• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 28-jarige Edwin Macario Valentina ontsnapte in januari tijdens een politietransport. De man was maandenlang spoorloos, maar werd gistermiddag gevonden in het huis van zijn moeder aan de Kaya Bichi Kandela. In de woning werd ook een machinegeweer gevonden.

Valentina wordt verdacht van een moordzaak op 6 april vorig jaar. Het slachtoffer werd doorzeefd met kogels terwijl hij op een quad door de Rooseveltweg reed. Valentina werd opgepakt voor de moord, maar ontsnapte 13 januari uit het busje waarin gevangenen worden vervoerd. De politie doorzocht, behalve het huis aan de Kaya Bichi Kandela, ook een huis aan de Cabo Verdeweg. Hier werd niets gevonden.

Foto: Korps Politie Curacao

9 reacties op “Ontsnapte moordverdachte opgepakt”

 1. moeder ook meteen oppakken, die is medeplichtig

 2. En aan die “beschermmentaliteit” door moeders/vaders/broers/ooms/tantes ….hebben we te danken dat criminelen en rovers vaak niet gepakt worden en doorgaan met hun LAFFE CRIMINELE acties die door hun naaste omgeving vaak ook nog als MACHO wordt gewaardeerd !!!
  Focus eerst eens op die VERACHTELIJKE MINDSET van onze YU’s en hun gedogers op dit eiland !!!!

 3. @CRIMIcao je zou zeggen dat het dan inderdaad erg makkelijk wordt voor ze. Echter kan het dan nog steeds 3 weken duren voordat ze in actie komen, afhankelijk van hun prioriteiten lijstje.

  @Ras wat bedoel je met ‘zn boxer een dental van gemaakt’ ?

 4. een minder, nog velen te gaan.
  bij zijn moeder???
  het goede mens zal zich toch ook kapot schamen voor de buren.
  zo een kind te hebben voortgebracht.

  ik weet niks van het slachtoffer, maar denk toch altijd dat het met een afrekening te maken heeft in het criminele circuit.

 5. Ja is getekend die broek;
  Ze hebben zn boxer een dental van gemaakt daarom
  Geen grap; serieus

 6. Machine geweer? Was aardig op weg naar het goeie pad!

 7. Misschien de moeder ook maar oppakken en veroordelen. Het helpen van een crimineel is, voor zover mij bekend, ook strafbaar.

  IN ieder geval weet ik nu welke 3 auto’s mij gisteren van de weg drukten op de Churchillweg. Dacht eerst dat het 1 SUV was, maar bleken er ineens 3 te zijn.
  Goede zaak dat deze moordenaar van de straat is.

 8. Vervolgens op het eiland blijven en dan ook nog, inclusief machinegeweer, in het huis van zijn moeder. Kan je het de politie nog gemakkelijker maken?

 9. Is die broek er nu opgetekend???