• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vannacht uitrukken naar de Oeralweg in Wishi in verband met een steekpartij. De politie trof bij aankomst een 49-jarige man aan met steekwonden in zijn buik. Uit vooronderzoek blijkt dat het slachtoffer ruzie had met zijn 53-jarige broer, die een mes trok toen de ruzie uit de hand liep.

Na de steekpartij is de verdachte gevlucht. Het slachtoffer is overgebracht naar het Sehos waar hij is opgenomen. De voortvluchtige broer is dezelfde nacht opgepakt nabij Schottegatweg West ter hoogte van Huize Habaai. Op het moment dat de politie de man aanhield had hij nog steeds het mes in zijn hand.

7 reacties op “Man steekt broer neer”

 1. In Nederland wordt over een dergelijk gezin een televisieserie gemaakt, de Tokkies.

  Hier kun je in elk huis een camera ophangen.

  Dit eiland is door en door verrot, blij dat ik er wegga.

 2. “Sushi hende” dat krijg je met zo’n ophitser als Wiels !!!
  En laat die zussen, moeders, vaders, ooms en tantes EERST eens aan een goede opvoeding en/of leefgemeenschap werken zonder rassenhaat, frustraties, complexen en intimidatie MISSCHIEN dat er dan weer normaal met elkaar kan worden omgegaan en niet elke discussie uitloopt op een steek- of schietpartij !!!
  Stelletje primitievelingen …….

 3. jongens deze mensen hebben ook een vader moeder zus en of een broer, als dit gebeurd in een eiland naast ons hoor je er niks van, hier wordt alles op de hoop gegooid,, stop met dit koy kaweta, ga nadenken waar we mee bezig zijn, deze family moet eerst dit verlies verwerken voordat ze weer verder kunnen gaan, stop met deze raportage, kijk naar de USA en canada, verschil is groot, waar willen we naartoe?…? weten we het zelf wel.????

 4. CRIMICAO for ever : vandaag een primitieve steekpartij op het menu. En morgen 🙁

 5. goede famlie relaties hier op curacao.
  kan natuurlijk overal gebeuren, maar die knellende familiebanden hier zijn wel oorzaak voor dit soort conflicten.
  De familie wordt hier nog als heilig gezien.
  vrienden kan je kiezen; familie helaas niet.

 6. Wordt broedermoord de nieuwe trend ?

 7. dushi yu