• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Partido Democraat/Laboral was na coalitiepartij Pueblo Soberano aan de beurt om hun lijst in te leveren. De partij van George Hernandez, die in 1944 werd opgericht, haalde bij de vorige verkiezingen op 10-10-10 geen zetel. Daarom zal de partij eerst door de voorverkiezingen moeten komen.

Op nummer 1 staat politiek leider George Hernandez, die al bijna twee jaar een buitenparlementaire oppositie voert. De lijst wordt afgesloten op de 29ste plaats door Errol Goeloe.

Live
Het laatste verkiezingsnieuws en het inleveren van de kandidatenlijsten is live te volgen op Radio Hoyer 1, 101.9 FM via deze link en op Radio Hoyer 2, 105.1 FM via deze link.

Kandidatenlijst Partido Democraat:

[scribd id=104521950 key=key-22s45906ufsfkowrq584 mode=scroll]

7 reacties op “Partido Democraat levert met frisse moed lijst in”

 1. @Jerrel, dat doen ze allemaal hoor. vooral die geplaatst zijn in de overheid. zijn alleen bezig met prive zaakjes

 2. PLKP, Een van de partijen die bekendstaat om de corruptie.. Die de ALM failliet maakte en oa het monster Ivar Asjes creerde en zelfs Curacao wilde verkopen aan Venezuela.. nee hopen dat die nooit meer terugkeren

 3. Integer????
  Gaat de lijsttrekker op zijn werk (bij de APNA) zijn politieke @-mails lezen???
  Lijkt mij verstandiger om dit gewoon thuis te doen.
  Kennelijk heeft deze partij wat met mailadressen.

  @Ken Kord:
  Groot gelijk!!!

 4. Als je op deze partij gaat stemmen en ze halen geen zetel in de staten, dan heb je een restzetels dat verdeeld wordt over de resterende partijen.

  MFK, PS en MAN hadden op 10-10-10 ook geen meerderheid 49% van de stemmers! door de restzetels wel!

 5. @ Ken: heb ooit eens een solicitaie per email ontvangen van sweet_lady_bounce_bounce, en nee dit was niet voor een job in blachi berde.

 6. Ik wist niet dat Democraat en Laboral samen zijn gegaan. Rood/Roze combinatie? Ik Gun deze partij het beste en hoop dat ze een zetel zullen halen…..maar of het lukt weet ik niet.

 7. Met alle respect, maar wie gaat er op iemand stemmen die zich het e-mail adres ‘sweet mami tuta’ aanmeet(26)?

  Foutje, want voor de rest is dit een partij waar ook het fatsoen regeert, echter die zich veel te weinig profileert om stemmen te trekken. Deze partij haalt de Staten nooit en een stem op deze partij is een verloren stem.

  Alhoewel, een stem op deze partij is in ieder geval geen stem op MFK of PS.