• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Demissionair premier Gerrit Schotte heeft gisteren op het Amerikaanse Consulaat als hoofd van de Curaçaose regering zijn condoleances aangeboden aan Valerie Belon en de Amerikaanse gemeenschap. Schotte werd vergezeld door directeur Arthur Kibbelaar van Directie Buitenlandse Betrekkingen (DBB).

Vorige week dinsdag werd de Amerikaanse ambassade in Cairo en het Amerikaanse consulaat in Benghazi te Libië aangevallen. Bij de aanval in Benghazi kwamen de Amerikaanse Ambassadeur John Christopher Steven en drie stafleden om het leven. De oorzaak van de doden was een raket die werd gelanceerd in de richting van het Amerikaanse diplomatiek gebouw.

Condoleanceregister
De Consul van de Verenigde Staten op Curaçao, Valerie Belon, heeft een condoleanceregister geopend om de slachtoffers te herdenken die hun land vele jaren in het buitenland hebben gediend en op tragische wijze om het leven zijn gekomen.

Foto’s: Ramsay Soemanta

6 reacties op “Schotte biedt condoleances aan VS”

 1. Om wat evenwicht aan het slechte nieuws te geven, dan maar weer lachend op de foto. Alles gaat hier ten slotte goed toch? Alles loopt toch gesmeerd? Lage criminaliteit, en politiek gezien gaat ook alles op rolletjes.
  TOCH?
  Man, ga toch eens werken voor je volk, in plaats van steeds maar voor de buitenwereld voor te doen of alles goed gaat. Internet, en daarom ook deze reacties, vertellen de waarheid wel. Nu nog iemand die ingrijpt.

 2. Zou Shotte ook gaan condoleren bij de begravenis van de twee dood geschoten chineesen
  ik denk het niet,hij komt er niet leven van daan denk ik?

 3. ik hou me mond maar.
  ik wordt een beetje misselijk van Gerrit en zijn fotoslaaf.

 4. Zou Schotte ook de slachtoffers van de criminaliteit op het eiland gaan bezoeken ?
  Gaat hij bv ook even langs bij de slachtoffers van de afgelopen dagen ? Van Zaterdag, van Zondag en helemaal bij het jochie van 5 jaar wiens ouders gisternacht zijn doodgeschoten bij een overval ?

  Ben benieuwd wat hij dat jochie dan gaat vertellen ?
  Sorry, maar het vullen van mijn zakken is belangrijker dan het aanpakken van de criminaliteit ?

 5. Reactie 1, kon het zelf niet beter zeggen, alles wordt door deze man aangegrepen om ”op de foto te gaan”, triest om je zo te moeten laten gelden, no backbone.

 6. Alles voor een foto..