CURAÇAO – De zeventienjarige Jurigson Elvis Ster is gisteravond omgekomen na een aanrijding met een personenauto. De jongeman fietste op de Rooseveltweg toen hij van een auto die richting Hato reed, voorrang kreeg. Een auto vanaf de andere kant, gaf dit echter niet en reed de zeventienjarige fietser aan.

Door de aanrijding viel Ster en klapte met zijn hoofd tegen een bord. De politie kreeg de melding rond 19.45 uur binnen en trof de jongen in zorgwekkende toestand aan op de plaats delict. Hij werd per ambulance overgebracht naar de polikliniek, maar redde het helaas niet. Rond 22.10 uur werd bekend dat Ster overleden was aan de gevolgen van het ongeluk. Jurigson Elvis Ster is de achtste verkeersdode dit jaar.

6 reacties op “Verkeersongeluk wordt fietser fataal”

 1. Op de eerste plaats condeleances aan de nabestaanden.
  Inderdaad,het gentleman gedrag zal lief bedoeld zijn maar ook ik begrijp er af en toe geen jota van,vb, een auto die van rechts nadert zwenkt dat je voor mag terwijl er van de andere kant iemand aankomt die van niks weet.
  Soms denk ik weleens dat mensen hun rijbewijs bij een pakje boter kado krijgen.

 2. Ik wordt doodziek van de mensen die voorrang hebben maar het aan een ander geven. Doe je het tijdens een rij examen dan ben je gezakt maar om een of andere reden wil iedereen na zijn examen ineens moeder Theresa spelen. Totaal onwetend dat je daarmee het verkeer achter je onnodig laat wachten en zoals in dit geval ander verkeer zelfs in grote problemen brengt.

  Deze voorranggever zou veroordeeld moeten worden. Niet voor dood door schuld maar wel het in strijd handelen met de verkeersregels.

 3. Trieste zaak. Het fietsen op dit eiland blijft, ondanks de korte afstanden, onbegonnen werk.

  De paar waaghalzen die zich wel op de weg wagen moeten dan ook extra goed opletten bewijst dit bericht maar weer.

  Los van het feit dat veel personen als malloten rondscheuren, zit het probleem hem met name in de educatie. Nieuwe automobilisten op dit eiland leren niet (in de praktijk) om met fietsers in het verkeer rekening te houden.

 4. Hopi triste!

  Laat iedereen op dit eiland eens de verkeersregels naleven, zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Daar komen alleen maar ongelukken van! Al dat gentleman gedrag dat nu in het verkeer wordt vertoond kan beter eens in het dagelijkse leven tentoongespreid worden.

  Ik wens de nabestaanden van deze jongen veel sterkte…

 5. Erg triest.

 6. Verschikkelijke nieuws! Veel sterkte voor de familie en vrienden!