• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Woordvoerder Kenneth Gijsbertha van Raffinaderij Isla sprak gisteren met Telecuraçao over de olieramp in Jan Kok. Volgens de Isla-woordvoerder is de foto van een met olie besmeurde flamingo die circuleerde in de media niet echt. “De foto is gefixt”, liet Gijsbertha weten.

“De foto van de flamingo met de kerk op de achtergrond gaat de hele wereld over”, vertelt Gijsbertha. “Maar de hele wereld kijkt naar een gefixt portret.” Volgens de woordvoerder is de foto door hemzelf gemaakt en de flamingo erop geplakt. “Ook is de vogel zwartgeverfd met photoshop”, aldus Gijsbertha. Het interview met Gijsbertha over de foto is gedeeltelijk hier te zien.

Verdraaid
Gijsbertha gaf gisteren nogmaals aan dat PdVSA geen verantwoordelijkheid neemt voor het olielek tot het onderzoek is afgerond en blijkt dat de olie daadwerkelijk van Bullenbaai afkomstig is. Stichting Schoon Milieu Curacao is niet te spreken over het interview. “De uitspraak over de foto zegt veel over de houding van (de woordvoerder) van PdVSA/Isla.”

Juridische actie
“De waarheid wordt slechts door deze organisatie zelf volledig verdraaid, zoals SMOC dat tijdens de zeven jaar durende rechtszaken ook met regelmaat heeft ondervonden in de rechtszaal”, gaat SMOC verder. “We onderzoeken nog of naar aanleiding van de beschuldigingen over de foto, juridische actie rechtvaardig is.” De foto, die SMOC zegt te hebben gemaakt, verscheen een aantal weken geleden in de media. Uit brongegevens van de foto die Versgeperst.com van SMOC kreeg toegestuurd, blijkt de foto 25 augustus om 13.15 uur te zijn gemaakt met een Panasonic DMC-ZS10 camera.

Video van de flamingo voor de kerk (door SMOC)

33 reacties op “Gijsbertha: Foto flamingo is gefixt”

 1. Gijsbertha moet eerst zichzelf eens laten “fixen” in de Capriles Kliniek.
  Ook zijn LAFFE bazen/opdrachtgevers zijn toe aan een uitgebreide hersenspoeling om weer normaal te leren denken en handelen !!!

 2. vroeg of laat worden dit soort mensen gestraft….
  Gods molens malen langzaam, maar ze doen hun werk…..

 3. Zo zie je maar dat als je onder de rook van de ISLA werk je MAL HALTO wordt….Je zegt eerst A dan B…..KOI HALTO…Feit is: Gijsbertha is een marionet van PDVSA en zo zijn er een hoop hier op dit eiland! jammer genoeg!

 4. Laffe, laffe, laffe Gijsbertha. De MAN zou zich moeten schamen jou op haar lijst te hebben. Maar dat deze partij niet erg kieskeurig is blijkt wel uit het feit dat er een medische noodzaak nodig was om beroepsprofiteur Eunice Eisden eindelijk van de MAN lijst te krijgen.

  En ook Cooper, over wiens frauduleus verleden in het AVD rapport uitgebreid uit de doeken gedaan wordt, heeft een baan met terugkeergarantie bij de Isla.

  Al loopt heel Curacao onder de olie door de Isla, Cooper en Gijsbertha zullen het daarom blijven ontkennen.

 5. @the Dude,

  dat kan zeker zo zijn, maar het is goed dat mensen die de ISLA als broodheer hebben, dit lezen.
  Cooper en Gijsbertha zouden hun ogen uit hun kop moeten schamen.
  deze mensen noemen zichzelf YDK, terwijl ze het land alleen maar schaden door vervuiling en haat te zaaien.
  zelf wonen ze in mooie huizen niet onder de rook
  Dat er een grote groep echte YDK dagelijks stikken in de stank zal hun een worst zijn.
  ik rij geregeld door veeris en Marchena en weet hoe het daar daagelijks stinkt.

 6. ZIJN ONZE OGEN ZEKER OOK GEFIXD????????????????????

 7. @Sander

  Gozer niet zo happen. Er zijn hier gewoon een paar mensen die dat soort opmerkingen expres plaatsen om mensen zoals jij op de kast te jagen.

  En het is gelukt.

 8. The amount of idiocy is just unbelievable! The photo has been tampered?! When there is a video of it?!

 9. Hij zegt dus dat er geen olielek is en dat al die mensen voor nep hebben schoongemaakt. Ik zou als ik daar vogels had staan schoonmaken die man door de olie laten rollen.

 10. Zijn er eigenlijk gewoon nog eerlijke mensen in dit land??

 11. Een eng mannetje, die Gijsbertha, die je het bijna in zijn broek hoort doen wanneer hij op de radio met angstige stem zijn werkgever hoort verdedigen.

  Laffe profiteurs als Gijsbertha en Cooper zijn de reden dat Don Martina zich van de MAN heeft afgewend. En dan noem ik nog niet eens de treurig makende mevrouw Snoepreis, Eunicd Eisden.

 12. @mijn naam is haas,

  dus jij bent ook zo een type die over lijken gaat.
  zonder enig gevoel voor je mede mens die stikt door deze fabriek.
  ik kan begrijpen dat je even geen andere baan hebt, maar dan nog zou ik liever elk ander werk nemen dan voor deze moordenaar te blijven werken.

 13. de foto’s in de bijgevoegde link zijn door mij gemaakt op de bewuste zaterdagmorgen, hier kan geen twijfel over zijn en ze spreken voor zich denk ik…..
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3625057676661.2138737.1580603361&type=1&l=6544a41e05

 14. Niet dan?

 15. Ik weet zelfs zeker dat die foto gefixed is. SMOC wordt stees brutaler. ISLA BLIJFT!

 16. Ik weet zeker dat het gefixed is. Smoc begint steeds brutaler te worden. ISLA BLIJFT!

 17. Gijsbertha is de enige die “gefixt” is, wat brengt dit op Gijsbertha??

  Wat ben je toch een onvoorstelbare zielige stumper als je met dit soort zaken aankomt, echt heel zielig.

 18. Geheel in stijl van de huidige demissionaire coalitie (deze voormalige en huidige MAN coryfee); liegen, verdachtmaken en bedreigen.
  U moet maar denken; zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

 19. Ik lach me ziek om dat soort achterlijke uitspraken! Geweldig dat er dan ook nog een filmpje bestaat die het tegendeel bewijst! Oeps niet aangedacht dat dat zou kunnen…

 20. Ik vraag me af waar die Gijsberta voor staat, voor de Isla of voor Curacao. Sta je voor de Isla, ga dan in Venezuela de baas spelen. Kijken of je daar ook zo’n hoge positie kan krijgen.
  Wat een walgelijk slijmbal is dat toch, niet te geloven.

  Is dat filmpje ook net Gijsje?

 21. Knappe jongen die dat filmpje zo mooi bewerkt heeft.

  Ik denk dat Hollywood er achter zit. Zij hebben opzettelijk een foto en filmpje (!!) van een flamingo bewerkt met hun special effects om PVDSA in een kwaad daglicht te zetten.

  Right… tot zo ver de bullshit.

 22. Inderdaad! Waar is de pers! Dit soort leugens kunnen toch niet onbestraft blijven?

 23. Het is nu tijd om die LEUGENAARS keihard te gaan “fixen”!!!
  Volg even het lijntje:
  —- ISLA/PdVSA—–GIJSBERTHA (woordvoerder PdVSA/ISLA en lid MAN)—–COOPER (op loonlijst PdVSA/ISLA maar ook lid/partijleider MAN)——-regeringspartij MAN die alles tolereert in coalitie MAN/MFK/PS !!!!!
  Hebben we het nu een beetje door ???????

 24. Man, man, MAN, wat kun jij toch een wartaal uitslaan! Heb jij, als “oliedeskundige”, wel eens goed naar dat korte filmpje gekeken? Gefilmd met een telelens, waardoor het LIJKT dat de ten dode opgeschreven flamingo voor de kerk is ‘geplakt’. Jij maakt je schuldig aan manipulatie van de feiten en lapt de natuur met een dikke, goed betaalde grijns aan je laars. En waarom staat die flamingo zich zo fanatiek te poetsen? Om mooi te wezen voor de ISLA?

 25. Heer Gijsbertha doet gewoon wat zijn baas opdraagt. Diegene die scheef aangekeken moet worden is monumentenzorg die al over geld begon te schreeuwen voor dat er iets opgelost was. PDVSA was bezig en dan loopt men te schreeuwen over rechtszaken en vergoeding! Nu, Pdvsa zegt (terecht) wij waren het niet bewijs maar! Nu moet het bewezen worden en dat is andere koek want PDVSA heeft gelijk 99% van foto’s en films worden gefotoshopt! Wat er geshopt is gaat het niet om heer Gijsbertha geeft gewoon aan dat er meer nodig is als een filmpje en wat foto’s! Kom maar met bewijzen en wij rekken de rechtszaken! Heer van Leeuwen u weet beter waar PDVSA toe in staat is. Maar kennelijk is er nog niet geleerd van alles en gaat men alsmaar voor het “grote” geld!

 26. En deze man gaat de politiek in????
  Weet je gelijk wat je aan hem hebt……. opnieuw een grote leugenaar in het circus Korsou.

  Gijsbertha, als je ballen hebt, rijdt dan even naar Jan KOK en ga kijken. Dan zal je tot de conclusie moeten komen dat er in de echte wereld ook echte, door olie van het bedrijf van je werkgever, besmeurde vogels rondlopen.

  Mensen STEM dus niet op deze met walgelijke opmerkingen strooiende nep politicus in wording.
  Het is de hoogste tijd dat ook de MAN afgerekend wordt op hun daden. Ja, hun daden schieten mij ook niet te binnen. Vandaar….AFREKENEN met die gasten.

 27. Beste mensen Wij in Nederland hebben totaal niet door wat er allemaal bij jullie mis gaat !
  waar zijn de echte Journalisten??? die bestaan denk ik niet meer.

  Voorlichting aan Europa en toeristen is hard nodig. Als ik het met mensen erover heb hier in Nederland kijken ze me verbaasd aan. Geloof best dat Journalisten die wel komen kijken worden afgekocht!.

  Als ik het zo allemaal volg, zal nu doorgezet moeten worden op Curacao te ontdoen van deze lui en de PdVSA/Isla. laat ze vooral nu niet op adempauze komen, dit is een kans om erger te voorkomen in de toekomst.

 28. En die meneer Gijsbertha staat dus mooi op de lijst van de MAN, zegt genoeg

 29. Gijsbertha had beter kunnen toegeven dat hij “gefixed” is door ISLA zoals dat al jaren ook met de vakbond gebeurt. Voor geld houden ze hun mond dan wel en zijn ze niets anders dan parakieten van hun Venezolaanse bazen. Goed geleerd van Chavez.

 30. Het moet toch niet al te moeilijk zijn om de maker van de foto op te sporen? Bovendien bestaan er methodes om vast te stellen of een foto echt of fake is.

 31. Gijsbnertha gaat over lijken.
  niet alleen de lijken van dieren….
  maar ieder jaar sterven er 18 mensen door de uitstoot van de Isla.
  ik zou me schamen om voor zo een bedrijf te moeten werken..

 32. Die zwarte rook die we elke dag inademen is zeker ook geshopt…

 33. Gijsbertha, ga zelf kijken bij jan kok dan zie je zelf dat het echt is….. misschien kun je dan gelijk meehelpen schoonmaken!!!!!