• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gouverneur Frits Goedgedrag heeft vorige maand aan advocaat Ronald Koeijers en Carl Grüning van de Raad van Advies advies gevraagd over de mogelijkheid van het instellen van een interim-kabinet. Het advies zou op woensdag worden uitgebracht, maar het blijkt dat dit verzoek meer tijd in beslag neemt.

In een persbericht laat Goedgedrag weten dat de ‘werkzaamheden meer omvattend bleken te zijn dan oorspronkelijk gedacht. Hierdoor is de aanbieding van het advies op 5 september niet meer mogelijk geworden.’ De gouverneur verwacht op korte termijn alsnog het advies te ontvangen.

14 reacties op “Deadline advies over interim-kabinet uitgesteld”

 1. Met de screening van onze “ministers” heeft deze gouverneur volgens mij ook niet goed gehandeld/geadviseerd of iets dergelijks, hij wist dat het niet goed zat maar ze zijn het toch geworden….

 2. Zo typisch Lafgedrag! Zelf geen beslissing durven nemen, de verantwoordelijkheid bij een ander leggen en die daarvoor alle tijd geven zodat Lafgedrag kan blijven doen waar hij goed in is: het aflopen van borrels en recepties.

 3. misschien is hij gewoon ook bang voor die maffia figuren?
  iedereen leeft toch met angst voor de firma list en bedrog…

 4. Nou, van al dat gezeur wordt ik een beetje misselijk. Beste mensen hij opent volgende week een nieuw parlementair jaar en believe me or not, alles wordt anders. Of is dat pas in 2013 ?

 5. De Gouverneur had Terry Hernandez moeten vragen, want die was altijd op tijd klaar, maar die had het voordeel dat hij alles op een blaadje kreeg aangeboden van de opdrachtgever.

 6. Er zullen misscieni een aantal heren die zich in het kielzog van Schotte bevinden, de ware machthebbers, bij Goedgedrag langs zijn geweest.

 7. Van uitstel komt afstel?

 8. en als hij dan nog even wacht…hoeft het niet meer….lekker makkelijk toch ?

 9. Tjongejonge, het is dudielijk: van uitstel komt …
  De strategie is zo lang mogelijk rekken totdat het geen zin meer heeft om uberhaupt iets te reageren. met alle respect voor de persoon, maar wat doet deze gouverneur eigenlijk de hele dag daar in dat Fort? Nu het er op aankomt blijft het angstig stil….

 10. Ik heb zo het donkerbruin vermoeden dat Saleh, als die nog gouverneur was geweest, toch heel anders zou hebben gehandeld.
  Goedgedrag laadt op deze manier de verdenking op zich dat hij de handelwijze van Ajes/Schotte c.s. goedkeurt. Momenteel is de gouverneur aan het tijdrekken en daar is niemand bij gebaat.

  Ik had nog wat respect voor de gourverneur, maar dat respect is nu toch wel verdwenen.

 11. Wat voor een slapgedoe is dit? Na de verkiezingen ……..weg met deze Gouverneur!

 12. Hoeveel tijd hadden Asjes en Thode nodig om te besluiten de democratie af te schaffen?
  Daarom heb ik altijd een hekel aan juristen die een uitspraak moeten doen. Geen lef.
  Als er geen regel is die iets zegt over de situatie dan kan er volgens juristen ook niets van gezegd worden. Grrrr. Terwijl iedere `penis agraricus` (boerenlul) kan zien wat er gebeurt en dat niet wil tolereren. Schuinmarcheerders als Asjes, Thode, Schotte, Monk, weten dat en spelen het spel met andere regels. Toon wat LEF op basis van gezond verstand s.v.p.!

 13. Hèhèhèh… Wie had anders verwacht? Altijd bang om zich aan water te branden… Hoge functies beeleden is tot daar aan toe, maar beslissingen nemen…. En dan maar hopen, dat het probleem vanzelf ophoudt te bestaan. Dat gaat in dit geval zeker gebeuren, want de tijd verstrijt vanzelf en de verkiezingen zijn al zo dichtbij dat het nauwelijks nog de moeite loont om een interim contingent plucheklevers aan te laten rukken…. Arm Curacao!

 14. Hopelijk voor 19 october