• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op de eilanden Curaçao, Aruba en Sint Maarten kon vandaag ook gestemd worden voor de Tweede Kamerverkiezingen. De VVD werd de grootste partij, gevolgd door D66. De PvdA werd de derde partij. Op de drie eilanden hebben 1058 mensen gestemd.

 
Inwoners van Curaçao, Aruba en Sint Maarten die meer dan tien jaar in Nederland hebben gewoond en zich van tevoren hadden aangemeld, konden hun stem uitbrengen.

Brinkman
Niemand op de eilanden bracht een stem uit op Hero Brinkman van Democratisch Politiek Keerpunt. Brinkman raakte enkele jaren geleden als PVV-Kamerlid op de eilanden bekend omdat hij deze wilde verkopen aan de hoogste bieder. Op de eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba konden alle bewoners hun stem uitbrengen. De stembussen gingen daar om 21.00 uur dicht. De uitslag zal op korte termijn bekend worden gemaakt.

© ANP, alle rechten voorbehouden

7 reacties op “VVD wint op Curaçao, Aruba en St. Maarten”

 1. @Ronald:

  Ik heb het altijd eigenaardig gevonden dat we ernaar streven om arme mensen te helpen zodat ze hun financiele positie kunnen verbeteren terwijl we aan de andere kant – als mensen eenmaal een goede financiele positie hebben – daar denigrerend over doen. Ik gun elk mens een ‘ressortje’ en een plek in de zon. En elk mens heeft het recht zich te beklagen over wantoestanden. Rijk of arm maakt niet uit. Ik kan wel zeggen dat ik nog nooit ben overvallen door een klagende makamba die in een ressort woont.

 2. Toch had Brinkamn wel weer gelijk mbt corrupte op de eilanden daar waar bv CDA graag haar hoofd keert.

 3. Lucht dat op Ronald?

 4. Verklaard ook dat D66 de tweede partij is, al die mensen met geld in hun ressort-tjes zijn typische D66 stemmers…….

 5. Ronald slaat de spijker op zijn kop!

 6. En PVV ??????

 7. Logisch VVD de meeste Nederlanders die er wonen hebben geld die zitten op hun ressort’jes over het eiland te schelden want Nederland is beter maar terug gaan doen ze niet .