• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PNP en FOL, naar eigen zeggen de partijen met het kleinste budget, pakten groots uit bij het inleveren van de kandidatenlijsten. De groene en oranje partij maakten er een heus feest van. De lijst van de FOL wordt aangevoerd door Anthony Godett, de lijst van PNP door Humprey Davelaar.

Voormalig premier Mirna Louisa-Godett, en zus van Anthony Godett, is de lijstduwer van de FOL. PNP is ondertussen samen gegaan met Un Pueblo Nobo (UPN) van Josephine Bakhuis-Trinidad, en de lijst telt daarom veel UPN-leden. Voor PNP en FOL kwam de nieuwe partij Partido Aliansa Nobo (PAN), een kleine partij met maar vijf leden, hun bescheiden lijst inleveren. Partijleider Amado Rojer staat niet op de lijst omdat hij zich niet op tijd had ingeschreven op Curaçao, Suzette Lispier staat nu op nummer één.

Live
Het laatste verkiezingsnieuws en het inleveren van de kandidatenlijsten is live te volgen op Radio Hoyer 1, 101.9 FM via deze link en op Radio Hoyer 2, 105.1 FM via deze link.

Humprey Davelaar

Myrna Godett

8 reacties op “FOL en PNP pakken groots uit”

 1. @loko loko, ja toch PAR moet ook feesten geven met Dreams, en lekkere wijven hebben en dan partijleden die elke dag vreemd gaan. en dan lekker corrupt zijn!

 2. Wat inhoud,

 3. Wat was dat een belachelijke vertoning destijds, Myrna Godett als minister president.

  We dachten dat het niet idioter kon, maar toen kregen we Schotte die zelfs nog een lagere opleiding heeft genoten dan Godett die dagelijks aantoonde het buskruit niet uitgevonden te hebben.

 4. @koi payaso, welcome to th enew curacao. waar de feesten belangrijker zijn dan een partijprogramma.!

 5. PAR: Partio Antias Restructura ??? PAR a kibra Antias, gauw die naam veranderen, slaat nergens op.
  MAN : Movimiento Antias Nobo ??? Kwa Antias? Kambia nomber!
  Oude gerimpelde vrouwtjes en kale dikke mannetjes . Stap toch asjeblief opzij ! Gefrusteerde oude volgevroten conservatieven, ga toch weg. Geef jonge mensen de kans. Waarom heeft Schotte succces? Verwissel die oude dames voor schatjes in korte mini rokjes en grote borsten, al of niet van silicone. De oude heren met pensioen sturen, jonge dinamische kerels naar voren laten treden! MAN en PAR doen aan DP denken van 1969.

 6. Spiegeltjes en kralen werken kennelijk nog steeds. En maar zeuren over het slavernijverleden. Ze zijn geen haar beter!!!

 7. Tientallen jaren geleden was zo’n poppenkast ”normaal” maar tegenwoordig kan dit soort belachelijke toestanden niet meer.
  Het volk wil nu alles over de partijprogramma’s weten en is niet geïnteresseerd in ballonnen en vlaggen of clowns die op stelten lopen. Wat een belachelijke vertoning zeg, en dat wil het land “besturen”.
  Het gaat hier duidelijk niet om de inhoud maar om carnavaleske vertoon.
  Pure dedain jegens volk

 8. Mirna.. highlight van de lokale folklore, en scoorde geweldig als premier…als humor act dan wel te verstaan.
  Die periode was net zo lachwekkend als wat er nu gaande is, behalve dan dat we het nu echt zelf moeten betalen, niets geen subsidie meer.