• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vrijdagavond rond 19.33 uur uitrukken naar een huis bij Monte Carmelo, waar een overval was gepleegd op een 90-jarige man. Het slachtoffer werd verrast door twee gewapende mannen, en onder bedreiging eisten zij geld van de bejaarde man.

Toen de man zei dat hij geen geld had, hebben de overvallers hem vastgebonden en doorzochten het huis. Vervolgens zijn de overvallers weggegaan met de portomonnee van de man. Het slachtoffer heeft zich op eigen kracht kunnen losmaken en heeft de buren geroepen om hulp. De man was niet gewond.

Tips
De politie roept een ieder op die enige informatie heeft over deze overval en dit door te geven aan de politie. Dit kan telefonisch bij het overvalteam via telefoonnummer 866-6192/866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

11 reacties op “Bejaarde man (90) overvallen”

 1. Mijn vrouw is vorige week op straat bijna beroofd door een Roemeen. Hij zat al in haar tas en toen ik het opmerkte, rende hij gauw weg. Ik er natuurlijk achteraan en twee straten verder heb ik die vent naar de grond gewerkt. Na een korte strubbeling ben ik schrijlings bovenop z’n borst gaan zitten en heb ik z’n armen met mijn knieen op de straat vastgepind. De Roemeen begon gelijk bitte, bitte te roepen, mooi niet dus. Toen ik bovenop hem zat heb ik de politie gebeld en na een kwartier kwamen ze aanrijden. Vervolgens heb ik een van de agenten uitgelegd wat er gebeurd is en de Roemeen overgeleverd. Die vent had beurse bovenarmen doordat ik hem heb vastgepind. Moet ie maar van de spullen van m’n vrouw afblijven.

  Lees meer: http://www.nujij.nl/algemeen/man-in-rolstoel-van-ketting-beroofd.18403260.lynkx#ixzz26RZsBrqt

 2. Ach Schotte berooft ons ook allemaa. jong en oud.. is eigenlijk nog erger en smeriger!

 3. Deze criminelen hebben ook hun pastechi’s gekregen van de criminelen in de Fòrti. As simple as that!

 4. Stoere jongens hoor.

 5. CRIMICAO:
  het kan blijkbaar altijd nòg erger! Wat een superlaf uitschot (!) om zo’n oude man te overvallen.
  Het wordt hoog tijd om de namen en foto’s van veroordeelde overvallers te publiceren in de kranten! Of nog beter ten toon te stellen in een kooi op het Brionplein.

 6. Ik leef mee met deze mijnheer. Wat een gore lafbekken Waar blijft Wilsoe de nietsnut waar blijft grootbek Wiels. Of vinden zij dit heel gewoon.
  Shame on all of you bastards.

 7. Wie voedt hier de jeugd op ?

 8. Mooi. Dat zal die oude man leren. Wat denkt hij wel om zomaar in zijn eigen huis met zijn eigen portomonee te gaan zitten?

 9. Churandi je hebt gelijk, maar de daders zijn wel vermindert toerekeningsvatbaar.
  ze hebben nooit hun vaders gekent en hun moeder was een verslaafcde prostitue.
  dus alle reden om ook net als onze maffia regering te gaan stelen.

 10. Dit is nog te erg om in de krant te zetten.groed,de grim

 11. Wat een helden!!!!
  Maar ja, het voorbeeld dat ze van de leden van deze demissionaire criminele regering krijgen is er één van ongestraft stelen en roven en daar vervolgens ook nog over liegen.

  Met een dergelijk voorbeeld ga je ook proberen om ongestraft burgers te beroven, met dit als triest gevolg.