• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politieke partijen op Curaçao zullen vandaag hun kieslijsten indienen bij Kranshi. Radio Hoyer 1 en Radio Hoyer 2, zullen, respectievelijk in het Papiamentu en in het Nederlands, live aanwezig zijn bij dit spektakel.

 
Gehuld in de partijkleuren zullen de partijen hun kandidatenlijst aanbieden bij het hoofdstembureau en voor en na het indienen daarvan, aan de tand worden gevoeld door de journalisten van beide radiostations. Pueblo Soberano van Helmin Wiels zal om 09.00 uur het spits afbijten, gevolgd door  negen andere partijen. Rond 15.30 uur zal PAIS als laatste partij aan de beurt zijn.

Het laatste verkiezingsnieuws op Radio Hoyer 1, 101.9 FM is via deze link te beluisteren en op Radio Hoyer 2, 105.1 FM via deze link.

5 reacties op “Live verslag indienen kandidatenlijsten”

 1. @zorro

  ik hoop nooit meer iets van Monk te horen of het moet een bericht zijn dat hij gearresteerd is.
  maar ja, er zijn wat dat betreft meer namen te noemen.

 2. De PS-sers waren verkleed als ongeschoolde arbeiders en de bus van Capriles reed achter de stoet. Carlos Monk staat niet op de lijst dus die moet binnen zijn.

 3. moes, je vergeet de groetjes aan de schatjes.

 4. Inhoudsloos circus wat generlei betekenis heeft politiek gezien. Folklore om vooral de schreeuwers nog een kans te geven, de partijen moeten wel uit elkaars buurt gehouden worden, er is een hoop politie op de been, het geeft het onvolwassene aan van de politiek. hier.

 5. nou hopelijk gaat dat allemaal goed want bij de verkiezingen zij wij net met vakantie op curacao in oktober en ik hoorde dat waar wij blijven in jan kok vol met olie zit nou helaas pindakaas maar ja regering denkt alleen maar aan zichzelf en toeristen betalen wel maar hoop dat we niet lang hoeven te wachten bij de doeanu want vorige keer waren daar lange rijen nou iedereen daar alvast een fijn wiekent