopen dat we snel beter verdienen, samen!

 68. Nou het gaat lekker daar al die criminaliteit zeg,ga werken voor je geld ipv te roven en moorden

 69. In en in triest. Curacao, schaam je!

 70. Wilsoe, jij bent verantwoordelijk……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  waar ben je.??????????????

  het gaat toch zo goed volgens jouw statistieken?
  Maar de gekken lopen vrij rond en moorden en schieten…er lustig op los.
  hard werkende mensen zijn niet meer veilig op Curacao.

  het is een schande voor het eiland…..

 71. Hier zijn geen woorden voor, ik weet het niet meer.