CURAÇAO – Een politiepatrouille is vrijdag om 20.16 uur uitgerukt naar een woning in de omgeving van Kirindongo Abou wegens een schietincident. Bij aankomst trof de politie een man aan met een schotwond aan zijn bovenarm. Het 48-jarige slachtoffer verklaarde dat hij op balkon zat toen hij drie mannen zag.

De man zat op balkom televisie te kijken en zag dat drie mannen zijn richting opliepen. Hij dacht dat het bekenden waren en bleef naar de televisie kijken. Plotseling voelde het slachtoffer dat iemand aan zijn t-shirt trok. Toen hij zich omdraaide zag hij dat het twee onbekenden waren.

Schoten gelost
De man schreeuwde om hulp en zijn vrouw kwam naar buiten gerend. Toen zij zag wat er gebeurde rende zij weer naar binnen maar werd door één van de verdachte achtervolgd die haar vervolgens omver duwde. Het mannelijke slachtoffer wist zich los te rukken en zette het op een lopen. Hierop loste één van de verdachte twee schoten in de lucht. De man hoorde nog een derde schot die hem vervolgens raakte in zijn bovenarm. Het slachtoffer is door een familielid overgebracht naar het Sehos waar hij na behandeling weer naar huis kon. De toedracht van het schietincident wordt nog onderzocht.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze schietpartij. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-218 of 8666-219 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

6 reacties op “Man gewond door schietpartij”

 1. Nieuw op Crimicao: 2-daagse schietcursus voor beginners. Schieten met verschilende wapens en echte kogels. Zodat u er zeker van bent dat degene op wie u schiet ook daadwerkelijk het loodje legt.

 2. WTF…heeft iedereen een wapen tegenwoordig? of wordt er alleen maar vaker gebruik van gemaakt? Waarschijnlijk als gevolg van de oproep van Wiels om in aktie te komen…. Enige probleem is dat men niet weet waartegen ze in aktie moet komen aangezien het aan leiderschap aan alle kanten ontbreekt.

 3. Dagelijkse soap ……… 🙁

 4. volgens de statistieken van ene Wilsoe gaat het allemaal goed hier.
  de criminaliteit neemt ziender ogen af….
  maar wel iedere dag ergens een schiet incident…
  soms met dodelijk afloop.
  meestal in het drugs millieu of liefdees verdriet van de dader.
  allemaal heel volwassen misdaden.
  Wilsoe je bent een nietsnut, je beleid is waardeloos.
  En de hele PS is een coorupt zooitje.

 5. Nos ta S(D)ushi Hende …… tog ????
  Hardwerkende lieve echtgenoot voor zijn vrouw en voorbeeld voor zijn kinderen ???
  Dat zal er in de speech door zijn vrienden worden gelezen als bij zijn volgende schietpartij de “tegenstander” ook natuurlijk weer een “Hardwerkende lieve echtgenoot voor zijn vrouw en voorbeeld voor zijn kinderen” ook een wapen trekt en wel raak schiet BOOOM DOOD !!
  Stelletje primitievelingen & LUNATICS gooi weg die wapens en leer normaal discussiëren !!!!

 6. Goh, a l w e e r een schietpartij ?? Hallo Wilsoe ??