• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiepatrouille is vannacht rond 00.30 uur uitgerukt naar een restaurant/woning aan de Cabo Verdeweg wegens een overval. Uit voorlopig onderzoek bleek dat de 47-jarige winkelier met zijn familie naar huis reed. Eenmaal thuis aangekomen stapte zijn vrouw uit en werd verrast door twee gewapende mannen.

Eén van de mannen rukte de tas van de vrouw uit haar handen waarna beide overvallers de benen namen. Tijdens het vluchten loste één van de overvallers een schot met een jachtgeweer. De kogel kwam terecht in de muur en schoorsteen van het restaurant.

Slachtoffer
Een deel van de hagel raakte de winkelier bij zijn linkeroog, hals en linker onderarm. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal voor medische behandeling. In de tas, waarmee de overvallers er vandoor zijn gegaan, zat een mobiele telefoon en fotocamera. Tijdens het onderzoek van de politie vonden agenten een deel van het geweer dat op de grond was gevallen. De politie heeft de onderdelen in beslag genomen. Het overvalteam zet het onderzoek in deze zaak voort.

4 reacties op “Man gewond na gewapende overval”

  1. Las laatst nog dat de criminaliteit was gedaald… Maar lees wel telkens van dit soort overvallen… :S

  2. Als ik op een verziekte eiland woont . denk ik dat dat ik ook erger ben dan al die zeikerd s . laga lastra anto .

  3. Slaap lekker Mr. Wilsoe

  4. CRIMICAO FOR EVER : op dit verziekte eiland kan inmiddels NIEMAND nog met een gerust hart leven !! 🙁