CURAÇAO – De politie moest gisterochtend uitrukken naar De Savaan, waar een man een vrouw met de auto zou hebben aangereden. Bij aankomst trof de patrouille een 24-jarige vrouw aan die tegenover de agenten verklaarde dat zij over straat liep toen een auto haar van achteren aanreed.

Door de impact kwam zij bovenop de motorkap van de auto terecht, sloeg haar hoofd tegen de voorruit en viel daarna op de grond. Toen het slachtoffer op de grond lag zag zij dat haar ex-partner achter het stuur zat. De man zette de auto in zijn achteruit en reed weer naar voren, vermoedelijk met de bedoeling om haar over te rijden. Op het moment dat zij dit zag, slaagde het slachtoffer erin om vlug op te staan en rende het erf van een buurman op om hulp te vragen.

Doodslag
Het slachtoffer klaagde over pijn op verschillende plekken van haar lichaam. Een ambulance heeft haar naar de polikliniek overgebracht. De politie startte meteen een zoektocht naar de dader en bij Kanga werd het voertuig gesignaleerd. Een achtervolging werd gestart en in de Tortolaweg kwam de verdachte tegen de muur van een woonerf tot stilstand. De 29-jarige verdachte werd aangehouden voor poging tot doodslag. Het voertuig is in beslag genomen voor nader onderzoek.

7 reacties op “Man rijdt ex-vriendin aan”

 1. Vreselijk wat een drama!! Helaas weet je uiteindelijk ook nooit wie je uitkiest. Al ben je nog zo kritisch, in menig vrouw haar liefdesleven zit altijd een creep. Kun je nog zo zeggen dat ze maar beter had moeten uitkijken, toen ze met hem ging, wedden dat zij hier nooit om gevraagd heeft? Of hier zelfs maar aan gedacht had dat haar dit ging overkomen!!

  Heel veel sterkte en beterschap meisje!!

 2. trouwens heel triest voor het slachtoffer.
  hopelijk houden ze hem een poosje vast.
  maar de volgende keer goed opletten welk vriendje je kiest.
  hoe gaat hij met zijn moeder en zusters om??
  met respect of respectloos?
  dan weet je meteen wat voor karakter hij heeft..

 3. ja hoor je mag in Bon futuro gewoon stemmen.
  en waar denk je dat ze op gaan stemmen???

 4. Te erg voor woorden! Sterkte toegewenst aan het slachtoffer!

 5. Unda nos ta bai? Ku Dios yuda nos.
  @Kwame Kilpatrick: Ja, dat kan.

 6. weer 1 stem minder voor de MFK! of mag je in bon futuro ook stemmen?

 7. CRIMICAO for ever. De dagelijkse soap over HELAAS de vele complete (gefrustreerde) idioten op dit eiland 🙁