• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De gele partij PAR en de blauwe partij MAN hebben in gezelschap van een hun aanhang de kandidatenlijsten gepresenteerd bij Kranshi. De PAR heeft dierenarts Lyndon Comenencia als campagneleider in de arm genomen. Het opvallendste aan de MAN-lijst is dat Eunice Eijsden ontbreekt.

Huidig minister van Verkeer, Vervoer en Ruimteijke Planning Charles Cooper staat uiteraard op nummer 1 op de kandidatenlijst van de MAN, huidig minister van Sociale Ontwikkeling Hensley Koeiman bezet de tweede plek. Woordvoerder van Raffinaderij Isla Kenneth Gijsberthja staat op nummer drie en Dwigno Puriel is weer terug op de lijst op nummer vier. Eijsden zou naar verluidt door gezondheidsredenen niet op de lijst staan.

PAR
Bij de PAR staat zoals verwacht oud-premier Emily de Jongh-Elhage op nummer één, gevolgd door Zita Jesus-Leito en Omayra Leeflang. Ook oude bekende Glenn Sulvaran, Stephen Walroud, Pedro Atacho, Malvina Cecilia en Magali Jacoba staan op de lijst. Marilyn Alcalá-Wallé ontbreekt dit keer op de lijst.

Live
Het laatste verkiezingsnieuws en het inleveren van de kandidatenlijsten is live te volgen op Radio Hoyer 1, 101.9 FM via deze link en op Radio Hoyer 2, 105.1 FM via deze link

[scribd id=104700779 key=key-27hq0p6jdpx4hb752e08 mode=scroll]

8 reacties op “Blauwe en gele kleuren overheersen bij Kranshi”

 1. @anna, grappenmaker.. Cooper niet corrupt.. laat ons niet lachen.. De druktank is zeker ook normaal toch die gratis is en nu ineens moeten we de vrouw gaan cooper gaan betalen! dat is CORRUPTIE!! en dan al die dealtjes met vriendjes en familie! Het is niet voor niets dat de MAN flink op hun bek ging de laatste verkiezingen en cleopa en niet te vergeten DON MARTINA de partij hebben verlaten wegens corruptie!

 2. Rignald , vergis je niet. De meeste MAN stemmers zijn geen mensen die op straat gaan lopen en show geven voor wie zij stemmen. Die stemmen op de dag van de verkiezing
  en gaan weer rustig naar huis. Zij zien wel het werk van COOPER als enkele zeer goede daden en zien COOPER in lange na niet als CORRUPT en zeker niet als je dit niet kan
  bewijzen. Dus die laten jou maar schreeuwen en beledigen. Hun weten het beter en
  kennen COOPER langer dan jij. GA MAAR DOOR MET WAT JIJ MEE BEZIG BENT
  GOD BLESS YOU.

 3. Best kinderachtig; hoe meer je een kleur ziet hoe populairder de partij? Lijkt wel kleuterklas. Zorg gewoon dat het werk goed gedaan wordt. En dan graag democratisch.

 4. Ongeveer 70.000 stemmers, 10 partijen + 7.000 stemmers per partij. 21 kandidaten= 333 stemmers per kandidaat. Elke familie op Curacao heeft zijn kandidaat, soms 2 per familie, in verschillende partijen.

 5. MAN: Movimiento Antias Nobo ?? Kwa Antias?
  PAR: Partido Antias Restructura? PAR a kibra Antias. MAN wist niet eens uit hoeveel eilanden de Nederlandse Antillen bestond.
  Oude gerimpelde vrouwtjes en volgevroten oude mannetjes moeten plaats maken voor schattige leuke jongedames in minirokjes en grote borsten, silicone of niet,en gespierde goed uitziende jonge kerels. De poster van PNP leider doet aan een achterlijke debiel denken.

 6. Ach de MAN gaat toch geen zetel meer halen.. route PKLP! Het meegaan met de corruptie is te veel. ondanks vele waarschuwingen van oa Cleopa en Don Martina gingen ze gewoon mee met corruptie. Eunice Eisden met alleen een grote mond mbt makambas heeft hier lekker aan mee gedaan! maarja ze zal wel een pastechi voor haarzelf hebben geregeld.

 7. Het zal mij me reet roesten wat voor kleur er loopt op de het gaten asfalt,ik stem op vrijheid

 8. Het beste nieuws van deze week is dat Eunice Eisden niet meer op de kieslijst van de MAN staat. Er is nog hoop als partijen wat zelfreinigend vermogen laten zien (zoals de PS met het dumpen van schreeuwlelijk Monk).

  Want wat heeft Eunice Eisden zich de afgelopen jaren laten kennen als een kleffe meeloopster van de Schotte clan, daarnaast achter el Hakim de tweede plaats innemend wat het boeken van dure en totaal nutteloze ‘dienst’reisjes betreft.

  Eunice Eisden is daarom dubbel verantwoordelijk voor het huidige begrotingstekort. Allereerst door het wanbeleid van Schotte c.s. kritiekloos goed te keuren en daarnaast door, businessclass en in 5 sterren hotels, zo’n keer de hele wereld te zijn rondgevlogen.

  Bedankt Eunice, je hebt als politicus een onuitwisbare indruk achter gelaten. En een tekort van bijna 400 miljoen.