• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Benzine is vanaf vandaag met ruim vier cent per liter gestegen, terwijl diesel zes cent per liter goedkoper is geworden. Dat maakt de regering bekend. Dit komt neer op 2,327 gulden voor een liter benzine en 1,905 gulden voor een liter diesel. De prijs voor stroom en water is deze maand licht gedaald.

Een kWh stroom is in alle prijscategorieëen met 0,57 cent gedaald. Leidingwater is met 37 cent per kuub in prijs gedaald. De gasprijs iets gestegen, een kleine gasbom kost 14,80 gulden en een grote gasfles kost 66,50 gulden.

6 reacties op “Benzine duurder, stroom en water goedkoper”

 1. Onze leugenaar zijn mond staat vol van groene energie, maar hij heeft een spot op de tv lopen over nieuwe tanks op Motet die in aanbouw zijn en waarin hij zegt dat petroleum de economie van het eiland zal opkrikken en dat het oh zo belangrijk is voor ons. Leugenaar!

 2. Ik ben op zoek naar dat artikel waar we Charles Cooper zagen in de Verenigde Staten. Met een grote lach stond hij bij een benzinepomp en beloofde hij dat de benzineprijzen in Curacao net zo laag zouden worden als de MAN aan de macht was.. wie heeft een kopie hiervan?

 3. niet zeuren we krijgen afgekeurde spaarlampjes…

 4. Zei wie???????
  De pathologische leugenaar van ” Mas Frakaso Korsou” ?????

 5. En de Benzine zou goedkoper worden zei regering Schotte..

 6. Als deze wijzigingen nu eens een week van te voren (!) door een regering worden medegedeeld, dan kan de burger daar rekening mee houden, ja toch?