• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Pueblo Soberano heeft vanochtend het spits afgebeten en als eerste hun kandidatenlijst voor de verkiezingen van 19 oktober ingeleverd bij Kranshi. Opvallend aan de lijst van de partij is dat huidig minister van Onderwijs Carlos Monk, niet op de lijst staat. Helmin Wiels staat uiteraard op nummer 1.

Wiels wordt gevolgd door Ivar Asjes, Melvin Cijntje, Jaime Cordoba en minister van Justitie Elmer Wilsoe.

Live
Het laatste verkiezingsnieuws van vandaag is op Radio Hoyer 1, 101.9 FM via deze link te beluisteren en op Radio Hoyer 2, 105.1 FM via deze link.

[scribd id=104516142 key=key-1x93k848xmrhnppgj6rz mode=scroll]

28 reacties op “PS levert als eerste kandidatenlijst in”

 1. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een politieke partij de bevolking mee laat kijken hoe het indienen van een politieke partijlijst geschiedt. Wat een vernieuwing!
  Men kan zeggen wat men wil van PS en Wiels, maar deze mensen worden wel door alle rassen op handen gedragen, en weten waarvoor ze staan.

  Stabiel in werkpak en met een rode helm op ging dhr. Wiels en zijn partijgenoten naar de Kranshi om hun partijlijst indienen, WERK aan de winkel.

  Hier geen blauwe, oranje, witte, groene of kanarie gele ballonnen en mensen op stelten, maar mannen en vrouwen in een werkpak!

  Zie link, Chapeau !

  http://www.ustream.tv/recorded/25084692

 2. Ik zie Danilo niet op de lijst van Wiels staan, oohhhh wat erg. Enano heeft zijn vriendje niet op de lijst staan. Wielsblijft gemeen, wat een klootzak is hij.

 3. @ Rita
  Beste mevrouw Rita. Met alle respect voor u als persoon, maar uw reactie zit vol grammaticale fouten. Ik ben zelf een Antilliaan, maar zulke fouten kunt/ mag u niet maken. Ten tweede uw mening slaat nergens op. Democratie gered? Schadevergoeding van Nederland? U volgt blindelings wat PS zegt. Denkt u misschien dat dit allemaal mogelijk is? Ieder normaal denkend mens weet dat de standpunten van PS nergens opslaan. Nogmaals met alle respect, het lijkt alsof u gehersenspoeld bent. Uw mening geeft een beeld van de mensen die voor PS stemmen. Helaas….

 4. http://youtu.be/kTYEOAX3sjM ….zat op de een of andere manier de hele dag in m’n hoofd toen ik de foto’s zag…village people!!!

 5. “Hit The Road Jack”
  (Hit the road Jack and don’t you come back no more, no more, no more, no more.)
  (Hit the road Jack and don’t you come back no more.)
  What you say?
  (Hit the road Jack and don’t you come back no more, no more, no more, no more.)
  (Hit the road Jack and don’t you come back no more.)

 6. @ rita. Ivar Asjes heeft de demokrasie gered van een staatsgreep van de PAR en verdiend een stantbeelt naast Tula.

  Je weet blijkbaar niet wat democratie is dus ga eerst eens een paar jaar studeren, zodat je de zaken niet blijft omdraaien. Het verwoesten van alle gebouwen en huizen uit de koloniale tijd was idioot, maar nu maak je er weer een superlatief van.

 7. @ Jan L. Tevens hebben wij wel voor het volk gezorgt door 80-20 procent regeling en gratis onderwijs!

  Leugens, Jantje. De 80/20-regeling is niet als wet gepubliceerd dus is niets waard. Gratis onderwijs heeft niet eens de Staten en RvA gehaald en het geld ervoor is er niet eens dus waardeloos.

 8. Hier geen toeters en bellen maar waar het om gaat.
  Mooie overzichtige lijst met de namen, leeftijd, en adressen.
  PS is de enige partij die serieus overkomt.
  De rest is net als 80 jaar geleden bezig ,nog steeeeeeds.

 9. Hier geen toeters en bellen.
  Mooie en voorzichtige lijst met naam, leeftijd en adres.
  Tot nu toe is de PS de enige partij die een beetje serieus overkomt. De anderen zijn meer bezig met het vieren van carnaval ofzo.

 10. en (hopelijk) de laatste!!

 11. @Berdat, de PAR moet zich minder pedant opstellen.

 12. hahaha Rita en Jan C, you guys crack me up!!

  Zoveel domheid, mooi is dat, die indoctrinatie van Wiels werkt goed bij jullie!!
  Domme mensen zijn dan ook zijn doelgroep!!

 13. Ps en volgelingen zijn te vergelijken met de partij van Mugabe en volgelingen in Zimbabwe. Ze storten het land in diepe ellende en armoede dmv ondoordachte populistische maatregelen die uiteindelijk allemaal mislukken. 80-20 helemaal mislukt, gratis onderwijs is een grote ramp. Wat een puinhoop. Deze partij krijgt echt teveel aandacht.

 14. De PS ontslaat wel falende ministers. Tevens hebben wij wel voor het volk gezorgt door 80-20 procent regerling en gratis onderwijs!

  Stem op PS Stem op Anti Corruptie Stem voor onafhankelijkheid!

 15. Bij deze wil ik een inzamelingsactie houden om Rita haar basisschool te kunnen laten afmaken. Wellicht dat ze dan leert nadenken, feiten van fictie leert onderscheiden en we dan ook verschoont kunnen blijven van die verschrikkelijk taalachterstand en afschuwelijk slechte spelling…

 16. Ivar Asjes heeft de demokrasie gered van een staatsgreep van de PAR en verdiend een stantbeelt naast Tula.

  Met de schade betaling van Nederland voor de slavernij begint Curacao onafhankelijk zonder begrootingstekort.

  Stem Pueblo Soberano want geen onderdrukking meer.

 17. Wat zegt het spreekwoord ook alweer??

  VELE EERSTEN ZULLEN DE LAATSTEN ZIJN.

  Dat zal ook voor de verkiezingsuitslag gelden.

 18. het AD had hedenochtend een foto in de krant van de mensen die op verkiezingslijst van de ps staan. enkele mensen verstoppen zich achter iemand anders, achter een boekje, kijken opzij, kijken naar beneden of verstoppen zich achter het vette lijf van…… zullen ze zich dan toch schamen om lid te zijn van de ps????

 19. Monk haalde als partijleider ook vrijwel geen stemmen. niemand die op hem gaat stemmen

 20. Is dit de namenlijst voor de geplande opnames van de Caprileskliniek?? Ziet er goed uit, maar er hadden nog wat meer namen op kunnen staan.

  Je moet wel een verschrikkelijk gebrek aan verstandelijke vermogens hebben wil je namelijk op deze lijst voorkomen.

 21. Wiels himselve

 22. @Piet,

  over slecht nieuws, wat dacht je van Asjes en Wile himselve?
  en de rest zou zich gewoon moeten schamen om aan deze vertoning mee te werken.
  Wiels is passé.

 23. Ik zie nergens rita of Jan C staan en die zouden toch vanwege hun domheden hier aan de top moeten staan. Opvallend ook de volgevreten figuren bij PS dus pastechi’s moeten behoorlijk aanzetten.

 24. Monk heeft geen tijd voor deze payasoria, hij zit in Oslo als onderhandelaar voor het FARC.

 25. Hoeveel ministers waren er al vervangen van deze door domheid uitblinkende partij?? Monk niet terug, zelfs Wiels heeft door dat deze man niet spoort.

 26. Monk mag “bad news” of farc(th) news zijn maar Wiels zelf is ‘the worst news” dus met partijgenoten letterlijk verzuipen in de olie van Jan Kok.

 27. Foei, ik zie dat Wiels woont in straat met een Nederlandse plaatsnaam!

  En we weten al dat hij zijn kinderen in Nederland laat studeren en daar iedere maand (op onze kosten) bezoekt.

  Wiels doet me wat dat betreft sterk denken aan Errol Cova: fel voorstander zijn van Papiamentstalig onderwijs en vervolgens zijn dochters naar de International School sturen.

  Laf!

 28. je kan zeggen wat je wilt van Wiels, maar hij is wel van bewust dat die Monk bad news is. Dus hopla, niet op de lijst zetten.