• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 51-jarige Gary Giordano werd vorig jaar op Aruba aangehouden in verband met de verdwijning van zijn reispartner Robyn Gardner. Giordano zou door de verdwijning van Gardner een verzekeringspolis van 1.5 miljoen dollar opstrijken, maar hier steekt de verzekeringsmaatschappij een stokje voor.

Giordano sloot twee dagen voor hun vakantie naar Aruba een reisverzekering af voor hemzelf en Gardner. De maatschappij, AMEX Assurance Company, acht de polis niet legaal, omdat Giordano niet getrouwd was met Gardner, het tweetal geen zakenpartners waren of samen eigendommen bezaten.

Relatie
Ook wordt Giodiano beschuldigd van liegen. Hij zou op de verzekeringsformulieren aangegeven hebben dat Gardner zijn partner was terwijl het tweetal volgens de maatschappij een zogenaamde ‘casual and non-exclusive’ relatie hadden. Het feit dat Robyn nog steeds vermist is, werkt ook niet mee voor Giordano.  Volgens de maatschappij is er, behalve Giordano’s verklaring, geen ander bewijs dat Gardner overleden is.

Te weinig bewijs
Giordano werd vorig jaar augustus aangehouden op het vliegveld van Aruba. Enkele dagen voor de arrestatie was Gardner als vermist opgegeven. Volgens Giordano waren zij samen aan het snorkelen toen Gardner door de stroming werd meegetrokken. Giordano werd gearresteerd, maar in november weer vrijgelaten, omdat er te weinig bewijs was om hem langer vast te houden. Hij reisde terug naar zijn woonplaats Gaithersburg, Washington.

4 reacties op “Verzekeringsmaatschappij klaagt Giordano aan”

  1. Ik sluit niet uit dat deze kerel familie is van Schotte, die Fatum voor 60,000 heeft proberen op te lichten door een inbraak te faken.

  2. @ Peter: HUMOR!

  3. Vriendin kwijt, nu ook premie voor niets betaald, hoeveel pech kan iemand hebben!

  4. Ik snap niet dat dit figuur gewoon is vrijgelaten..