CURAÇAO – De politie heeft dinsdagochtend een 37-jarige man aangehouden op de Kaminda Vikto Bartholomeus in Bou Barber. De man zou op 25 augustus in Rio Magdalena een man te hebben bedreigd met een vuurwapen. Op de dag in kwestie ontmoette de verdachte een 38-jarige man die hem van diefstal beschuldigd.

Volgens de 38-jarige man heeft de verdachte zijn geiten gestolen. Er ontstond een discussie tussen de mannen waarna de verdachte een vuurwapen tevoorschijn haalde en het slachtoffer zou hebben bedreigd.

Schoten gelost
De man schoot er als een haas vandoor en haalde hulp. Tegenover de politie verklaarde het slachtoffer dat, terwijl hij wegrende, de verdachte twee schoten zou hebben gelost. Na de arrestatie van dinsdag heeft de politie huiszoeking verricht in de woning van de verdachte in Santa Martha. In een geparkeerde auto op het erf troffen agenten een vuurwapen aan. Deze is in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

3 reacties op “Man beschuldigt van diefstal geiten”

  1. KABRITU STOBA HEERLIJK !!!

  2. Schuld van Wiels! 🙂

  3. Kijk dat is de charme van Banda abou we lossen zaken meteen op! Gieiten zijn de heilige koeien van onze streek! Men mag mensen bestelen, dood steken, kinderen verkrachten en zelfs dood schieten. Maar kom niet aan de geiten!!!