• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – FOL-leider Anthony Godett kreeg vanmiddag een onaangename verrassing bij het Bestuurscollege. Verschillende mensen gehuld in t-shirts van Pueblo Soberano vielen hem aan. “Ik ben aangevallen, maar heb me zo goed mogelijk verdedigd”, laat de FOL-leider weten aan Versgeperst.com.

Vanmiddag om 17.00 uur volgt er opnieuw een vergadering. “Ik heb de vergadering als vice-voorzitter in het leven geroepen”, vertelt Godett. Op de vergadering is de huidige demissionaire coalitie niet welkom. “Je kunt alles bij me doen. Je mag me uitschelden, maar niet aanraken. Ik verdedig mezelf dan, net als vanmiddag”, aldus Godett.

Afzetten
Anthony Godett zette samen met tien andere Statenleden maandagavond de huidige Statenvoorzitter Ivar Asjes af. Als nieuwe Statenvoorzitter benoemden zij ex MFK-lid Dean Rozier en als vice-voorzitter viel de keuze op Anthony Godett. Volgens Asjes is de benoeming illegaal en kan hij niet worden afgezet.

46 reacties op “Godett aangevallen door PS-aanhangers”

 1. Correctie bij opmerker 16 sept; moet niet zijn verwijdt maar verwijt

 2. @John Baselmans op 13 september j.l.
  Beste John. Als schrijver van diverse boeken had ik toch wel wat meer van je verwacht. Ik begrijp niet dat je boeken nog verkocht worden daar in bovenvermeld stukje vele, vele taalfouten voorkomen. Het verschil tussen hun en hen, de en het is je waarschijnlijk niet bekend. De naam Godett schrijf je met dubbel t of bedoel je soms iemand anders?
  Verder verwijdt je Dhr Godett dat hij misschien teruggeslagen zou hebben. Ja U zou dat niet gedaan hebben zeker!
  Advies: Reageer niet zo obstinaat! Denk eerst even na en volg een cursus nederlandse taal.

 3. Hopi Tristu
  Als met argumenten geen overtuiging wordt verkregen gaan voornamelijk de PS-volgelingen (en hun leiders doen exact hetzelfde !!) over tot:
  1) SCHREEUWEN (doen ze in hun teksten met caplock)
  2) FYSIEK GEWELD
  Bewijs van onmacht en puur gebrek aan beschaving.
  In de historie zijn de bewijzen aanwezig waartheen dit kanleiden als deze tendens geen halt wordt toegeroepen !!!
  KORSOU WAKE UP !!!!

 4. Anthony verdient allang een klap…eindelijk gehad!!!kon niet beter!

 5. Wiels zijn knokploeg maakt mij niet bang, het maakt mij alleen maar boos.
  Kan je het je voorstellen? 30 mei opnieuw maar dan met burgers tegen elkaar. Wil je dat Wiels?

 6. Ziek van om asjes van mijn belastinggeld te betalen. Hartstkke ziek van die houding. En waarom neemt hij geen afstand van die Nederlandse academische titel drs. ASJES, DAT IS EEN ONTZETTEND NEDERLANDSE TITEL, DAAR ZOU JIJ VAN MOETEN BRAKEN! In een normale wereld komt zon kerel nergens aan de bak omdat hij overal asap ontslagen zal worden als zijn aard naar boven komt. Maar hier… Schande ipv voorbeeldrol.

 7. Wiels mag zijn aanhang oproepen om te demonstreren maar dan moet Wiels ook de verantwoordelijkheid nemen door hen goed op te voeden! demonstreren is anders dan geweld gebruiken!

 8. ” … mensen gehuld in t-shirts van Pueblo Soberano” = boebè’s en met T-shirt’s omgekoopte dommerikken = chaburros in Venezuela = chaos!

 9. Statenvoorzitter Ivar Asjes ontvangt twee salarissen. Eén voor zijn parlementaire functie, en één als sectordirecteur Publieke Zaken.

  Dat meldt althans de groep Inhustitianan Laboral via emails en het Antilliaans Dagblad maakt er melding van.
  Volgens die groep is Asjes in juni 2011 via een landsbesluit benoemd tot sectordirecteur voor de duur van één jaar, maar heeft hij die functie nooit uitgeoefend. Desondanks kreeg en krijgt hij nog steeds het salaris van die functie van ruim 12.000 gulden per maand, beweert de groep.
  Eerder werd Asjes onrechtmatig benoemd tot directeur van Selikor en ontving hij maandenlang een flink salaris, totdat de rechter de benoeming ongedaan maakte

 10. @Rodger,

  je vergeet iets…

  Asjes krijgt op dit moment een dubbel salaris.
  heeft al een baan geregeld voor als hij statenvoorzitter af is.
  en krijgt via deze baan ook al zo een 12.000 NAF betaaald boven op zijn salaris als statenvoorziiter.

 11. @anna, jij zit veilig in Nederland maar wij maken al 24 maanden mee dat het land wordt bestuurd door een criminele corrupte bende die het eiland leegrooft. facisme en racisme zijn er elke dag door deze regering Schotte. Zij moeten asap van de macht worden weggehaald want je ziet wat er nu gebeurt met de milities van Wiels.. morgen zullen ze er met manchetes staan en zal er over 5 jaar een film zijn Plaza Hotel (zoals Hotel Ruanda) en dan gaan we zeker vragen hoe ver heeft het zo kunnen komen?

 12. @John B Wat zit je nou te bazelen. De parlementariers gingen gewoon naar hun werk. Niets of niemand had het recht hun tegen te houden.

 13. Allen

  Goedgedrag grijpt niet in zolang Ned. daar geen toestemming voor geeft. Hij zou misschien willen maar kan niet. We hebben gisteren gezien hoe het al bij de Staten is verlopen dankzij crimineel Wiels.
  En vergeet 2008 niet toen een YdK ernstig werd verwond dankzij de opgetrommelde demonstratie van Wiels.

  Allemaal nog maar even het publicatieblad lezen:
  http://gouverneurvancuracao.org/images/ReglementvoordeGouverneurvandeNederlandseAntillen.pdf

  We kunnen er met zijn alleen alleen maar voor – proberen – te zorgen dat de ogen van de Wiels aanhang langzaam opengaan. Maar het blijft moeilijk, aangezien mensen niet lezen maar zich laten ophitsen door de radio en TV.
  Wat dat betreft hebben beide een te grote invloed op Wiels en laten hem zo ongestuurd zijn gang gaan.
  Wat dat betreft is de grens van vrijheid van meningsuiting ver overschreden en zou het OM hier naar moeten kijken.
  Ook zou het verboden moeten zijn dat MFK aanhangers bij VBO en andere scholen kinderen staan te ronselen op hun te stemmen.
  Waarom gebeurt daar niets mee vraag je je af.
  Waarom doet het OM niets. Wat doet Joubert nu eigenlijk wel, behalve een ontzettende slappeling te zijn.

 14. Ik ben het met John B eens. Misschien wel in iets andere woorden, maar goed. Wiels heeft alleen opgeroepen tot demonstratie waar opzich niks mis mee is in een ‘vrij’ land. Inderdaad zijn er onlangs door het kabinet geen drastische dingen veroorzaakt waardoor nu versneld nog een interimkabinet geformeerd zou moeten worden. Indien dit proces in gang gezet zou worden zou het al over de verkiezingen heen getild worden. De behandeling door een eventueel ingesteld electoraat zou al meer dan 40 dagen innemen. Het is dus gewoon politiek dwarsliggen waar niks mee breikt wordt door de groep van 12. Aan de andere kant ben ik wel van mening dat door de groep van 12 officiele wegen beandeld werden, dus die kunnen dan ook officieel weerlegd worden door de overheid. Dat parlementariers worden geslagen bij de ingang en dat daar de politie niks aan doet is schandalig in een ‘vrij’land. Wie deze parlementariers dan ook mogen zijn. Dit is al met al een trieste vertoning. Eigenlijk zouden alle parmentariers plus politie voor straf in de hoek moeten staan, foei! Mijn hoop is dat in de toekomst er politieke partijen zullen zijn die de andere helft van de samenleving respecteerd ondanks de verschillen in politieke meningen wat het land ten goede zal komen

 15. Anna en John B dus volgens jullie moet die groep van 12 gewoon niets doen en gewoon toekijken hoe de minderheid gewoon doen waar zij zin in hebben en ook helemaal tegen de democratische regels handelen? Dit vinden jullie wel goed? Ik ben hier geboren, mijn ourders en voorouders zijn ook hier geboren maar ik moet eerlijk zeggen na wat er gisteren is gebeurd ben ik helemaal niet trots om mezelf een yu di Korsow te noemen.

 16. Geef dehr.Wiels zijn 75 miljaarddan is iedereen van hem verlost.

 17. @ John B. Vanwaar deze ommezwaai? Heb je pastechi’s gekregen en heeft deze club jouw bario eindelijk de nodige cadeautjes beloofd? Het kan niet anders.

 18. blij dat ik weer in Nederland zit zeg. en wat die wiels betreft. die moet maar eens hard geklapt worden. Het liefst nog door mij, kijken wat hij daarvan zou zeggen(iets van nederlanders zijn duivels en proberen mij neer te slaan.) Maar andersom zou hij ervan genieten hoor,

 19. John Basselmans, eindelijk lezen s wij hier in nederland iets verstandigs. Waarom moet er
  in Gods naam op deze manier gehandeld worden.Ik heb mij dood geschaamd,
  Een stel onverantwoordelijke lieden, die de jeugd een verschrikkelijke slechte les gaven.
  Ja, hier in nederland, kunnen wij gelukkig LIVE dit hele trieste scene meemaken.
  Ik geloof nu zeker niet in geen van de twee partijen, want ik begrijp niet, waarom
  er op deze manier gehandeld wordt. Er is toch over enkele weken maar verkiezingfen?
  Waarom moet er toch deze situatie? Wat wil de groep van 12 hiermee bereiken?
  Godett beweerde dat hij door de PAR, hij in de gevangenis is geland, nu is hij door de PAR
  aangewezen om VICE-VOORZITTER in de STATEN? GODETT is zo
  dom als ik weet niet wat. Hij wil zo graag weer MIN>PRES. worden.Gaat Godett weer weigeren om nederlands te praten als hij hier is? Helemaal een foute boel.t

 20. Analyse van Ivar Asjes:
  – Vond dat het CTB zijn maatpakken diende te betalen;
  – Stelde zichzelf onterecht aan als directeur van Selikor. Inde daardoor f100,000 aan onterecht salaris. Dit is waarschijnlijk nog steeds niet terug betaald aan Selikor;
  – Probeerde zijn vrouw aan te stellen als consultant/ directrice van CPA
  – Probeert nu het hele parlement van Curacao volledig mond dood te maken.
  Conclusie: Ivar Asjes ziet de overheid als een orgaan die steevast bedrogen en misleid dient te worden. Ivar Ashes is Curacao public enemy number 1. Het heeft niet echt zin om Ivar Ashes achter de tralies te zetten, maar laten we hem dwingen een baan te zoeken in de private sector. Goed voor Curacao en ook goed voor Ivar Asjes.

 21. Hakkuh, hakkuh, lekker beukuh, de holbewoners zijn weer bezig. Compleet Afrikaanse toestanden hier. Idi Wiels begint steeds meer trekjes te vertonen van zijn illustere Afrikaanse broeder Amin.

 22. Laatste zwanenzang PS, laat ze maar…
  Lang leve de democratie, ook al moet je er voor vechten!
  Btw eens met Edgar, Godetts verleden staat in schril contrast als met Asjes Wiels en Schotte & co

 23. Het zijn dit soort zuid amerikaanse wantoestanden die mij doen verlangen naar juist MEER Nederlandse invloed. Ik dank god dat Nederland nog een dikke vinger in de pap heeft op justitieel gebied. Als Ik moet kiezen tussen 2 kwaden, kies ik voor Nederland! Tijd dat Nederland met harde hand ingrijpt om deze wantoestanden in onze (schijn) democratie een halt toe te roepen.

 24. Toen ik naar huis reed na mijn werk kwam ik langs 2 van dis tankstations alleen maar auto’s met ps(ychopaten) vlaggetjes. Walgelijk dat partijleiders leden kopen om de stront voor hun op te ruimen, walgelijk. John B ikke had altijd een hoge pet van je op, maar helaas ik kan je nu niet meer volgen, het ga je goed.

 25. Hr. Baselmans, u bazelt!!!!!!!! heeft u soms vergeten wat “meerderheid” betekentt?.

 26. Het feit dat een minderheidspartij als PS zijn aanhang oproept om een statenvergadering op te roepen en de politie en beveiligers het merendeel van onze volksvertegenwoordigers de toegang ontzeggen, duidet echter wel op een coup door PS. Mensen open uw ogen: PS laat zijn ware kleuren zien. Wat zij onder een souvereine staat verstaan wordt dus duidelijk een politiestaat. Stop de dictatuur van de mnderheid, stop PS!

 27. Het onmetelijke lage niveau van Pueblo Soberano komt weer pijnlijk tot uitdrukking. Spiegeltjes en kralen in de vorm van een T-shirtje en gratis vervoer doen wonderen.

  Ik mag toch hopen dat Godett wat van zijn vader geleerd heeft en een paar flinke hoeken heeft uitgedeeld aan dit ontzettend domme stemvolk.

 28. en er zijn meer van dat soort types zoals Big Sam.
  ze worden niet geremd door enige kennis of verstand.
  allemaal types zoals Wiels; er mist iets in logica.

  ze hebben maar 2 regels geleerd.
  1. ik heb altijd gelijk..
  2. als ik geen gelijk heb dan treed regel 1 in werking.

  lekker makkelijk leventje hebben ze.
  ze hoeven niet zelf na te denken, daar hebben ze een grote leider voor gevonden.

 29. @ John. Waarom denk je stapt noch coalitie noch oppositie naar de rechter? Ik ben geneigd om het grootste principe van de democratie boven alle regeltjes te stellen: de meerderheid beslist en heeft per definitie de macht. Groep 10 handelt niet in de geest van de democratie.

 30. @big Sam

  Je klinkt als Wiels. Verkapt dus.

 31. Dat geeft eigenlijk aan dat dit tuig is opgehitst door pastechi eter Wiels.

 32. Ik hoop wel dat hij aangifte doet.

 33. Dit alles was een opzet van de groep van 12. Tot nu toe heeft NIEMAND hun erkent als zijnde parlement puur omdat het artikel waarop hun de macht meende over te nemen (art 120) niet van toepassing is. Men wist ook dat heer Wiels mensen aan het opjennen was om tegen alles te ageren en zelf wel buiten schot bleef. Het onrechtmatige groep van 12 ging ondanks dat er aangekondigd was dat er mensen tegen hun zouden staan en ondanks dat ze weten onrechtmatig te handelen TOCH naar de statenzaal. Dat is met OPZET het uitlokken van calamiteiten! Ook dat is strafbaar! Dat dan een heer Godeth zich zo gaat verlagen en ook nog terug gaat slaan zegt genoeg waar de groep van 12 voor staat! Noch de griffier of enig andere officiële instantie heeft tot nu toe de groep van 12 als parlement erkent! Kan ook niet want ze hebben via een staatsgreep geprobeerd onder het mom van een niet dekkende artikelnummer zich zelf hun de macht aangemeten. Men zal de raad van de Gouverneur moeten opvolgen en wederom om een Statenvergadering moeten aanvragen. Zo niet dan is er in een democratisch land het rechtsstelsel en niet het recht van laag bij de grond vechten als kinderen. Kunnen we niet gewoon eens ons als volwassenen gedragen? Werk via de wet en de regels die er voor staan om uw macht te krijgen waar u denkt waar u recht op heeft. Maar kennelijk bent ook u groep niet 12 zeker van uw zaken anders was u al lang naar de rechter gestapt!

 34. Wie een oproep van een idioot en sociopaat opvolgt om rotzooi te schoppen, klappen uit te delen en de democratie omver te werpen, moet wel tot het schorem en slijk der aarde van Curacao behoren.

 35. Hèhè daar zijn dan eindelijk de poppetjes van Wiels. Ik dacht al, waar blijven ze toch. Nu weten we in ieder geval wat hij onder dansen verstaat.

 36. Ik heb geen hoge dunk van Anthony Godett die een jaar in het gevang heeft gezeten wegens corruptie, maar je hebt van hem af te blijven.

  Schandalig gedrag van de PS aanhangers.

  Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: we hebben allemaal weer eens gezien van welk een bedroevend niveau Pueblo Solberano, zijn leider en zijn aanhangers zijn.

 37. Je vraagt je zo langzamerhand toch af wie er in hemelsnaam op dit soort partijen stemt ?
  Hebben die kiezers dan zo weinig verstand van democratie dat zij menen dat aanvallen van parlementsleden moet kunnen ? Toegegeven, Godett is zelf ook een fraudeur met een grote F, maar Wiels, Schotte c.s. doen hem verbleken met hun acties.

  Er is maar 1 oplossing mogelijk en dat is de hele zaak aan het OM geven en de schuldigen straffen. Er staat 30 jaar op hinderen van het parlement. Lijkt me een goed idee om die straffen maar eens uit te delen.
  Omdat Ajses repeat offender is mag hij levenslang achter de tralies.

 38. ik vind het heel goed van de P.S, goed gedaan jongens e ga zo door,

  het is jullie eiland dus blijven wonen , en als jij dat dit nonsens schrijft
  blijf in je eigen hol wonen onder de grond.

 39. Past wel in het dictoriale gedrag van de PS en oproepen van haat en aggressie wat we al jaren zien van de PS

 40. Hij die door geweld of bedreiging met geweld een vergadering van de Staten of van hun krachtens het reglement van orde gevormde of benoemde commissies uiteenjaagt of tot het nemen of niet nemen van enig besluit dwingt of een lid, een minister of een staatssecretaris uit die vergadering verwijdert of opzettelijk verhindert die bij te wonen of daarin vrij en onbelemmerd zijn plicht te vervullen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

 41. Echt een schande hun laatste stuiptrekkingen

 42. En waarom staan daar PS aanhangers de zaak op te sarren? Omdat het vervoer gratis was, alleen maar daarom.
  Instappen maar, we hebben een schoolreisje vandaag. Dit is “democratie nieuwe stijl” maar neem wel je eigen schreeuwers en oproerkraaiers mee, want anders staat er niemand dom te doen.

 43. De laatste stuiptrekkingen van dit incompotente kabinet

 44. De bruinhemden komen uit hun holletjes.

 45. Wat moet je nou met dit volk? Te dom om iets te lezen en te lui om te werken en als er iemand hard “aanvalluh” roept en willekeurig wat vijanden aanwijst dan vliegen ze er al op af.

  Dit is precies hoe het in Nazi Duitsland is begonnen. Afgunst en haat zaaien, woede cultiveren tot het punt dat er nog maar een klein vonkje van de Fuhrer nodig is om bloed te laten vloeien.

  Schande, Wiels en Asjes, schande, jullie zijn het niet waard om hier te mogen wonen.

 46. Lekker zootje daar weer vandaag..