CURAÇAO – De nieuwe werkweek gaat morgen van start met stroomonderbrekingen. Een aantal wijken valt morgen al in de prijzen, andere dinsdag, woensdag en donderdag. Ook komend weekend worden onderbrekingen verwacht. De onderbrekingen zijn te wijten aan onderhoudswerkzaamheden.

Morgen tussen 08.30 en 09.30 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur worden onderbrekingen verwacht in Muizenberg en Mahuma. Dinsdag schakelt Aqualectra over naar Jongbloed, Santa Maria, Baas Gracia en Gora. In Jongbloed vinden de onderbrekingen plaats tussen 08.30 en 09.30 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur. In de overige buurten wordt de stroom tussen 09.00 en 13.00 uur onderbroken.

Woensdag, donderdag en zondag
Woensdag tussen 08.30 en 09.30 en 14.00 en 15.00 uur wordt de stroom in Grote Berg tijdelijk uitgezet. Donderdag is de beurt wederom aan Jongbloed: tussen 08.30 en 09.30 en tussen 14.00 en 15.00 uur. Zondag 23 september wordt een stroomonderbreking verwacht in Salina: deze duurt van 07.30 tot 13.30 uur.

10 reacties op “Week begint met stroomonderbrekingen”

 1. @jan, hou nu 1 keer op met dat gezeur.. PAR dit en bla bla bla! jouw schotte heeft gewoon gefaald! Wie heeft de directeuren naar huis gestuurd? Wie heeft de noodagrekas weggedaan. juist! Schotte! wie verlaagde de prijzen zodat AQ geen geld voor onderhoud heeft!
  Dat is de reden dat ik niet op jullie ga stemmen want jullie geven niet eens toe welke fouten jullie maken!

 2. Allemaal gelul. Iedereen geeft schotte de schuld. Maar aqualektra is al ver voor dat schotte in beeld kwam een puinhoop. Dus geen schotte. Maar wanbeleid van aqualektra. Dat is de oorzaak.

 3. @sylvia, andere landen hebben extra capaciteit zodat als er iets kapot gaat of er onderhoud gepleegt wordt het bedrijfsleven en het volk hier geen last van hebben.
  Nu was het stroomonderbreken al een groot probleem maar had AQ noodagrekos die aangezet konden worden als er onderhoud zou worden gepleegt. Echter onze geweldige min pres Schotte en zijn twee kompanen van der Dijs en Werner Wiels hebben deze agrekos terug gestuurd zodat AQ geen extra capaciteit heeft bij onderhoud.

 4. Kan iemand me eens uitleggen WAAROM de stroom onderbroken moet worden voor onderhoud…..ik ken geen land waar dat zo gebeurt…..in andere landen is er toch ook onderhoud ZONDER stroomonderbreking?

 5. En zo gaat het maar door, hè? Jammer dat dit soort “ongeluk” niet discrimineert en wij allemaal de dupe van worden. Degenen die zich zo graag door de leugentjes van dat schepsel laten verleiden zullen zeker in het bezit zijn van generators. Not!

 6. Wat een electriciteits ellende de afgelopen maanden zeg…..

  Ik zeg ‘t nog maar een keer ten overvloede: Schuld van PAR 🙂 !
  Wanneer krijgen we nieuwe ministers zodat deze het huidige bestuur van AE een rotschop kunnen geven?

 7. Goh. Je verwacht het niet.

 8. Aqualectra: echt een hooooopeloos bedrijf! Hopen dat een nieuwe WIJZE regering straks de stekker definitief uit dit …bedrijf trekt!

 9. Nooit geweten dat onderhoud precies in de spitsuren moet vallen. Zou dat iets te maken hebben met de problemen van de BOO of zie ik nu spoken ?

  Schotte………………bedankt maar weer voor je amateuristisch geklungel.

 10. Het kabinet Schotte begon met een volle kas en vertrekt met 300 miljoen schuld en een eiland zonder stroom.

  Maar dankzij Ramsay Soemanta herinneren we ons Schotte door foto’s met Chavez, Martina, Sean Penn en een reeks fotomodellen.

  Bedant Gerrit!