• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteren om 09.23 uur een patrouille gestuurd richting een toko aan de Kaya mabi wegens een overval. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat een 33-jarige man een levering had gedaan bij de toko waarna hij in het bezorgbusje werd overvallen.

De man zat in zijn busje toen twee mannen tegen het raam tikten en om geld vroegen. Het slachtoffer sloot direct de portieren af.

Schot gelost
Vervolgens loste één van de overvallers een schot in de richting van het slachtoffer. De kogel vond zijn weg door het raam en schoot door het stuur waarna de kogel een vinger van de rechterhand van de man schampte. De overvallers grepen een tas met geld en gingen er vandoor. Het slachtoffer kon ter plaatse door het ambulancepersoneel worden behandeld. Het Overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

4 reacties op “Man gewond door geweldadige overval”

 1. mooi eiland,,maar voor de veiligheid hoef je er NIET MEER te zijn..zijn nl zat mooie eilanden waar de veiligheid beter voor mekaar is,,waar geen schietpartyen en overvallen op 1 dag zijn 7-9-12 ;; 2 schietpartyen,en 1 geweldadige overval

 2. dat gebeurt hier gelukkig nooit.
  er zijn geen criminelen op curacao

  alle YDK zijn heiligen, keurige huisvaders, keurige kerkgangers en harde werkers…

  nee. dan die makamba”s luister maar eens goed naar de speeches van Wiels, daar zit pas tuig tussen……

 3. Goh, a l w e e r een overval?? De cijfers wijzen toch anders uit Wilsoe???

 4. Niet te hopen dat dit een nieuwe trend gaat worden op CRIMICAO 🙁