• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale kreeg dinsdag rond 14.00 uur een melding binnen over een dief die was aangehouden door agenten aan de Van Leeuwenhoekstraat. De dief had een ketting van de hals van een vrouw gerukt.

 
Uit onderzoek bleek dat het 36-jarige slachtoffer in de Hamelbergweg liep toen zij ter hoogte van het parkeerterrein van het ziekenhuis, verrast werd door een man die haar van achteren vastgreep en haar ketting eraf rukte. Hierna nam de dief de benen.

Meerdere overvallen
Twee politieagenten die in de buurt waren zagen wat er gebeurde en gingen direct achter de boef aan en kregen hem te pakken bij een school in de Van Leeuwenhoekstraat. Het gaat om een veertienjarige jongen. Er wordt niet uitgesloten dat deze jongen betrokken is bij meerdere gevallen waarbij de ketting of andere eigendommen van personen zijn afgepakt. Het Overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

8 reacties op “Veertienjarige overvaller aangehouden”

 1. Die jongen heeft vast aanleg voor ministerpresident.

 2. Aanvaller scheen wel een MFK vlaggetje bij zich te hebben gehad..

 3. CRIMICAO : jong geleerd is oud gedaan 🙁 Hij had nu nog net geen pistool bij zich …..

 4. Als een kind van 14 jaar zich aan dergelijke (zware) criminaliteit schuldig maakt moet de maatschappij waarin het opgroeit zich serieus afvragen waar er gefaald is. Kinderen worden niet als criminelen geboren maar worden gevormd tot criminelen door slechte opvoeding en slecht onderwijs en vorming. Welke politieke partij doet serieus iets aan en voor deze gecreerde onderklasse in onze samenleving ?

 5. Schuld van P…………………………… hahaha Rignald, schuld van Wiels, goeie 🙂 !!

 6. een schandpaal op het Brionplein met een mand met rotte eieren en tomaten klinkt goed,
  vraag een gulden per worp en geef dat aan een of ander goed doel 🙂

 7. Schuld van Wiels! 🙂

 8. Je mag blij zijn dat je het nog na kunt vertellen.