• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren om 11.06 uur informatie ontvangen over een vechtpartij tussen twee mannen aan de Kaya Dodo Palm in Brievengat, die eindigde in een schietpartij. De patrouille die op weg was naar het incident werd verzocht om naar een adres in Oost-Jongbloed te gaan waar het slachtoffer zich bevond.

Bij aankomst van de patrouille troffen agenten een man aan met een schotwond aan zijn linker bovenarm. Het 26-jarige slachtoffer verklaarde dat hij en de verdachte, wonende aan de Kaya Dodo Palm, een woordenwisseling hadden gekregen waarbij beiden met stenen en flessen begonnen te gooien.

Schot gelost
Op een gegeven moment liep de verdachte zijn woning binnen en kwam naar buiten met een vuurwapen. De man loste een schot op het slachtoffer. Vervolgens rende het slachtoffer naar de buren voor hulp en werd later per ambulance overgebracht naar het Sehos voor medische behandeling. De politie is naar de Kaya Dodo Palm gereden maar trof zowel de verdachte als het vuurwapen niet aan. Het onderzoek wordt voortgezet.

3 reacties op “Vechtpartij eindigt in schietpartij”

 1. CRIMICAO. Liepen ze ook nog berenvel? Is toch niet te geloven zoooo primitief 🙁

 2. Nos ta S(D)ushi Hende …… tog ????
  Hardwerkende lieve echtgenoot voor zijn vrouw en voorbeeld voor zijn kinderen ???
  Dat zal er in de speech door zijn vrienden worden gelezen als bij zijn volgende schietpartij de “tegenstander” ook natuurlijk weer een “Hardwerkende lieve echtgenoot voor zijn vrouw en voorbeeld voor zijn kinderen” ook een wapen trekt en wel raak schiet BOOOM DOOD !!
  Stelletje primitievelingen & LUNATICS gooi weg die wapens en leer normaal discussiëren !!!!

 3. Goh, a l w e e r een schietpartij, hallo Wilsoe????.